O φθονος ειναι ξεκαθαρος στα λογια σου φιλε μου.
Αυξανομαστε με ραγδαιους ρυθμους.
ΡΕ.Ξεχασα starstruck και crabsody.
Γιουχουυ παιδια.Σας το πα?Θα’ρθετε κι εσεις ρε.
O φθονος ειναι ξεκαθαρος στα λογια σου φιλε μου.
Αυξανομαστε με ραγδαιους ρυθμους.
ΡΕ.Ξεχασα starstruck και crabsody.
Γιουχουυ παιδια.Σας το πα?Θα’ρθετε κι εσεις ρε.
Εγω
Θεριο
Σακης
Χοκαμ
Ρονης
Πεητζ
Βαγγελας
Ντεχτερ
Λαχλααλαλαρ
ενας ακομα και παμε για ΔΙΨΗΦΙΟ. ΜΜΜ. ΔΙΨΗΦΙΟ.
Βεβαια αν δεν εχω διαβασει σωστα ως τοτε, υπολογιστε -1. :oops:
Αμα σε δωσω καμια φαπα μπαουγκτζη θα σε πω εγω.Διαβασεις δε διαβασεις εκει θα εισαι.
11 το βραδυ ετσι?
E ναι μωρε,δεν θα παμε και για ψωνια.
11 Καμαρα.Θα μας γνωρισεις ευκολα,θα’χουμε εναν 2μετρο χιππη αναμεσα μας.
11 το πρωι δεν πας για ψωνια πας για κυνηγι, βαραβρες ωρες. εσεις δεν νομιζω να με καταλαβετε (δεν ειμαι οπως στο αβαταρ :lol: ) το πολυ να ανταλλαξουμε κανα τηλ η βαλτε κανα πανο “ειμαστε απο το ροκινγκ”
Αυτο που ειπα για τον 2μετρο χιππη αληθεια ειναι.Ξεχωριζει ο αλητης.Δεν θα δυσκολευτεις να μας βρεις.
Ας πουμε κατω ακριβως απο την Καμαρα για να χουμε πιο ακριβες σημειο και να μην μπερδευομαστε.
οκ…
για να συμπληρώσετε 10αδα, πάρτε τον Μπίλη τον Shadowcaster… Επάνω δεν είναι?
Μας πουλησε το λαμογιο. Ασε που εχει διαγραφει απο τα πραχτικα της Θεσσαλονικης πλεον. Ειναι επικηρυγμενος εδω.
8O 8O 8O
Legion…
Δεος…
Επρεπε να κατεβασουμε συνδυασμο στις εκλογες…
παιδια θα κλαψω!
ποπο θα γινουμε πολλοι! τρεμε αθηνα!:lol: σε λιγο καιρο θα κλεινουμε κ μαγαζια!:lol:
παδια τον crabsody θα του στειλω ενα σμσ εγω αμα ειναι!
O Led Zeppelin μου φαίνεται γνωστή φάτσα αλλά δεν ξέρω από που.Κυκλοφοράς προς Χαριλάου?
Ο μεγαλυτερος καγκουρας της Χαριλαου ειναι.Μαλλον θα τον εχεις δει να τρωει φαπες απο αριανους,αφου ειναι τοσο απροσαρμοστο ωστε να μεγαλωσε στη Χαριλαου και να βγηκε μπαουγκτζης.
Τορμεντορ περιμενω να ακουσω τη μαγικη φρασουλα.Ελα πες το δεν ειναι δυσκολο.Να ετσι παει:
“Θα’ρθω κι εγω”.
Σφιχτός είμαι γιαυτό λόγω σχολικών υποχρεώσεων<<3η Λυκείου>>.:dunno:x.Πάντως στο επόμενο μες τη χρονιά να υπολογίζετε +1.Να κάνουμε και κάνα mini σε καμιά συναυλία.
8O 8O
ρε παιδια! ποσοι θα γινουμε στο τελος?
Τormentor ελα κ εσυ στη μουγατσοπαρεα!
Πραγματικα ειμαστε σε πληθυσμιακη εκρηξη.
Tormentor και Laharl αμα εχετε σχολεια και φροντιστηρια οκ,καταλαβαινουμε.
Απλα επειδη ειναι νωρις ακομα σας πρηζω.Αμα θελετε ελατε και για λιγο παντως,εστω να βγαλουμε την επικη ομαδικη φωτο στην οποια θα στριμωχνομαστε για να χωρεσουμε ολοι.
Να δειξουμε τη δυναμικη μας και στους κατω.
Α,μπαλα παιζετε εσεις?Εδω και κανα χρονο προσπαθουμε να μαζεψουμε και ατομα για 5x5,αλλα δεν εχουμε φτασει καλα καλα ουτε τα πρωτα 5.:roll:
Εγώ παιδία την επόμενη μέρα θα έχω σχολείο και μες στην Δευτέρα κάπου απογευματάκι με μεσημεράκι θα έχω και ιδιαίτερο…11 το βράδυ αποκλείετε να έρθω,πολύ αργά για έναν μικρό ανήλικο σαν εμένα με σχολείο την επόμενη μέρα:(
Ρε τόσες μέρες για Παρασκευή δε λέγατε; :-s Ω Θεοί. Τεσπα εγώ τελικά Παρσκευή (δηλ. σήμερα) δεν μπορώ, έλειπα από το σπίτι 2 μέρες και γίνεται χαμός εδώ μέσα εεε.
Για Δευτέρα είδα κάτι; Εεε;;; Λοιπόν εγώ την Τρίτη δίνω Το κανονίσατε τέλεια ρε, μπράβο
Αλλά οκ μπορεί και να έρθω
Αν έχω διαβάσει καλά μέχρι τότε
ΕΝΤΙΤ: Άκυρο, Τετάρτη δίνω. Χουχου.
Mας ζαλισες και μας μπερδεψες.
Θα ερθεις ναι ή ου?Δευτερα 11 η ωρα στην Καμαρα.