Χόμπιτ

[SPOILER]Κάτι θυμάμαι και για το ίδιο το μαύρο βέλος βασικά, ήταν νομίζω διαφορετικό από τα υπόλοιπα που είχε ρίξει και είχε μια μικρή ιστορία και αυτό αλλά δεν μπορώ να την θυμηθώ τώρα και δεν θέλω να ανοίξω ξανά το βιβλίο μέχρι να δω όλες τις ταινίες.[/SPOILER]

[SPOILER]Στο βιβλιο λεει οτι το μαυρο βελος το ειχαν φτιαξει οι Νανοι της Ερεμπορ και οτι ο Βαρδος το ειχε “κληρονομησει” απο τον πατερα του.Οσο για το πουλι που του ειπε πως να σκοτωσει το Νοσφιστη,αυτο ηταν τσιχλα!:D[/SPOILER]

[SPOILER]Και από τότε μας έμεινε η γνωστή σε όλους φράση “μου το πε ένα πουλάκι”[/SPOILER]

Ανα γεια σου

[SPOILER]Θυμόμουν πως είχε να κάνει με τον πατέρα του αλλά δεν θυμόμουν από που προερχόταν το βέλος[/SPOILER]

ο βάρδος όπως είπαν και πιο πάνω καμία σχέση με τον άραγκορν.

απότι κατάλαβα στο λίνκ σε κάποιο από τα flashbacks του bilbo θα βάλει την πρώτη συνάντηση του thorin με τον gandalf και λογικά θα έχει και τον aragorn κάπου εκεί.

Ποτε μπηκε στο καστινγκ του Χομπιτ η Evangeline Lily ρε μαλακες?

Μη τα πιστευεις, ειναι φλασμπακ

Μας γάμησαν βραδιάτικα.

The new teaser trailer for The Hobbit: The Desolation of Smaug will be unveiled this Tuesday, June 11th, at 10am PST / 1pm EST!

μετράμε και τα δευτερόλεπτα

Βγήκε!

το είδα μόνο μια φορά και σε λίγο μπαίνει σε repeat για 2 μέρες σερί.

Φανερό πως βάζουν περισσότερα μέσα και όπως κατάλαβα μάχες με ορκ. Δεν με χαλάει καθόλου. Smaug ρεεεεεεε (έστω και λίγο)

Κλασικό έγινε, όπως στο 1ο τρειλερ ήταν στο τέλος αθόρυβο με το Gollum τώρα εμφανίζεται ο Smaug.
Βάλανε την Λίλυ για τους απαραίτητους εμπορικούς λόγους αλλά δεν θα ναι τίποτε λιγότερο από απολαυστικό.

εκπληκτικο!!!νομιζω οτι θα εχει πιο dark στυλακι αυτη την φορα…

Κρατήστε μερικά ευρώ για 3D :!:

τελειο το trailer!! δυστυχως εχει και legolas ομως…

:vibrate::vibrate::vibrate:

απίστευτο το trailer. κάτι τέτοια βλέπω και φαίνεται αιώνας μέχρι το Δεκέμβρη.

Φοβερό!!! Απορώ με όσους γκρινιάζανε που θα ναι 3 ταινίες! Αν είναι να ναι φτιαγμένες με τόσο μεράκι και με υλικό από ότι έχει γράψει ο Τόλκιν μακάρι βγαινε μια κάθε χρόνο μέχρι δεν ξέρω και γω πότε!

Ασύλληπτη πόρωση! Δεν ήθελα όμως να φανεί ο Smaug ρε γαμώτο στο τρεϊλερ. Δεν πειράζει όμως, έπος θα είναι και αυτό, και η Λίλλυ είναι από τις αγαπημένες μου καβλίτσες ηθοποιούς.

γαμησε το trailer και ο smaug εμφανιστηκε λιγο στο τελος,οπως και επρεπε…δε με χαλαει που βαζουν και αλλο πραμα σε σχεση με το βιβλιο,οσο περισσοτερο Tolkien τοσο καλυτερο.Ελπιζω η πρωτη ταινια της σειρας να ναι και καταληξει να ναι και η πιο αδυναμη