Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Τι μιλας εσυ ρε καλαμάκη; :stuck_out_tongue:

Τους φίλους μου ρώτησα :bow2: :bow2:

Εννοειται πως δεν πειραζει!Πες του να γινει και αυτος μελος του φορουμ,να την πεφτουνε και σ αυτον,ωστε να μην υπαρχει ζηλια!:stuck_out_tongue:

1. Σταλακτιτης ειπαμε…8)

2. Το ντεξτερ ζεν με αγαπα…:frowning: :frowning:

:μωρακι γουτσι γουτσι που κλαιει:

φερε κ την πεθερα σου δεν μας πειραζει!:stuck_out_tongue:
κοσμος να φιανομαστε κ ολα τα αλλα…
σε συγχωρουμε αλλα εχεις μια τελευταια ευκαιρια!:wink: 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: τι μωράκι γούτσι γούτσι μωρέ που κλαίει??σοβαρέψου ρε!!!:lol: :lol:

Ο παλιμπαιδισμος δεν εβλαψε ποτε κανεναν!8) 8)

Ντεχτερ καταπτυστο.

Το μυτηνγκ ηταν ομορφο,αλλα εγω ημουν στην κοσμαρα μου κατα τη διαρκεια του ματς,το οποιο δεν κερδισαμε κιολας,την τυχη μου μεσα.
Στο Ιντερ-Αρης παντως θα κερδισει η Ιντερ.Το πε η Αλοη.
Λατρειες εγω Πεμπτη επιστρεφω,αμα θελετε να βγουμε τοτες για ακομα μια βραδια οινοποσιας πιθανως θα ειμαι μεσα.Δεν υποσχομαι γιατι θα εχω και καποια τρεχαματα της τελευταιας στιγμης,αλλα αμα κανονισουμε για τοτε μαλλον θα ερθω.Θα εχουμε και Σαρουμαν,Νιμλοτ απ’οτι βλεπω,και τον αδικαιολογητο απωντα Βαγγελη.Γουαου,παμε για το θρυλικο διψηφιο.

09??:roll:

Μη χασεις εσυ φαντομοπαπο…:stuck_out_tongue:

δες πιο πισω ρε χαμενε

Οχι ρε αλητη βαριεμαι να ψαχνω [-X

Θα παμε για καναν κοφι αναν να αποχαιρετησουμε και τον Σβαιν ντας ιζ γκουντ γκενουχτεν Θηριεν?

Αν γινεται να βγουμε αυριο βραδυ θα ειναι οτι καλυτερο.

Μεσα.Αντε να σηκωνουν χερακια οσοι μπορουν.Οσοι δεν μπορουν να τους τα σηκωσουν οι διπλανοι τους.

Να πουμε 11 Καμαρα? Οι αλλοι? Ενδεχεται να σκασει μυτη το Ντεχτερ αν δεν σηκωσει παλι την μυτη του ψηλα.

Εντιτ: Επειδη ειμαι κομματια αυτες τις μερες με αλλεργικα συναχια κλπ θα ειδοποιησω αυριο αν θα ρθω 100%. Λογικα θα ειμαι εκει.

Όλο μαλακίες λες, καμένε μαθηματικέ. Θα έρθω λοιπόν, ΝΕ!

Τα ιδια λες 10 συναντησεις τωρα…

Ε νε ρε, περιμένω να κάνω τη δυναμική εμφάνιση. Παρατείνω την αγωνία.

Και νωριτερα αν γινεται,ακομα καλυτερα.
Εχουμε λοιπον Λεντ,το ΝτιριΝτέχτερ και μουα.
Σαρουμαν και Βαγγελη?

Θα ρθει κι ο Ρονης.
Ο Σακης? Πανω απ’ολα, το Θεριο?