ε ναι!! κάνε διάλειμμα 5 ώρες! κλάιν
εγω το αποφάσισα θα ειναι η 2η ταινία που θα δω 3d…(1h avatar)
…εγώ ελπίζω να το δω Σέρρες τα Χριστούγεννα, αν όχι το βλέπω για του χρόνου:):!:
Θα είναι ντροπή να μην το προβάλουν στις Σέρρες αν σκεφτείς ότι για το Twilight κυκλοφορούσε φορτηγάκι και το διαφήμιζε με την ντουντούκα#-o
αν δεν εχει αλλαξει κατι το δραματικό τα τελευταία 2 χρονια ΟΧΙΙΙΙΙΙ καλύτερα του χρονου…
…δεν έχει αλλάξει κάτι, πέρα απ’τα καθίσματα απ’όσο ξέρω…αλλά θά’χω καλή παρέα:):!:
ΡΕ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;
Δε πιστευω να εκατσε να ακουσει κανεις ολο το OST πριν δει τη ταινια ε,ειναι εγκλημα.Δε περναν οι ωρες.
ε ναι ρε μουνια!!!
:bounce:
[SPOILER]τα πιο φανατισμενα ποστ γινονται εδω μεσα τις τελευταιες μερες
[/SPOILER]
Το σκέφτηκα αλλά τελικά είπα να μη σποιλάρω ούτε καν αυτό!
Ε ναι ρε,τιποτα τιποτα.Να ναι ολες οι αισθησεις φρεσκες(μη σου πως καλυτερα να μην ειχα δει και το πρωτο τρειλερ επειδη εχει το μιστυ μαουντενς).Οπως τοτε που ειχε σκασει αυτο
στις μεγαλες οθονες και πιαναμε με το ενα χερι τα ποπκορν και με το αλλο τ’αρχιδια μας απο την ενταση
Έχω δει ΜΟΝΟ το πρώτο trailer όταν είχε πρωτοβγεί πριν μήνες με το τραγουδάκι των νάνων. Μετά αποφάσισα να μη δω/ακούσω/διαβάσω τιποτα!
πωωωωωω όταν πρωτάκουσα τη φωνή της galadriel… πάω να το βάλω τώρα να παίζει έστω και στο background
Δεν έχω δει ούτε τρέιλερ!!! Θα πάω την άλλη βδομάδα όμως να το δω που θα έχει ηρεμήσει( κάπως το πράγμα…
Το έχω ακούσει 5-6 φορές όλο και γαμαει.
Λες να μη γαμαγε;Εγω αλλο ειπα.
Μια μικρή διορθωσούλα στο πόστερ της ταινίας … ήταν λίγο λάθος …
είσαι στο γιουτχιουμπ κι ακούς ένα τραγουδάκι, ενώ ξαφνικά από πάνω εμφανίζεται το εξής
Δείτε τώρα LIVE: Δείτε το καστ της ταινίας ‘Χομπιτ: ένα αναπάντεχω ταξίδι’ στην πρεμιέρα της ταινίας
αναπάντεχω, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.
…ακριβώς στην ίδια φάση κιεγώ:p :!:
αχαχαχαχαχ το προσεξα και γω πριν λιγο αλλα βαριομανε να το ποσταρω:lol::lol:
Χρυσαύγουλος μεταφραστής…