Παμε Ραστωνη.Θα κανουμε και τα μαλλια ραστα.:cold:
Λοιπον, Παρασκευη 14/9 Καμαρα για κρασια στη Ραστωνη, ωρα 23:00 και μεχρι στιγμης ειμεθα:
- Εγω
- Θεριο
- Χοκαμ
- Μπλουζλικ
- Τζιμι Πεητζ
Αυτοι. Ο Ρονης παραδοξως θα διαβαζει το καμαρι μου και δεν θα χω με ποιον να γυρισω με τα ποδια σπιτι.Οι υπολοιποι Θεσσαλονικεις? Σταρστρακ ψιλομυτη?
Εμένα δε με υπολογίζετε γιατί δεν τρώω μπουγάτσες;
Οι κατω των 100 ποστς δεν υπαρχουν.
Κανε παντως μια χημικη αναλυση στο κρασι της Ραστωνης να δουμε ποσο % ειναι νερο και ποσο κρασι.
Ο crabsody γιατι μας σνομπαρει…?
Ρε ελατε να μαζευτουμε κοσμος να δειξουμε στους φλωρους κει χαμω οτι εχουμε δυναμικη.
Δευτερο συνεχομενο μυτηνγκ σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.Εσεις απο τον Ιουλιο εχετε να κανετε.
Ου κοιμησμενοι.
Ντεχτερ δεν θα τρωμε μπουγατσες στη Ραστωνη.Αλλα αυτο που λεει ο Λεντ ειναι καλη ιδεα.
Για πες μας.
Πρώτα μου λέτε ότι δεν υπάρχω και μετά θέλετε να το παίξω Χημείο;
ΑΝΤΙΟ.
Ελα ρε ντεχτερ, θες να σου κανουμε ντεχτιρντι? Κανε μια κωλοαναλυση γιατι με 2,5 ευρω το λιτρο πολυ φοβαμαι οτι αθελα μας βαζουμε νερο στο κρασι μας κι εγω δεν ειμαι αντρας που θα ανεχτει κατι τετοιο.
Αθηναιοι νταξ, καντε στικι το θεμα του μυτηνγκ μπας και μαζεψετε κοσμο. Εμεις ενα τσαφ κανουμε και εχουμε πληροτητα 75% (6/8 των ενεργων μελων, κανω ΚΑΙ διαιρεσεις).
Και εν μεσω εξεταστικης. Μπορει οι οπαδοι του Ηρακλη να ειναι περισσοτεροι απο μας, αλλα ειμεθα συνεπεις.
Το κλεινουμε την μερα και την ωρα και το μερος που ειπα? Θελω να παραδεχτει ο Μπλουζλικ οτι ειπε αυτο που ειναι στην υπογραφη του Ανγκμαρ. Θελω να μεθυσουμε το Θεριο με ελληνικο νεροκρασο πριν πιει αυτα τα ξενα τα μετσαλ ποτα τις μπυρες που οπως εχω προαναφερει ειναι του σατανα.
Διοτι εμεις οταν κανουμε μιτινγκ κανουμε μιτινγκ… Δεν μαζευομαστε 5 ατομα και λεμε για μιτινγκ…
Ου ρε! Ηρθες στο δικο μας και μια χαρα παρασες… 5 Οκρωβρη παντως ειναι πανελλαδικο…
Ποια 5 ατομα ρε συκοφαντες του Αθηνοκεντρικου κρατους??Παρτε μεχρι προτινος αδημοσιευτη φωτο απ το τελευταιο μυτηνγκ να σκασετε απ τη ζηλια σας.
Κανετε και πιτ??
Φιλτατε Ηοκαμ, παρε μια ιδεα απο το τελευταιο αθηναικο μιτινγκ στο οποιο ειχε παρει μερος και ο Θεριον…
Λοιπον προκηρυξη της Μ.Α.Σ.Α(Μπουγατσοφαγικου Ακατασχετου Σαβουρωματος Ααααργκ) προς τα κατωθι μελη:
Crabsody
Starstruck
Dexter
Αν δεν ερθετε θα σας βρουμε και θα σας καψουμε το βιντεο ρε.
Ουγκ.
Aαααργκ?
Γιεα.
Το βραδυ θα ξερουμε σιγουρα ποτε ειναι το ματς και θα κλεισουμε στανταρ ωρα και μερος.Παντως 99% ισχυει το Παρασκευη 11 Καμαρα για Ραστωνη.
Και ο χιππης μεσα ειναι,αυτος εριξε εξαλλου την ιδεα.
Α,για Πεμπτη και να θελαμε δεν γινεται,εχει την ομιλια του παχουλουλη στην Αριστοτελους και θα γινεται λιγο χαμος.Να αποφυγετε το κεντρο οσοι πατε ποκο πικο.
Ειστε τρομπες ??? θα χασετε τετοιο event ???
11 καμαρα για ραστωνη κ μετα θα σας παω ziggara!
θα ειναι η πιο χιππικια κατασταση εβερ!
οποιος θελει να μαθει αν αυτο που λεει η υπογραφη τουν angmar ειναι αληθεια ας ερθει!
dexter@
ελα να γινεις χιππης! ελα να δεις τι θα πει χιππικος ερωτας!
ελα να χαιδεψεις τα μαλακια του λεντ
ελα να ακουεις ανεκδοτα απο τον Hokam
ελα να δεις τον jimmypage που κανεις περα εμας δεν εχει δει την μαπα του!
ελα για να κανεις βολτα με την μπεμπα(που δεν ειναι μπεμπα) του θεριον!
ΕΛΑ! ΕΛΑ!
Μαλλον θα ερθω και εγω!Απ το να καθομαι σπιτι κ να τρωω το χρονο μ πανω απο ενα βιβλιο κανοντας πως διαβαζω καλυτερα να ρθω!!!Θελω γκρασι!!!ΓΚΡΑΣΙΙΙΙΙ!!8O
Τελικα παιζουμε Παρασκευη,βλακειες ελεγα.
Ωρα δεν ξερω.Αν παιζουμε 8 μπορουμε να γλιτωσουμε τους νον-σπορτσφανς απο το μαρτυριο και να μη δουμε το ματς ολοι μαζι.Αλλα αν παιζουμε 10.30 τοτες θα βρεθουμε 10,δεν θα παμε Ραστωνη γιατι δεν θα εχει τηλεοραση,θα δουμε το ματς καπου μαζι και θα πουμε και ενα λαικο τραγουδι.
Αυριο η ετυμηγορια.
Xμμ.Παρασκευη 10.30 το ματς.Πειτε τι θελετε να κανουμε.
Στο μπιτ παντως στα περισσοτερα μαγαζια εχει και οθονες.
Ok ρε σεις,παμε κανα μπιτ κατα τις 10,πιανουμε τραπεζι με θεα στο οθονη οι μπασκετοφιλοι βλεπετε το ματς και εμεις θα προσπαθουμε να σας σπασουμε τα νευρα ρωτωντας ηλιθιες ερωτησεις τυπου αυτος γιατι δεν ειναι οφ-σαιντ τωρα αφου εκανε βηματα και νοσταλγωντας τις παλιες καλες εποχες με τον Φιλιππου να ψαχνει τους φακους επαφης του και τον Μπαρλοου και τον Λεβινγκστον να κανουν τα δικα τους.