Λοιπον, σας μεταφερω τα λογια του Αλοε: “Τα θεσσαλονικιωτικα μυτηνγκς ειναι πολυ καλυτερα απο τα αθηναϊκα.” Ε αυτο μονο.
Κατα τ’αλλα ειμαστε περηφανοι για το πρωτο μας μυτηνγκ με θυληκη παρουσια, αυτη του συμπαθεστατου γιουζερ Αλοε το οποιο περιμενα πιο μπρουταλ αλλα τελικα ητο γουτσου και το πληγωσαμε με τις κακιες μας και τις χοντραδες μας εμεις οι βορειοι αγριανθρωποι που κανουμε να δουμε γυναικα 100 χρονια.
Επισης κατα τα συνηθη, ειπαμε ΠΟΛΛΕΣ κρυαδες, θαψαμε τυχαρπαστους γιουζερς και αυνανιστηκαμε κοντρα στον αερα. Εμορφες καταστασεις.
Εντιτ: Διαλογος Θεριου με Αλοε περι στοιχηματος και των παιχνιδιων που επαιξε το Θεριο:
Θεριο: Ο Αρης τι θα κανει?
Αλοε: Θα χασει…
Θεριο: Η Ιντερ?
Αλοε: Ε, θα νικησει, αφου θα χασει ο Αρης…
Ειδαμε το αλοε που αφου παραδεχτηκε οτι τα σαλονικιοτικα μιτινγκ ειναι σαφως καλυτερα απο τα αθηναϊκα…απεφασισε να μην φαει σουβλακι ( καλαμακι οπως το απεκαλεσε…ακου εκει καλαμακι[-X ) και εφαγε μιαν κρεπα με την οποια λερωσε τον εαυτο της και τους γυρω της:lol: !!!
Το ντεχτερ μας εκλασε δυστυχως
Εγω και ο μπλουζλικ μοιραστηκαμε χαρτομαντηλα και καναμε χοροδιακες συνθεσεις με τις βουλομενες μυτες μας την ωρα που ο λεντ και ο χοκαμ μας ελεγαν ανεκδοτα…
Ρε παιδιά οκ έχετε δίκιο. Αλλα προς υπεράσπισή μου το κινητό δεν το έκλεισα για σας, άντε τώρα δηλαδή. Απλά διάβαζα Ε λοιπόν να. Κάνετε όλα τα μύτηνγκ όταν την άλλη μέρα γράφω. Αμαν δλδ, μόνο εγώ φταίω;
Το επόμενο κάντε το στη 1 Οκτώβρη, αφού 2 γράφω. Μη χαλάσετε τη συνήθεια.
O Led σας ακουγε και surround κιολας!Μυξαρατε τρελα κομματια και δημιουργηθηκαν μοναδικα ρε-μυξ!Ευγε!
Και τωρα που το θυμηθηκα Λεντ εσυ θα δεις Muse ρε και θα μου τη λες μετα( :x ),αλλα σε μυτηνγκ μετα τις 18 Οκτωβρη θα στη λεω και γω για τους Rush ρε(:-- :lightsabre: )!
Εντιτ:Ντεξτερ θα σε αιφνιδιασουμε με το επομενο μυτηνγκ,ωστε να μην προλαβεις καν να το σκεφτεις!
Eπειδή τώρα νιώθω πολύ μαλάκας που δεν ήρθα, την άλλη φορά θα έρθω νο μάτερ γουάτ.
Αλλά επειδή ντρέπομαι να έρθω μόνη μου (βασικά αυτός ήταν και ο πχιο βασικός λόγος που δεν ήρθα… :oops: ) θα έρθω με το αγόρι μου. Δεν πειράζει ε; :oops: