Χόμπιτ

Αλήθεια έχει εντοπίσει κανείς ως τώρα τον Jackson στην ταινία; Πάντα κάνει ένα cameo στις ταινίες του. Για το hobbit δεν έχω ακούσει αν έκανε και ούτε θυμάμαι να τον είδα σε καμιά σκηνή. Υποψιάζομαι πάντως πως θα είναι κανένας από τους νάνους στο Ερεμπορ στην εισαγωγή.

μήπως έιναι ο νάνος που βρίσκει στην εισαγωγή την πέτρα του thrain στο έρεμπορ?

Καθόλου απίθανο

σαν να μοιαζει ε; :-k

http://www.aceshowbiz.com/news/view/00056384.html

Βρήκα αυτό το λινκ. Εδώ ο ίδιος αναφέρει το cameo του. Δεν είναι τελικά ο νάνος που βρίσκει την καρδιά, αν και ομολογουμένως μοιάζει. Πάντως εκεί στο Ερεμπορ εμφανίζεται.

…δεύτερη φορά σήμερα το μεσημέρι, τρεις με έξι, πολή καλή ώρα για κινηματογράφο, με καμιά 15αριά άτομα, λόγω ώρας και καιρού φαντάζομαι, και ένα συμπαθέστατο, γλυκήτατο ηλικιωμένο ζευγάρι που έφυγε στο πρώτο τέταρτο
…την καταυχαριστήθηκα και πάλι την ταινία, και τρίτη φορά πια στο dvd
…τι εκπληκτική μουσική έχει αυτή η ταινία
:):!:

+1000

την ωρα που το εβλεπα στη ταινια το φανταζομουν ηδη να εχει γινει τρελλη μεταλ επιτυχια απο καποιο σκανδιναβικο συγκροτημα!!!
Και να κανω και μια ερωτηση χωρις να ειμαι ο τρελλος φαν,ουτε εχω διαβασει τα βιβλια

[SPOILER]τα ορκ ρε παιδια δεν τα ειχε φτιαξει ο Σαρουμαν στον πρωτο Αρχοντα?Τι δουλεια ειχαν στο ΧΟμπιτ?[/SPOILER]

Ο Σαρουμαν ηταν υπευθυνος για τα Ορκ που προερχονταν απο το Ισενγκαρντ.

uruk hai
http://www.youtube.com/watch?v=Cu6jn73XEio

Ερου μου,Ιλουβαταρ; ΕΡΟΥ ΜΟΥ,ΙΛΟΥΒΑΤΑΡ; :lol2:

Πόσο γάμησε, πόσο

Όποιος δεν το 'χει δει να πάει στο 48άρι, αξίζει κάθε cent

:lol2::lol2: Έλα ρε γάμησε το τραγούδι

Τα ορκ τα έφτιαξε ο Μέλκορ από τα ξωτικά αν θυμάμαι καλά.

Λοιπόν αυτή την εβδομάδα πάω να το δω και εγώ για δεύτερη φορά σε 3d στα Village.
Να δούμε και την ταινία όπως της αρμόζει .

Δεν υπάρχει ακριβής περιγραφή για το πως φτιάχτηκαν τα Orc. Η πιο αποδεκτή θεωρία ειναι αυτή που έγραψε ο Illuvatar από πάνω. Ο Melkor έπιασε Ξωτικά και μετα ποπ πολλά βασανιστήρια, ακρωτηριασμούς και άλλα πολλά όμορφα προήλθαν τα Orc. Το πως πολλαπλασιάζονται είναι και αυτό άγνωστο.

Πολύ μεγάλη αποθέωση βλέπω για το 3D και μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει κάποιος που να έχει δει το avengers και το hobbit σε 3D για να κάνει μια σύγκριση; Το λέω επειδή το πρώτο είναι το μοναδικό που είδα σε 3D και δεν μου άρεσε καθόλου.

Το 3d στο avengers το έβαλαν για να βγάλουν περισσότερα λεφτά από τα ακριβά εισιτήρια.
Στο χόμπιτ αυτοί που το είδαν λένε οτι αξίζει, κάτι γέροι βέβαια δεν άντεξαν ούτε 20 λεπτά.

εγω παντως το ειδα σε 2d και μια χαρα ηταν κι ετσι
για την ακριβεια αν εξαιρεσω τα σχολια εδω μεσα, ολοι οι αλλοι που χω ρωτησει (συγγενεις+φιλοι) μου χουν πει οτι δεν τους αρεσε πολυ το 3d κι οτι ηταν ψιλομουφα

Εγώ το 3d ψιλομούφα το βρηκα πάντως.
Σε κάποιες σκηνές δράσης όντως ήταν εντυπωσιακό,αλλά κρατάω και μια επιφύλαξη λέγοντας ότι ίσως φταίει η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αίθουσα στα Village.Ο ήχος ήταν σε ένταση στερεοφωνικού σπιτιού και οι υπότιτλοι ήταν οκ μόνο αν φορούσες το Χαμπλ στα μάτια.
ΓΙΑΤΟΝΜΠΟΥΤΣΟ δηλαδής.Αυτό το 48 δεν ξέρω τι,δεν μου φάνηκε ότι έκανε καμια τρελή διαφορά.Επίσης ρε αλημπαμπάδες,πόσα ακόμα γυαλιά 3d να μαζέψουμε σπίτι?? Δε θέλω τα γαμήδια τα γυαλιά.Έχω.Κόψε μου 2 ευρώ.

Eγώ παίρνω το 10.000 days μαζί μου κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο:p

:lol3::lol3::lol3::lol3:[

Για τον ύπνο;