πρώτο δείγμα από το score του Howard Shore.
http://sidiview.tumblr.com/post/35021768864/radagast-the-brown-howard-shore
πρώτο δείγμα από το score του Howard Shore.
http://sidiview.tumblr.com/post/35021768864/radagast-the-brown-howard-shore
πιο πολυ μ αρεσε στο τρειλερ.:-k
θα το παρω σε αφισα.τελος.
Πω εν τω μεταξύ οι αφίσες είναι τα μοναδικά πράγματα που έχω δει από το hobbit (με πολύ δυσκολία βέβαια). Ούτε trailer, ούτε production videos ούτε καν φωτό και η αγωνία μου έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα… 1 μήνας και 2 μέρες ρεεεεεεεεεεε
Κι εμένα…Η φωνή του Thorin το κάνει πιο πομπώδες,σου σηκώνει λιγο την τριχα.Στο λινκ ακουγεται σαν ποπ τραγουδακι :-k
ουτε καν το πρωτο τρειλερ?ε παιζει να κλαψεις αν το δεις.
και εγω μονο αυτο εχω δει.και φωτο βεβαια:p
Τίποτα! Αναμένω για τη πρεμιέρα!!!
2 φορές την πέμπτη, απογευματινή βραδινή και από μία τις επόμενες τρεις μέρες έτσι για να το εμπεδώσω. Μόνο τους νάνους ξέρω πως θα είναι (από μία φωτό όταν είχε βγει)
Κυκλοφόρησε το επίσημο τραγούδι. Είναι το “Song of the Lonely Mountain” του Neil Finn που σύνθεσε ο ίδιος.
Mετράμε αντίστροφα…
*τωρα το ειδα έχει ξαναποσταριστει. δεν πειράζει. υγεία.
βασικά νομίζω κυκλοφορεί όλο το soundtrack
Εχοντας κυκλοφορήσει και μια αφίσα με τον Beorn, νομίζω θα πάει μέχρι εκεί η ιστορία της 1ης ταινίας. Δεν νομίζω να δούμε αράχνες. Λέω τώρα.
[SPOILER]Βασικά μόλις κατέβασα και το score και βλέποντας τους τίτλους στα κομμάτια όντως κάπου εκεί θα σταματήσει η πρώτη ταινία όπως όλα δείχνουν.
Πάντως δεν νομίζω πως θα ολοκληρώσουν το hobbit στην δεύτερη ταινία για να καταπιαστούν στην τρίτη με τα παραρτήματα όπως ακούστηκε. Την τελευταία μεγάλη μάχη θα την αφήσουν για την τρίτη ταινία και μάλλον στην δεύτερη θα δούμε νεκρομάντη και θα ξεφύγουμε αρκετά από το βιβλίο.
[/SPOILER]
Πω ρε φίλε…νταξει όλοι είμαστε φιλόζωοι αλλά αυτή η ΡΕΤΑ ειναι τελείως γτπ…
[SPOILER][/SPOILER]
αν όντως πέθαναν 27 ζώα (κυρίως άλογα απότι ακούστηκε) στις φάρμες που τα είχε η παραγωγός εταιρεία καλά κάνει και φωνάζει η peta. δείχνει ελλιπή μέτρα φροντίδας απο μέρους της εταιρείας.
Προχθες πηρα χαμπαρι οτι αρχισαν οι προπωλησεις.Οποτε σημερα κλειστηκε πρεμιερα με 2 προβολες,πρωτα κανονικη-διαλειμμα 20 λεπτων-και καπακια 3δ =’)
τιμιοτις
Ster, Village, πού;
βιλατζ. κανονικη προβολη στις 7,3δ στις 10