Το 100 ήταν εσκεμένη υπερβολή προφανώς.
οτι και να βγεί από τα βιβλία του τόλκιν σε ταινία πάντα θα υπάρχει γκρίνια.
στον άρχοντα υπήρχαν αρνητικά σχόλια από κάπους φάν του τόλκιν γιατί έκοψε πάρα πολλά στοιχεία που υπήρχαν στα βιβλία.
τώρα στο χόμπιτ βγήκαν κάποια αρνητικά σχόλια γιατί το έκανε πολύ αναλυτικό και ξεχείλωσε την ιστορία.
προσωπική μου άποψη αφού είδα και το πρώτο μέρος του χόμπιτ είναι οτι το πάει καλά.
θεοςςς!!! :lol:
…:lol::lol::lol:γαμάτος:):!:
οκ, κατά πάσα πιθανότητα θα το έχετε πει ήδη, αλλά εγώ τώρα το κατάλαβα που έβαλα να ακούσω τον δίσκο μετά από χρόνια.
ΠΟΣΟ επηρεασμένο είναι το misty mountains από το παρακάτω έπος;
ειδικά εκεί στο 1:12 :’)
Κοιτα κι ο Quorthon απ’τον Holst το πηρε τον οποιο λογικα τον εχουν μελετησει ολοι οσοι ασχολουνται με σαουντρακς οποτε παιζει.
Βγήκε για κατέβασμα σε καλή ποιότητα!
extended? θελω extended. μαλλον δεν ειναι, το συνειδητοποιω καθως πληκτρολογω. oh well.
Λογικά η extended έκδοση θα βγει αργότερα για να πάρουν κι άλλα λεφτά.
extented τον Οκτώβριο
Όπα, αρχίσαμε!
Καλύτερα. Δεν μπορούσα να φανταστώ να πηγαίνω ταξίδι στην μέση γη καλοκαιριάτικα
για εμπορικους λογους μαλλον…θελουν να πουλησουν στο σινεμα,στα dvd,στα merchandise, σε ολα,οποτε 1 χρονος αναμεσα σε καθε ταινια κανει καλη μπιζνα
Δεν εχω διαβασει ολα τα post, αλλα συνηδειτοποιησα οτι δεν εχω γραψει για την ταινια. Λοιπον το περιμενα πως και πως, φοβομουν μην απογοητευτω, αλλα τελικα… [B][SIZE=“3”]ΤΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!![/SIZE][/B] Το ειδα 3 φορες σινεμα, 2 κανονικες και 1 σε 3D που η ποιοτητα ηταν καλυτερη απο την πραγματικη ζωη… Ολα ηταν εκει, η Μεση-Γη, οι χαρακτηρες οπως επρεπε, η αισθηση μεγαλειου, το συναισθημα, η ατμοσφαιρα. Με γυρισε πισω στο 2001 οταν πρωτοειδα το The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring και ειχα βγει απο το σινεμα νιωθοντας να εχει αλλαξει η ζωη μου…
Το μονο που με πειραξε λιγο ηταν καποιες αχρειαστες αλλαγες που εκαναν.
[SPOILER] Π.χ. στο βιβλιο οι αετοι βλεπουν την φωτια και πανε απο μονοι τους να τους σωσουν και δεν τους καλει ο Gandalf, το εκαναν για να θυμισουν το αντιστοιχο σκηνικο απο το 3ο μερος του Lord Of The Rings, αλλα δεν χρειαζοταν. [/SPOILER]
http://www.youtube.com/watch?v=tpqN_ZNvpSQ
όποιος προλάβει πρόλαβε. Ολόκληρο το live event του Jackson προς τους φανς με κλιπ από την επόμενη ταινία desolation of smaug. Το ψάχνω στα γρήγορα μιας και είναι τεράστιο (52 λεπτά) και στα τελευταία 5 λεπτά τουλάχιστον έχει μια καινούργια σκηνή (Με Γκανταλφ στο κρησφύγετο Σαουρον). Στο υπόλοιπο στα γρήγορα που το πέρασα δεν πρόσεξα τίποτα άλλο παρά συνεντεύξεις.
παει =(
αμα το βρει κανεις αλλου, σφυραει.
Ανέβηκαν 4-5 βίντεο και κατέβηκαν σε χρόνο μηδέν. Από αυτά που πρόλαβα να δω τώρα. Ο Jackson έδειξε αρκετές σκηνές από τα γυρίσματα είδαμε Λιμνούπολη, τον Βάρδο, Λεγκολας τους νάνους παγιδευμένους στους ιστούς. Όλα αυτά βέβαια σε μισοτελειωμένες σκηνές με τα green screen από πίσω.
Στο μεγαλύτερο μέρος απαντούσε σε ερωτήσεις φαν. 2 που είδα ήταν από εκείνον τον παλαβό που έχει και ένα τηλεοπτικό show (δεν θυμάμαι όνομα) που τον ρωτάει αν ο Jackson διευκρινίζει στην ταινία την διαφορά που έχουν τα ξωτικά του Mirkwood από αυτά που είδαμε στο lord (τα ξωτικά του mirkwood δεν συνάντησαν ποτέ του Βαλάρ και παρέμειναν στην μεση γη) ο Jackson απάντησε ναι. Μια άλλη ερώτηση ήταν αν δούμε περισσότερο Νεκρομάντη και φυσικά η απάντηση ήταν πάλι θετική.
Στο τέλος είχε σκηνή 2 λεπτών με Gandalf στο Dol Guldur να συναντάει τον Randagast και να μιλάνε για το ποιος μπορεί να είναι αυτός που κατοικεί εκεί. Αρκετά σκοτεινή σκηνή.
Stephen Colbert <3
ΤΙΤΑΝΙΟΣ τολκινοπλεκτος και γαμω τους τυπαδες
θενκς ντεντ.
Λέγανε ότι θα βγει και στις 27 Μαρτίου για να το δουν όσοι δεν πρόλαβαν.
έχουμε 28 και ακόμα τίποτα.
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΤΕΡ ΤΖΑΞΟΝ