Χόμπιτ

Σημερα ήταν και η παγκόσμια πρεμιέρα στη Νεα ζηλανδια.

…ωραία, έρχεται, όπου νά’ναι και η σειρά μας:):!:

tv spot που γίνεται αρκετά αποκαλυπτικό αφού δείχνει σκηνές και από τις επόμενες ταινίες όπως κατάλαβα. Που σημαίνει λίγο από erebor λίγο από Smaug λίγο από όλα.

http://www.movieweb.com/news/the-hobbit-an-unexpected-journey-tv-spot-reveals-smaug-the-dragon

και με τα 2 χερια

Ο αρχοντας σε 3d θα βγει τελικα;;

ειδα κατι για προβολη στις ελληνικες αιθουσες 13 Δεκεμβριου ή με γελουν τα ματια μου???

13 Δεκεμβρίου σε 3d και κανονική προβολή (και εννοείται προτιμούμε την κανονική)

[B]edit[/B] τώρα είδα πως ο elric είπε για άρχοντα σε 3d… ιδέα δεν έχω αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βγει και σε 3d

10 μερουλες:vibrate::vibrate::vibrate:

Για πρεμιερα χλωμο με βλεπω αφου μπηκα να δω τι γινεται απο εισητηρια και οι καλες θεσεις σχεδον εχουν φυγει ολες(για village ρεντη μιλαω)αρα με βλεπω η Παρασκευη η Σαββατο να πηγαινω

Επειδη καποιοι ειμαστε απο χουριο, πρεπει να κανω κρατηση για να δω την ταινια π.χ σε κανα Odeon εδω στην Αθηνα(που εχω και μια προσφορα λογω πασου,2 εισητηρια στην τιμη του ενος)? Να παω εκεινη την ωρα και να βρω εισητηριο δεν παιζει?

Και στου Μολ εχει πωληθει αρκετο πραμα,μονο στη μεσημεριανη και στη 3δ των 6 και τεταρτο εχει αρκετες καλες θεσεις ακομα.Στις υπολοιπες(7 απλη,10 απλη,10μιση 3δ αντιστοιχα)ατμ ειναι ετσι:

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]
photo uploader[/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Αναλογα και σε ποιο θα πας βεβαια,αλλα επι τοπου για καλη θεση σε προβολη ‘‘αιχμης’’ δυσκολα.Κλεισε καλυτερα λεω γω.Και οταν κλεισεις ρωτα αν ισχυουν οι προσφορες κι αυτα για τοτε που θα πας.

Θεσσαλονίκη στα odeon δεν μπορείς να κάνεις κρατήσεις από τώρα ή εγώ δεν έχω βρει τον τρόπο ακόμα; (μιλάμε πάντα μέσω internet)

ευχαριστωωω

Βγήκαν οι πρώτες κριτικές για την ταινία, μάλλον λίγο μουδιασμένες θα τις έλεγα. :-k

ΔΩΣΕ ΦΩΤΑ

εγω 1-2 επισημες πρωτες που ειδα ηταν πολυ θετικες παντως

http://www.rottentomatoes.com/m/the_hobbit_an_unexpected_journey/

Βασικά συνεχώς προσθέτει αυτή την στιγμή.

Ευτυχώς που έχω χτυπήσει τα εισιτήριακια μου εδώ και μερικές εβδομάδες.

μλκιες.θα ειναι τελειο λεμε

αυτο που ειναι ισως επιφοβο ειναι η διαρκεια.2 και 45 ειδα.δηλαδη και οι τρεις ταινιες λιγο λιγοτερο απο 9 ωρες(γιατι καπου τοσο τις κοβω)
υπερβολη[-X

τι υπερβολή ρε, δώσε μέση γη στο λαό:!::!::!::D:D