A dream come true!
Εκλεισα φαση καναπεδοξαπλωμα !
Προσωπικά δεν επηρεάζομαι (ανέκαθεν) από σινεκριτικές. [I]Στα @@ μου δηλαδή τι κριτικάρουν -έχω πίστη στο ενστικτο μου και στο αισθητ.κριτιριο μου[/I]…
Συνεπώς,[B] ψυχραιμία[/B]. Να βγεί στις αίθουσες εδώ ([I]όχι σε 3d -θα προσπαθήσω να βρώ αίθουσα να παίζει την απλή εκδοχή[/I]) και μετά βλέπουμε…
δεν παιζει με την καμμια να μην ειναι θεικη η ταινια
φώτο από την δεύτερη ταινία της σειράς [I]The Desolation of Smaug[/I] και περιττό να πω για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο που βρίσκεται ο κύριος Baggins στην φώτο
Αυτα ειναι!!!Προσεχε μονο μην σε παρει ο υπνος γιατι ειναι και 3 ωρες η ταινια
Tη περιμενω απο πιτσιρικι δε παιζει
Ξερουμε σε ποιο σημειο του βιβλιου σταματαει η πρωτη ταινια;
Λίγο πριν την Λιμνουπολη.
Παιδιά με Howard Shore στην μουσική επένδυση τίποτα δεν μπορει να παει στραβά.Η ταινία θα γαμαει hands down.
3-4 σκηνές από την ταινία έχουν βγει στα πλαίσια προώθησης της ταινίας. Η καλύτερη για μένα είναι η παρακάτω από το λευκό συμβούλιο με Saruman, Gandalf, Galadriel και Elrond. Η διάρκεια είναι 1:11.
Οι άλλες σκηνές είναι από το σπίτι του Bilbo στην αρχή όταν έρχονται οι νάνοι ένας ένας και μια ακόμα δράσης με gobins στο βουνό που μπορεί κανείς να βρει στο yutube εύκολα.
και μια σκηνη με τους γριφους εχει παιχτει στην εκπομοη του Stephen Colbert τις προαλλες που ειχε και καλα Hobbit Week και ειχε καλεσμενους Μακελεν, Φρημαν, Σερκις και Τζακσον.
Κυκλοφορουν στα τορρενταδικα, εχουν λιγο πλακα και γενικα ο Κολμπερ ειναι θεουλης (και τιτανιος τολκινιστας)
http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/hobbit.html
Τώρα που έχω κι εξεταστική, ό,τι καλύτερο.
7++ min με σκηνές από όλα τα τρέιλερ tvspot κλπ που έχουν βγει …
8)8)8)
με βλέπω να πηγαίνω την Τρίτη, σε καμιά μετά τα μεσάνυχτα, να έχει όσο ποιο λίγο κόσμο γίνεται :P:P:P
(διπλά νατσος και κοκα κολα included)
ποια τριτη? πεμπτη δεν βγαινει?
Πέμπτη ρε τι Τρίτη. Εγώ έκλεισα για odeon Θεσσαλονίκη στις 7.30 (εννοείται ΟΧΙ 3D )
γιατι ολοι λετε για το 3d του?? εχουν πει οτι δεν ειναι καλο?
εγω 3d σκοπευω να το δω …:-k
Προσωπικά για το 3d γενικότερα δεν τρελαίνομαι. Οι κριτικές έχουν θάψει το 3d στα 48 frames αλλά όπως καταλαβα εδώ δεν θα δούμε τίποτα σε 48 frames αρα…
εγω γενικα ειμαι Old school, 3d θα παω να δω μονο αμα φερει κανα ντοκυμαντερ με βυθους κτλ και μου δωσουν να καπνισω και τιποτα περιεργο στην εισοδο…
δεν μου προσφερει κατι προσωπικα το 3d, δεν με συγκινει καθολου…
ειχα και μια αντιστοιχη τοπικαρα τωρα που το σκεφτομαι…
Την Τρίτη μετά την πέμπτη (aka 18 )
Περίμενα τόσα χρόνια άλλες 5 μέρες (από το να το δω πρεμιέρα σε τίγκα αίθουσα που θα γίνεται χαμός) μπορώ να τις περιμένω … plus μεταμεσονύκτια προβολή για σιγουριά …8)
Μη μασάτε ρε από τις κριτικές, στα τέτοια σας. Σάμπως και το βιβλίο δεν έχει γενικά μια πιο “παιδική”, ή “παραμυθένια” (όπως θέλετε πείτε το) αισθητική από τον Άρχοντα? Αυτά προφανώς τα λένε διάφοροι κουλοί που δεν έχουν πάρει μυρωδιά από Τόλκιν, και νομίζουν ότι η ουσία του Άρχοντα βρίσκεται στον ομορφονιό τον Λέγκολας… Ουστ, θα δούμε την ταινία και θα κρίνουμε.
Σωστός! Η ταινία θα ναι πανέμορφη είμαι σίγουρος. Μαγικά τοπία Μέσης Γης και παραμυθένια μυθολογική ατμόσφαιρα! Έχω μπλέξει με την παρέα μου να πούμε. Δέκα χρόνια να αποφασίσουν πότε και σε τι φορμάτ θα πάμε να το δούμε!