καλα 1 μηνα παιζοταν στο σινεμα,δε προλαβες να το δεις? :lol::lol:
Έχω λιώσει το Blu-ray απ’ το Σάββατο 8)
τα 45 λάθη του χομπιτ.
Ειδα μονο το πρωτο λεπτο στο οποιο μονο βλακειες ελεγε.Υποθετω και παρακατω αναλογες παπαριες θα ειχε.
…και στο δεύτερο λεπτό, παπαριές έλεγε:):!:
Απόσπασμα από το live event έγινε διαθέσιμο από τον ίδιο τον Jackson αρά αυτό δεν θα κατέβει από το youtube, take your time
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MvF8bpowywI
Σκηνή από το 2ο μέρος με Γκανταλφ και Ρανταγκαστ
…προσυπογράφω το σχόλιο
But great scene, can’t wait for the movie!!!
:):!:
ποιός κάνει υπομονή μέχρι το δεκέμβρη…
…τι άλλο μπορείς να κάνεις:):!:
http://www.thehobbit.com/middle-earth/
Ακόμα δεν είναι έτοιμο αλλά το preview στο βιντεο δείχνει αρκετά εντυπωσιακό.
(όχι δεν πρόκειται για κάποιο teaser από το desolation…)
θα μου θυμισει καποιος? ο bard πρακτικα ειναι ο aragorn ε? η απλα ετσι θα το δειξει ο jackson?
:!: Παίζει αυτό? Πρώτη φορά το ακούω
εγω ειχα καταλαβει οτι ειναι αλλο προσωπο. απλα λογω του λινκ του original το ψυλιαζομαι οτι ετσι παει να το δειξει.
Καμία απολύτως σχέση Bard και Aragorn. O Aragorn τότε ήταν 20 ετών περίπου (στον Άρχοντα ήταν 87).
Πάντως αν θυμάμαι καλά ο Bard είχε εμφανιστεί λίγο στο άκυρο μέσα στην ιστορία του Hobbit, σαν deus ex machina λίγο. Ποτέ δεν μου πολυάρεσε. Btw αν γίνει έτσι η ιστορία όπως λέει ο σάμης, απλά ΑΙΣΧΟΣ.
Ότι είπε ο Ντετ συν ότι δεν θυμάμαι καν να τον κατονόμαζε στο βιβλίο ο Τόλκιν.
Από ότι θυμάμαι εγώ από το βιβλίο ένα μικρό ιστορικό του Βάρδου υπήρχε μέσα.
Κάτι θυμάμαι μάλιστα και για το βέλος με το οποίο τρύπησε τον δράκο
Πάντως ο Viggo ακόμα και αν εμφανιστεί σε κάποια από τις 2 επόμενες ταινίες δεν θα τον δούμε στην Λιμνούπολη και σίγουρα δεν θα είναι ο Βάρδος αφού υπάρχει ηθοποιός που έχουν κάνει cast από την αρχή των γυρισμάτων. Πιο πιθανόν είναι να τον συναντήσει ο Gandalf στην αναζήτηση του νεκρομάντη. Τώρα πως θα κάνουν τον Viggo να φαίνεται 20 δεν ξέρω αλλά… θα δείξει.
Αν ειναι δυνατον, καμια απολυτως σχεση μεταξυ Αραγκορν και Βαρδου.
Για το βελος που λες στο σποηλερ
[SPOILER]το αναφερει ως Μαυρο Βελος αν θυμαμαι καλα, και ηταν το τελευταιο που του ειχε μεινει πριν του πει ενα πουλακι (κυριολεκτικα ομως) που ειναι το αδυνατο σημειο του δρακου για να τον σκοτωσει[/SPOILER]