Εγώ πάντως θέλω Ούζου Μέλαθρον, έχει γαμάτο φαΐ. Αλλά είναι λίγο πιασοκωλέ οι τιμές
Αμα ερθει γραψτε με.
Καλα να παθεις.
(Κυριακη ειπα θα ρθω. Γκαϊφες ή κρασα?)
Οποτε θετε.Και φυσικα οταν θα ρθουν και οι καλαμακηδες απ τα κεντρικα δεν θα παμε στο Ουζου-3/4 σως και μια πορδη φαι-Μελαθρον.Αυτα ειναι για τους τουριστες ρε.Σιγα μη τους παμε και στο Λευκο Πυργο. Οπως ειπε και ο Λεδ,εχει και αλλα ομορφα μερη.Τεσπα θα συζητησουμε γαστριμαργικους προορισμους στο επομενο μυτηνγκ.Εκτος Κυριακης λογω της Αγιας Patti Smith της Μικροφωνοκρατουσας( ειναι αργια…)εγω ειμαι μεσα εκτος απροοπτου.
ουζο μ. δεν εχει τιγανητες πατατες. δεν ξερετε να τρωτε. πιτα στις σαλτσες και τις μαγιονεζες ειναι, σκας και δεν ευχαριστεσαι τιποτα. καλο σαν χωρος ειναι μονο.
να παμε ουζομελαθρον αλλα να πληρωσετε εσεις!
αφηστε τις πιπες! θα σας παω εγω σε απιστευτο μερος με jukebox που παιζει καζατζιδη!
εγω λεω να παμε για καναφεδακι αυτην την φορα παντως!
Μετά τη συναυλία θα πεινάμε. Οπότε ΦΑΪ.
Εκτός αν πάμε για καφέ πριν τη συναυλία και για μάσα μετά
2 μίτινγκ σε μία μέρα.
γιαννουλα?
:thumbup:
εισαι μεγαλος!
Αντε ρε θα κανονισουμε τιποτα?Την μιση αλλη βδομαδα εγω θα λειπω και μετα θα τρεχω ως κλασικος Ελληνας να τακτοποιησω τα παντα την τελευταια στιγμη.
Ριχτε μερα και ωρα που βολευεστε και κανονιζουμε.Εγω μεσα.Ακομα δεν εβγαλα και εισιτηριο για Παττι Σμιθ,οποτε παιζει και η Κυριακη για την ωρα.
για κυριακη μετα τις 7 που τελιωνω ιδιαιτερο!
γενικα πειτε κ βλεπουμε!
Απογευματινος καφες ή βραδινα κρασια? Αϊ βοουτ φορ δε φερστ.
Κι εγώ συμφωνώ για καφέ
Οκ παμε για καφε αν ειναι.Ντεξτερ ελπιζω να ξερεις να λες το φλυτζανι.Αν δεν ξερεις,κανε μαθηματα ως την Κυριακη,10 γραμματα φραση ειναι.
Όχι δεν ξέρω
Νταξ εξαρτάται από πολλά το αν θα έρθω πάλι:-s Αν έρθω πάντως και κομμώσεις θα κάνω στον Λεντ και θα σας πω και το φλιτζάνι, θα μάθω από κάποιον και θα σας το πω.
Παλι 5 ατομα μας βλεπω…
Εχουμε να φαμε δουλεμα απ τους καλαμακηδες…πειτε και κανα γνωστο σας τουλαχιστον!
Θα ανεβασουμε και φωτο απο περαστικους και αλλους ασχετους μετα και θα πουλαμε μουρη αν ειναι…:-# :-#
Γαμώτο θέλω να έρθω αλλά αυτή η περίοδος είναι ούτως ή άλλως λίγο δύσκολη με την εξεταστική. Αφήστε που πιθανά το Σαβ/κο να έρθει ο πατέρας μου και δεν ξέρω ούτε τι ώρα ούτε τπτ.
Χρμφ.
Θα δούμε.
Kυριακατικος γκαφες γιεα,αλλα αν ειναι για 7 η ωρα και μετα καπου που να χει τηλεοραση να βλεπω το ματς :–
Πιθανοτατα θα’χουμε και σουρπραιζ συμμετοχη:)
Ντεχτερ ασ’τις φλωριες ε.
Βαγγελη μπορεις?