Χόμπιτ

Λοιπόν από πληροφορίες που έχω μαζέψει από εδώ και από κει:

Το βιβλίο αυτό καθεαυτό θα ήταν δύο ταινίες. Γι’ αυτό και η αρχική ανακοίνωση. Τελικά αποφάσισαν να κάνουν και τη σύνδεση Ηοbbit με LotR κάτι που θα γίνεται με τη τρίτη ταινία. Όχι αποκλειστικά Hobbit οι 2 πρώτες και σύνδεση η 3η. Αυτά θα γίνονται παράλληλα. Γενικά τα Appendixes του LotR έχουν πολύ ζουμί μέσα αλλά και πάλι θεωρώ υπερβολή τις τρεις ταινίες. Ελπίζω να βγω ψεύτης.

Τα συναισθήματά μου για την επίσημη ανακοίνωση αυτού που περιμέναμε εδώ και 2 μήνες:
Όπως λέει και ο Bilbo: “I feel stretched like butter over too much bread”

Πολύ καταστροφολογία βλέπω ρε παιδιά. Από την αρχή βασικά είχε ανακοινωθεί πως η ιστορία θα πάει και στον Νεκρομάντη που σαφώς και εκεί θα το έχει το ζουμί του. Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουν μόνοι τους διάφορα για να προσθέσουν μέσα αφού την περίοδο του Χομπιτ γίνονταν πολλά και διάφορα στην Μέση -γη για τα οποία ο Τολκιν κάνει αναφορές.
Ο Λέγκολας κάπου είναι λογικό να εμφανιστεί αφού επί της ουσίας υπάρχει στο Χομπιτ άσχετα αν δεν αναφέρεται το όνομα του (μην ξεχνάμε πως όταν γράφτηκε το Χομπιτ ο Τολκιν δεν είχε στο μυαλό του την όλη saga της Μεσης γης) ενώ κινηματογραφικά σαφώς και είναι λογικό να εμφανιστούν οι πρωταγωνιστές του Άρχοντα. Ο μόνος που δεν κολλάει είναι ο Αραγκορν η καλύτερα ο Βιγκο ως Αραγκορν αφού τότε ήταν ακόμα στα 20 περίπου (στον Άρχοντα είναι 87 ετών).

Δεν ανησυχώ τόσο, ο Τολκιν είχε πολύ υλικό για κάθε περίοδο της Μεσης γης και σκηνοθέτες όπως ο Τζακσον μπορούν να βρουν τον παράδεισο τους εκεί μέσα. Απλά σαφώς κάπου θα χαθεί ο χαρακτήρας του βιβλίου, δεν θα είναι απλά ο Χομπιτ θα είναι κάτι παραπάνω. Το στοίχημα για μένα είναι σε πιο βαθμό θα κρατήσει τον χαρακτήρα του βιβλίου μέσα σε τόσο υλικό.

[B][SIZE=“4”]XOΛΥ ΣΙΤ!!![/SIZE][/B]

Μερικά νέα της ταινίας από τον MrJackson.

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151241173951807

Το σημαντικότερο είναι πως στις 19 του μήνα θα έχουμε νέο trailer.

Και ναι λοιπόν ήρθε η ώρα για το νέο trailer. Δεν είναι αντικειμενικός, το βρήκα υπέροχο.

[B]The Hobbit - September 2012 Trailer HD - An Unexpected Journey[/B]

http://www.youtube.com/watch?v=NHIGc3fk1pA

Είναι πιο κατατοπιστικό.
Παιχνίδι γρίφων Γκόλουμ με Μπίλμπο (στο οποίο ο Μπίλμπο με πουστιά κέρδισε, όπως κλασικά ο Σμίγκολ δεν τήρησε την υπόσχεσή του), τέρατα, χιούμορ, περισσότεροι χαρακτήρες.
Αλλά προτιμώ το 1ο, η κλιμάκωσή είναι υπέροχη στο πρώτο τρίλερ.
Χαρούμενο αρχικά, μετά το τραγούδι των Νάνων, σκοτεινιάζει και στο τέλος με την ατάκα του Gandalf [I] “and if you come back you’ll never be the same again”,[/I] να εμφανίζεται το Ring. Και μετά το Γκόλουμ με την ανατριχιαστική φωνή και την πιο ανατριχιαστική μουσική…

Στο σημείο εδώ να πω ότι δεν έχω διαβάσει το Χόμπιτ, καλά καλά 8 χρόνια μετά τον τελευταίο Αρχοντα τώρα διαβάζω τα βιβλία στ’αγγλικά.
Ντροπή ξέρω…

Εμπαινε ρε για Χομπιτ,μιλαμε για λογοτεχνικο αριστουργημα

είδα και radagast μου φαίνεται.:slight_smile:

Δεν σου φαίνεται, τον είδες :stuck_out_tongue:

και απότι είδα έχει βάλει και τους γιγαντες των βουνών? που είναι από πέτρα.

oh yes!!

:smiley: άντε να δούμε!

Τι ντροπή ρε, εγώ τα βιβλία του Άρχοντα τα διάβασα με το ζόρι ίσα για να λέω ότι τα 'χω διαβάσει όταν μου τη μπαίνουν τα φανμπόγια. Τρελός ύπνος για μένα

Εκπληκτικη σκηνη στο βιβλιο,γουσταρω τρελα!=D>

Τώρα είδα το trailer και ανατρίχιασα.

…είδα χθες στο κινηματογράφο το τρέηλερ…έπος…άντε να περάσουν οι μέρες:):!:

Πως λέγεται το Χόμπιτ χεβιμεταλάς;

Μπίλμπο Χέντμπαγκινγκς…

Λιγότερο από 2 μήνες ε!!

http://www.movieweb.com/news/the-hobbit-an-unexpected-journey-runtime-revealed

“It’s looking like it’s going to be about ten minutes shorter than Fellowship was. So it’s going to be officially our shortest Middle-earth yet. I mean, Fellowship was just under three hours and this is about 2 hours 40 minutes at the moment.”

The filmmaker also added that the final credits have not been added and there are still a few effects shots left to be finished.

Περισσότερα στο λινκ

Air New Zealand partnered with WETA Workshop on a brand new Hobbit inspired Safety Video. It features cameo appearances including Sir Peter Jackson.