Εγώ μάλλον θα μπορέσω να έρθω για λίγο.Αν είναι να μπεί η μούτσκα μου στο διαδίκτυο…Μια φώτο στην καμάρα θα ναι σήμα κατατεθέν.Μέχρι πριν δυο χρόνια έπαιζα μπάλα σε ερασιτεχνική ομάδα αλλά τωρα πήρα κάτι κιλά και έχω γίνει λίγο ζουμπουρλούδικο.Πάντως δεν είμαι τελείως άμπαλος απλά δεν στρίβω καλά.
Υδραυλικο δοκοιμασες?
Οκ, Χοκαμ δεν γινομαι…[/SPOILER]
όχι,ούτε ηλεκτρολόγο
καλά ούτε εγώ δεν γίνομαι hokam
Λοιπον ας τα ξαναπουμε
Εγω
Led
Bluezlick
Hokam
JimmyPage
Vangelis
Tormentor για να βγει φωτογραφια
Ronie
Και αναμενουμε απαντηση απο :
crabsody
starstruck
dexter
Oι 3 τελευταιοι απαντηστε μας ωρε να ξερουμε.
Χμ λοιπόν θα επαναλάβω ό,τι είπα Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω διότι γράφω τη μεθεπόμενη μέρα και μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βγάλω την ύλη όλη :-s
Οπότε θα δω! Όπως και να έχει, θα μπω στο thread και θα ποστάρω έγκαιρα, μην ανησυχάς.
αφου κ παλι δεν προκειτε να διαβασεις δευτερα βραδυ!:lol:
για αυτο αντι να κανεις οτι διαβαζεις ελα τουλαχιστον μαζι μας να περασεις τελεια φοβερα απιστευτα ανεπαναλιπτα θεικα κ…
παιδια εγω θα προσπαθησω να ρθω…δεν μπορω να εγγυηθω σιγουρα ομως…για που λετε να παμε???:-k :-k
Να’τος κι ο αλλος!
Για Ραστωνη λεγαμε,αλλα αν ειμαστε 10 ατομα πρεπει να ειναι αδειος ο πανω οροφος για να χωρεσουμε…:lol:
Μαζευομαστε και βλεπουμε.Για κρασια/τσιπουρα/ρετσινες παντως θα παμε.
Εκτος αν θελετε μπουζουκια.Η’ κανα κλαμπ. :dance:
hokam ετοίμασε κάνα καλό ανέκδοτο.Αν δεν ακούσω ένα live δεν θα φύγω:bounce:
Σας τα πα? Δεν σας τα πα.
:oops: Δεν ξερω αν θα ρθω.
Moυχαχαχαα ούτε γω. sign-:oops: Ρε θέλετε να κάνουμε ένα μύτηνγκ στις 2 Οκτώβρη που δίνω το τελευταίο μάθημα; :-k Είναι και πριν τους Muse, τέλειο timing. Εεεεε; :roll:
Nαι ναι.Τελεια.
Η’ καλυτερα 1 Οκτωβρη,8 το πρωι,στο αεροδρομιο.8.30 πεταω,ε να πιουμε εναν καφε στο ποδι και μετα γεια.
Ξεκολλατε.Αυριο ειπαμε.Δεν δεχομαστε οχι φορ εν ανσερ.
2 Οκτωβριου τελειωνω κι εγω.
Θεριον εισαι ο πιο αδυναμος κρικος.
Καλα ρε αλητες.Μη σωσετε και ερθετε.
Τωρα εχουμε λαο.Δεν σας εχουμε πια αναγκη.
:snobaria:
Ok ρε, θα κάνουμε μύτηνγκ όσοι περισσέψουμε. Κανά-δυο θα’ μαστε πιστεύω.
Ωραια μετα τις αποχωρησεις των εκπτωτων μελων μας,εχουμε
Εγω
Bluezlick
Hokam
JimmyPage
Vangelis
Ronie
Tormentor
starstruck ισως.
Πεσαμε στους 8
Βασικά, στους 7 :har: γιατί αυτό το “ίσως” κάτι μου λέει ότι θα έρθει στο άλλο μύτηνγκ, το καλό.
Ρε Θέριε δηλαδή Μιουζ δε θα είσαι; Νταξ με απογοήτευσες τώρα. Σε πετάω από το my gordons space. [-X
για ποτε ειναι ισως ερθω κι εγω??
στη Θεσσαλονίκη ενώ έχεις σχολείο;
Πετα με.Το Βερολινο τους κανει τους Μιους σου κουδουνιστρες.
Λεδ και μικρενικολα,αμα μετανιωστε και μας παρακαλεσετε ισως τελικα σας αφησουμε να ερθετε.
Αντε τσακιστειτε κι ελατε ρε φλωρια.Διαβαζετε του χρονου.