Χόμπιτ

3d σε ταινία τέτοιου περιεχομένου είναι μεγάλο λάθος να πας να δεις.Και μετα κάποιοι παραπονιούνται για το ψεύτικο του πράγματος λόγω των 48 fps.Το 3d ας πούμε σε ταινία με Δρακους νανους και ξωτικά δεν χαλάει καθολου την ατμόσφαιρα.

Παλιό καλο 2d όπως αξίζει σε τέτοια υπερταινιαρα που την περιμένουμε μερικοί και μια δεκαετία…

Και μια επική φωτογραφία για να διατηρείται το κλίμα :slight_smile:

Ήμουν και γω σε δίλημμα “3d vs no-3d” τελικά κατέληξα στο παραδοσιακό. Όλη αυτή η τρέλα πια με τα 3d κουράζει - και σε μια τρίωρη (υποθέτω) ταινία μπορεί να κουράσει ακόμα περισσότερο.

Παραδοσιακά λοιπόν. Και ο Τόλκιν αυτό θα ήθελε.

[SPOILER]αχαχαχ, πόσο γελοία η τελευταία μου φράση. :lol:[/SPOILER]

οχι 3d ρε παιδια.με την καμια ομως.

κλεινω για πεμπτη(η παρασκευη).

λογικα μεσα στα χριστουγεννα θα πεσει και δευτερη φορα

:vibrate::vibrate::vibrate:

Γι’αυτο μια απλη για τον Τολκιν και μια 3δ για το ευχαριστω στον Τζακσον για τα LOTR:D

Και αφου διαβάσαμε τα reviews απο τους κριτικούς ας διαβάσουμε και τα reviews από κόσμο που το ειδε.

Καποιοι το αποθεώνουν, κάποιοι όχι. Ακόμα ομως και αυτοι που δεν γράφουν και τόσο καλά πράγματα λένε πως οι φαν θα το λατρέψουν.

169 λεπτά dear god…μόλις τώρα το είδα αυτό…

Καλά αν διαβάσεις τι γράφουν… για πολλά facepalm. Κόβω το κεφάλι μου πως αρκετοί από αυτούς απλά είδαν τις 5-6 σκηνές που έχουν διαρρεύσει και με αυτές έκαναν κριτική. Ένας την Galandriel την έβγαλε… γκόμενα του Elrod. Τραγικά πράγματα.

Και σε ένα μήνα θα μπει στο top 100 των πιο οικονομικά επιτυχημένων ταινιών…Επειδη είναι τόσο μάπα όσο λένε όλοι.

Ερώτημα προς κόσμο: Να έχεις διαβάσει/φρεσκάρει πριν δεις την ταινία το βιβλίο, ή όχι?

Εγώ θα έλεγα όχι, ίσως αν θυμάσαι πολλές λεπτομέρειες να είσαι υπερβολικά κριτικός απέναντι στην ταινία.

Όχι. Όταν πήγα να δω τον Άρχοντα είχα αρκετό καιρό να διαβάσω τα βιβλία και την ταινία την ευχαριστήθηκα περισσότερο. Όταν το διάβασα ξανά μετά και αφού είδα και το τρίτο extended, είδα πόσα ωραία πράγματα έμειναν έξω και λίγο χαλάστηκα, αν και οι ταινίες παραμένουν κορυφή για μένα. Όπως και να το κάνουμε μια ταινία θα είναι πάντα πολύ κατώτερη από το βιβλίο που στηρίζεται. Και όταν το βιβλίο είναι πολυαγαπημένο οι συγκρίσεις δεν κάνουν καλό. Ε όταν το έχεις και φρέσκο στο μυαλό σου… ακόμα χειρότερα.

έκλεισα και γω για Πέμπτη στο κόσμος \μ/

Στη Νανά για τσίπικες καταστάσεις…

Χα χα εννοείται, κλασικά. Πέμπτη έκλεισα Νανά κι εγώ, ας είναι καλά οι προσφορές.

πεμπτη και εγω,φευγοντας τρεχοντας απο το γραφειο να προλαβω.

ΑΟΥΑ

προβλεπω τελειωμενες φανμποικες καταστασεις.:smiley:

Ή Πέμπτη ή Σάββατο στο odeon :smiley:

Πέμπτη στην απογευματινή και στη βραδινή καπάκι :slight_smile:

2 μέρες μείνανε και ακόμα καταφέρνω να μην έχω δει τίποτα!!! :stuck_out_tongue:

Σε μια τρύπα στο έδαφος, ζούσε ένα ΓΑΜΗΜΕΝΟ χόμπιτ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ Μ@@ΝΙΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TyK5X1QhY0Y

\m/

:lol::lol::lol:8)

Εγώ θα περιμένω μια βδομάδα λόγω διαβάσματος. Θα αντέξω. :-s

ρε ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΛΕΜΕ!
:razz: