Nα πουμε παρασκευη 14?Οι υπολοιποι εκτος του Therion θα τα πουμε και Paco αν ειναι και θα τον θαβουμε(τον Therion,οχι τον Paco) πριν και μετα το live οποτε και θα φταρνιζεται συνεχεια.:roll:
Παρακευη και 14, 23:00 αγαλμα Βενιζελου.-
Οι αλλοι δυο θα παμε αγκαλιτσα Πακο? Να συνεννοηθουμε γιατι εμενα το καημενο που δε με παιζει κανεις δεν εχω παρεα?
Επισης μπορειτε να με θαψετε μονο πριν και μετα να παμε καπου να με θαβουμε ολοι μαζι.Σιγα πια τι ωρα θα τελειωσει ο πακος?Μετα τις 11?
Eγω θα ελεγα να κλεισουμε για Παρασκευη με το πασο μας(οχι με το Paco μας…αχαχουχα) και να εμφανιστει και κανας Crabsody(που σαι συ ρε?) που πηρε απουσια στο προηγουμενο και οποιος αλλος μπορεσει να δειξουμε το πληθος μας!Αντε ελατε και κανενας απο κατω ρε για βολτα πριν ξενιτευτει και ο Θηριος.
Οι υπολοιποι θα δωσουμε ρομαντικο ραντεβουδακι καποια στιγμη στην εισοδο του θεατρου και θα πιαστουμε αγκαζε σαν θειες στον επιταφιο και θα παρουμε πασατεμπα και φελιζολ και θα δουμε φ(β)λαμενκο.
Oκ Παρασκευη 14,11 στο αγαλμα του Βενιζελου,it’s official.
Οποιος αλλος επιθυμει διακαως να μας ερθει,καλοδεχουμενος.
Εγω θα φερω κι εκεινο το μαντζαφλαρι που το κουνας γυρω γυρω και κανει θορυβο και το ειχαν στα γηπεδα πριν 30 χρονια και θα φωναζω συνθηματα! Ελα κι εσυ θεριο, θα ειναι πολυ ομορφα!
Αμα ειχε 20-25 ευρα θα’ρχομουν,αλλα εχει 35 και ειναι στην αλλη ακρη της πολης.Κριμα,και θα χε πλακα να σε εβλεπα να το κουνας το μαντζαφλαρι και να χορευετε βλαμενκο που λεει και ο Χοκαμ.:lol:
αλλος ειναι ο ραππερ φιλαρακου.
παλι καλα που ειχα προχειρο το λινκ. το χα βαλει στις φωτογραφιες.:lol:
μεσα εγω!
αλλος?
Λογικα θα ρθει κι ο Ρονης. Θα τον ψησω τον μπουστη!
Paco θα ειμαι και γω . Την επομενη μερα , λογικα παλι θα ρθω , λεφα να χω μονο
Χμ δεν σκεφτηκαμε κατιτις.Στις 14 ειναι πιθανο η Ελλαδα να παιζει προημιτελικο.Η’ 13 ή 14 παιζουμε,και λογικα ο αγωνας θα ειναι ή 9 ή 9.30.Ε,προημιτελικος ειναι.Θα τον δουμε.
Αρα σε τετοια περιπτωση πιθανως να χρειαστει να αλλαξουμε την ωρα.
ή να πάτε να το δείτε παρέα?
Εγω και ο Λεντ θα ψηνομαστε,οι αλλοι(και ειδικα ο χιππης μας) δεν ξερω τι θα πουν :roll:
Εγω ειμαι επισης εντελως αμπαλος,οποτε αν ο ημιτελικος δεν αφορα γυναικειο beach volley,θα σπαω τα νευρα των υπολοιπων(σαν τον Therion στον Paco de Lucia ενα πραγμα δηλαδη…). .
Εντιτ:Aν δε βολευει παντως,το βλεπουμε και ολοι μαζι το παιχνιδι,νοου προμπλεμ απο μενα.Δεν ξερω καν για τι αθλημα μιλαμε,αλλα για να φτασουμε προημιτελικα,κανα μπασκετ ή κανα βολλευ θα ναι,οποτε ολα οκ.
για μπασκετ μιλαμε ε?
μπασκετ γουσταρω ρε! επαιζα τοσα χρονια(ξεχασες τα φυστικια εσυ ο λεντ:p )
Τα φυστικια θα τα θυμαται αιωνια ο μπαογκτζης :roll:
Οκ,απλα επειδη ξερω πως δεν εισαι και πολυ των αθλητικων.
:lol: :lol:
Για μπασκετ μιλαμε,Ευρωπαικο Πρωταθλημα.Ο αγωνας θα ειναι 13 η 14 του μηνα,αναλογα με τη θεση που θα τερματισουμε στον ομιλο.Δηλαδη θα μαθουμε μερα και ωρα απο βδομαδα.
Αν ειναι παντως Παρασκευη ο αγωνας το βλεπουμε μαζι σε καμια Αθωνος που θα εχει λογικα και οθονες.Απλα θα αλλαξουμε την ωρα του μυτηνγκ.
Μια ταπα εφαγα ρε μαπα! Κι εσυ 10 τριποντα στη μαπα!
Λοιπον αυριο θα ξερουμε αν το Ελλαντα παιζει Πεμπτη ή Παρασκευη.Απ’οτι νομιζω ομως αν βγουμε 3οι ή 4οι στον ομιλο θα παιξουμε Πεμπτη,αρα εσεις πατε ποκο πικο και χανετε το ματς και Παρασκευη παμε να πιουμε και τα λοιπα.
Ο χιππης προτεινε να παμε καμια Ραστωνη αντι για μπιτ,και τολμω να πω πως συμφωνω.Γιου?
Να πουμε για Παρασκευη 11 Καμαρα?
Παρακαλω οι συμμετασχοντες να ψηφισουν.
Αϊ βοουτ φορ Ραστωνη.