Ο Λεντ μόλις αρνήθηκε να μου κάνει παρέα ώσπου να έρθει το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι μετά.
Όχι για να μη λέτε ότι σκαρφίζομαι λόγους να μην έρθω.
Ο Λεντ μόλις αρνήθηκε να μου κάνει παρέα ώσπου να έρθει το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι μετά.
Όχι για να μη λέτε ότι σκαρφίζομαι λόγους να μην έρθω.
λογικα μεσα, οσοι ομως δεν πηγατε αποψε bregovic τον ηπιατε χαλαρα, γαμησε (ασχετο)
Θα μαστε πολλα κοριτσια και οχι μονο η Λεντ,οποτε θα περιμενουμε ολες μαζι το λεωφορειο.
Γκουντ!Ωραιος ο Goran(εκτος του οτι συνεργαστηκε με τον καταπτυστο).
:cold: :cold:
και μενα αυτος ηταν ο μονος μου φοβος μην πεταχτει απο πουθενα ο καταπτυστος αλλα ολα οκ.
επαιξε 3 ωρες δεν μας αφηνε να φυγουμε, οταν επαιξε καλασνικοφ και Mesecina εγινε της πορνης ο κοσμος σηκωθηκε και χορευε μεσα στο μεγαρο
πεμπτη βραδυ ε? 11?
ισως ερθω για λιγο δεν ξερω…:-k
Κατσε λιγο γιατι τωρα μπερδευτικα…θα το κανουμε πεφτη για μπαρασκευη βραδυ?γιατι νομιζω πως οταν ο λεντ ελεγε να το κανουμε αυριο εννουσε παρασκευη…μη κανω καμια μαλακια και κ κατεβω και δε βρω κανενα#-o
αν ειναι παρασκευη μεσα μεσα!
αλλα σημερα Guys δυσκολο… εχω ιδιαιτερα προβα κ μετα θα ειμαι για σπιτακι!
Οκεικ,ας το ακυρωσουμε το αποψινο,μια και ακομα ετσι κι αλλιως δεν απαντησε και το Θεριο.Αν βολεψει για αυριο το συζηταμε ξανα αν ειναι.
K εγω προτιμω αυριο ρε!!Σημερα θελω να παω να δω το zodiac με τον λεντ…
αν δεν αλλαξει κατι θα ερθω στις 20 οκτ. για μπουγατσα.
Χμμμ αύριο μπορεί να περάσω κι εγώ για καμιά-δυο ώρες αν είναι, με το -χρμφ- αγόρι μου (μου τη σπάει αυτή η λέξη αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ καμιά καλύτερη).
Αποφασίστε όμως!
Παρασκευη 11 καμαρα ναι η ου!
Απο μενα ου(μ). Μετα τη νεα μπουτσα σημερα στην εξεταστικη πρεπει να στρωθω να περασω τουλαχιστον την Τριτη.
Θεριο θα σε δω στη γειτονια ρε.
Για αυριο ουτε εγω ειμαι 100% σιγουρος.Θα δειξει.
Ανγκμαρ να ρθεις να σε κερασουμε μπουγατσα και φτηνιαρικο κρασι στο μπιτ.
Γιουχου εδω ειμαι.Μολις γυρισα.
Παρασκευη βραδυ δεν μπορω,εχω να παω σε 2 διαφορετικα αποχαιρετιστηρια και αγκαλιτσες και τετοια.
Σημερα ομως μπορω.Ναι ξερω αργησα να απαντησω αλλα απο χτες δεν μπηκα καθολου.
Πειτε αμα μπορειτε.
Σημερα δεν μπορει ο Σακης και τα τελευταια 30 λεπτα ουτε κι εγω γιατι κοιμοσουν ορθιος και κλεισαμε θεσεις να παμε στον σινεμα. Λυπαμαι κυριος, αργησατε.
(Θα σε παρω κανα τηλ το Σαββατοκυριακο να σε δω για λιγο πριν την κοπανησεις)
Ε!..να παμε αυριο σινεμα…
Toν σινεμα μπορεις να τον ακυρωσεις κυριος.Και να πας αυριο.
Αυριο δεν μπορω καθολου και Σαββατο θα παω το απογευμα γηπεδο,βραδυ δεν ξερω ακομα αν θα εχω κατι και Κυριακη στανταρ δεν θα μπορω,θα εχω οικογενειακα αποχαιρετηστιρια.Ουτε στον πολεμο να πηγαινα.
Για σημερα ουτε οι υπολοιποι μπορειτε?
Ρε δεν ξερω, εγω ειδα οτι ακυρωθηκε το σημερινο και κανονισα σινεμα. Αποφασιστε και πειτε μου ντε.