Φυγε απο δω ρε.Ζηλιαρη σπαμμερ.
Σαν μεγαλο σπαμμερι που ειμαι μη με αναγκασεις να κανω κανα θρεντ “Αθηναικα vs Σαλονικιοτικα μιτινγκς” και αποδεικτει και μαθηματικα πλεον οτι ειστε για το μπεο…
Oι παπαρατσι πολιορκησαν ακομα ενα μυτηνγκ μας…
Τα ποτηρια ειναι πλεον passe…
Ο Vangelis τελικα δεν φοραει αστερι στο κεφαλι…
Eμεινε εκθαμβος ωστοσo με τα ποζεριλικια ενος και καλα bluesman που μαλλον πιο καλα θα του ταιριαζε να παιζει στους Pretty Boy Floyd…
Τους υπολοιπους βεβαια τους αφηναν παγερα αδιαφορους τα malmsteen-ικα τερτιπια του.Δεν ψαρωνουμε ρε.
(κουφαλα JimmyPage θα σε πετυχω την επομενη φορα και αμφας και σε προφιλ…υπογραφη:o παπαρατσι).
Καποια στιγμη αρχισε να βριζει και τους Floyd κλασικα και δεν μπορουσα παρα να τον προκαλεσω σε ενα αγωνα μπραντεφερ(σαν τον Σταλονε στο Ολα για Ολα ενα πραγμα) και να παρω εκδικηση για ολους τους Floyd-maniacs που κατα καιρους εχουν δεχτει τα πυρα του…
Ο αγωνας ειναι δυσκολος και αμφιρροπος…
Καποια στιγμη ομως ακουγονται οι νοτες απ το Breathe και επιδρωντας ως κρυπτονιτης στον Bluez,χανει σιγα σιγα τις δυναμεις του…
Και τελικα another hippιe bites the dust…μουχ μουχ…Long live Floydians…
To Θηριο επισης ειναι κρυφο ταλεντο στην κιθαρα και αρχισε να παιζει κατι αποσπασματα απ τον πρωτο δισκο των Cacophony καποια στιγμη αφηνωντας μας αφωνους ολους…
Και για το τελος ενα μηνυμα του Χιππη-master στον πολεμιο των χιππηδων Angmar…“Για το καλο σου,μη ξαναβαλεις εκεινο το αβαταρ γιατι αλλιως…”
Aντε και στο επομενο τωρα(με τους υπολοιπους παροντες,ακουτε ρε???)
ΑΧΧΑΑΧΑΧ θεικες :lol:
Ο Τζιμης παλι ητανε ινκογκνιτο και απεφευγε συνεχως τα φλας.Θα σε πετυχουμε μια φορα ρε.
Βαλε και τις αλλες ρε απατεωνα.Ολες τις θελουμε.
Aργκ. Πότε είναι το επόμενο μπουγατσομύτηνγκ; Εγώ λέω να κάνουμε ένα στους Muse, με ταμπελίτσες “ροκινγκ”. Πλάκα δε θα έχει; =D> \:D/
Θα φέρω και το μπάσο μου τότε αφού είχατε κιθάρα. Να κάνουμε μπάντα.
ΥΓ: Δεν έχω ξεκινήσει μαθήματα ακόμα :oops: :lol2: (Αλλά ξέρω πχιάνο καλό, ναι).
ενα ακομα μιτινγκ γεματο στιγμες γελιου κ(δεν ξερω τι αλο να πω)
πρωτος ενοητε εφτασα εγω!
σκαει μυτη μετα ο Vangelis ο οποιος λογο της διασημοτιτας μου με γνωρισε κατευθιαν!:lol:
μετα ηρθε ο jimmypage ο οποιος μαζι με ενα φιλαρακι μας εβλεπε κατι σκυλια που γαμιοσανταν!8O
ηρθε κ ο Hokam κ μετα σκαει μυτη ο Tormentor!!! εκει ακουστηκε η πρωτη ατακα: λεει ο Tormentor"απο το ροκινγκ ειστε? ψαχνω ενα χιππη…:lol: :lol:
δυστηχως δεν μπορεσε να κατσει το παιδι γιατι αυριο ειχε σχολειο! μπορει μικροτερος αλλα ειχε τα κοτσια να ερθει κ ας ηταν αργα για να πει ενα γεια:wink: ! οχι σαν καποιους αλους…γκουχ γκουχ
μετα στην επικη ραστωνη βρικαμε κ το Θεριο!
γενικα περασαμε γαματα! γελασαμε ιπιαμε χορεψαμε κ πολλα αλλα που δνε κανει να σας τα πω!!:-s
αντε συντομα το επομενο για να αποχαιρετισουμε το θεριο για το μακρι του ταξιδι στην ξενητια!
σα να αναλυει την ειδικη θεωρια της σχετικοτητας :lol: :lol:
μα ειμαι ασχετος!#-o :cold:
Bluezlick εσύ είσαι στη φωτο από πάνω;
Χμμμ μήπως σήμερα κατά τη 1 πέρασες από την Τσιμισκουέαρ; Νομίζω ότι σε είδα
Θέλω να τονίσω ότι η φώτο όπου ο Bluezlick ακούει Pink Floyd και έχει βάλει το δάχτυλο στο στόμα γιατί τον έχει πάρει ο ύπνος, είναι ΕΠΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :lol3:
οχι θα ειδες καποιον κλονο μου η καποιον που θελει να μου μοιασει…:lol:
αυτα εχει η διασημοτιτα!#-o :lol:
λαθος καταλαβες αλλα δεν στο χαλαω…:lol:
Έι. Μπουγατσοφάγοι! Το επόμενο μίτινγκ θα γίνει μετά τον Τόνυ Μάτριν, Κυριακή 11 Νοεμβρίου! Και θα πάμε Ούζο Μέλαθρον όπου θα φάμε / πιούμε τα κέρατά μας! Και μετά λιώματα θα πάρουμε το πρωινό τρένο της επιστροφής (οι από Αθήνα ορμώμενοι!)
εκλεισε λεμε!
ααα
Καρβου μαντεψε ποιος αλλος βρηκε το κολπο για τους 5 χαρακτηρες.
Καλά. Μέχρι τότε βλέπουμε.
τσου
Πφ.Ρουφ.
Κι αυτο ειναι ομως.Και τωρα το μαθαν κι αλλοι.Μουχαχα.
Παμε στο θεμα μας.Να αρχισουμε να οργανωνουμε μπουγατσοκαφε ή μπουγατσοταβερνα για αυτη τη βδομαδα?
Οχι Ουζου Μελαθρον ρε Κοζη, θα σε παμε σε πιο ομορφα μερη. Αλλα εννοειται πως αν δεν συμβει τπτ απροοπτο ειμαι μεσα.