Συναντηση μπουγατσοφαγων!

εγω μεσα ειμαι σε οτι πειτε!
απλα πειτε ωρα κ μερος συναντησεις!

Χμ, το μεταφερουμε την Δευτερα για να καθισουμε μια χαρα να δουμε το ματς οσοι θελουμε και στην συναντηση να λεμε βλακειες απερισπαστοι?

ξενέρωτος

Ξενερωτος θα ημουν αν ηθελα να δω μπασκετ στη συναντηση φλωρε Αθηναιε.

μάζεψε τη γλώσσα σου γιατί θα ανεβαίνω συχνά πυκνά κει πάνω το χειμώνα ε.τρέμεις?

Ρε φιλε πανε αλλαξε την κομμωση σου ξερωγω.
(Θα συμμετασχεις και σε κανα μπουγατσομιτινγκ ν’ανεβει το κυρος σου)

Mπασκετοφιλοι μπουγατσοφαγοι αν βολευει και απο βδομαδα να γινει λογω αγωνα,απο μενα δεν παιζει προβλημα για την ωρα.Κανονιστε τα διαβασματα σας και ενημερωστε.

Εγω απο διαβασματα ειμαι ελευθερος.Το μεταφερουμε για Δευτερα λοιπον?Μερος και ωρα ιδια.

μεσα!

ρε χωράτε άνετα σε δυο ταξί και δεν μπορείτε να κανονίσετε ένα meeting:)

εμεις ειμαστε πολυασχολει ανθρωποι! για αυτο δεν κανουμε κ φαν κλαμπ!:stuck_out_tongue: :lol:

Αποψε θα βρεθουμε στον Πακο ωρε?

ναι! εγω θα ειμαι!
θα κανω κινηση 217 σε τριγωνικο ρανταρ κ θα σε βρω!

Κατα τις 9 θα μαι κει.Αν δε λειτουργησει το ρανταρ θα πεσει τελεφον αν ειναι.Ε ρε αυριο ποσα τζακια θα αναψουν.Κομπλεξικοι θα φυγουμε παλι απο οσα θα δουμε…

Λόγω bluezlick είδα αυτό το topic και ήρθα να δω τι γίνεται με της συναντήσεις της Βόρειας Ελλάδας:p

Και εγώ Θεσσαλονίκη μένω παιδία.Αν με θέλετε στην παρέα σας θα έρθω:wink: .Αλλά δυστυχώς όχι σε αυτό το meeting μιάς και δεν βολεύει λόγω υποχρεώσεων κωλοσχολείου

ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΑΡΕΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

Laharl ασ’τα αυτα,ελα εστω για καμια ωρα.Θα μιλαμε και για ac/dc για χαρη σου.:slight_smile:

Ελα αλλος για μυτηνγκ.Δευτερα 11 η ωρα στην Καμαρα.

θα ερθει κ o vagelis!
lahari ελα στην παρεα μας κ εσυ! να δειξουμε οτι εχουμε φωνη!:lol:
ολη την δευτερα στην καμαρα ρε 11!

Δακρυα κυλουν στα μαγουλα μου…

ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΑΤΟΜΑ??ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8??

Γω
Bluezlick
led
Hokam
ronie
Vangelis
JimmyPage

και πιθανως:Laharl,ντεχτερ.

Πειτε ρε λαχαρλ και ντεχτερ.Θα’ρθετε?
Θα’μαστε 9.Ειναι ασυλληπτο νουμερο.

Η μπουγατσοπαρεα μεγαλωνει… Απο 5 ατομα γινεται 7…

Ευγε!!!

Κακομοιρηδες, ελατε σε αθηναικο μιτινγκ ρε…

δεν ξερω αν θα εχω γυρισει απο το χωριο, πρεπει να παω να ψοφησω, αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχω ερθει