Απαντατε και οι αλλοι μπρε.Aντε αφου μπορουσατε για σημερα.
Σακη ασε τον υπνο ρε και ελα μαζι μας.Χοκαμ Βαγγελα Ντεχτερ Ρονι και οποιος αλλος θελει,πειτε.
χαλαροτατα μεσα για μπουγατσα επειδη οσες φορες εχω ανεβει δεν εχει κατσει να φαω. το σουβλακι σας παντως παταει γαμω το δικο μας κι ας το λετε λαθος ( ) και γενικα ειστε σε πολη καλοφαγαδων. φούντ μπρέικς ιτ όλ.
λεω να ρθω για dodheimsgard. τελικα πεφτει σαββατο αρα μαλλον το κοβω να ερθω βραδυ παρασκευής και να φύγω βραδυ σαββατου / πρωι κυριακης, αν όλα πανε καλα. το ποτε θα φυγω θα εξαρτηθει απο το που θα μεινω. για ενα βραδυ παντως καπου θα βρω.
α, και αν δεν ερθουν λεντ και χοκαμ σε μιτινγκ δεν ερχομαι. [-X αν δεν ειστε εσεις δεν εχει να λεει.
εγω ειπα ναι ρε αλλα μην ειμαστε 2 ατομα
Καλα το ειχε πει ο Θεριον, το θρυλικο διψηφιο…
[SIZE=“6”]02[/SIZE]
:lol3: :lol3: :lol3:
Μεχρι στιγμης:
Εγω
Ρονης
Θεριο
Βαγγελας.
Αν ειμαστε πανω απο 5 θα παμε σιγουρα.
Για αποψε ειναι αυτο για ρετσινα?Οκ και γω μεσα.
Κι εγώ ω ρε.
Που από μόνη μου είμαι πάνω από 5 [-X [-X [-X
Τι ωρα το λοιπον?11 στην Αψιδα του Γαργαλεριου?
Ακριβώς πάνω στην αψίδα.
11 εις την ιστορικη Καμαρα,οπως την αλλη φορα(που αργησα).Ραστωνη για ποιοτικο κρασι και παλι.
Σι γιου δεαρ.
Nαι εκει αψηλα θα πιουμε αψεντι και θα φταρνιζομαστε κανοντας αψουυυυυυ.:cold:
Απαντατε ωρε και οι υπολοιποι.Ουμ.
Αψοουυυυ-ουμ.
Βαγγελη πες κι εσυ το ΟΚ και κλεισαμε.
Χιππης απ’οτι φαινεται δεν μπορει.Κανας αλλος?
ναι λεμε ντε
στανταρ ρασστωνη? μπορει να αργησω κανα 10λεπτο
Nαι ρε συ.Μαλλον θα μας προλαβεις ομως.
Εννοει οτι θα αργησει γιατι δεν θα βρισκει παρκινγκ.
…lol
ολο το απογευμα ελειπα γιατι ρε δεν στειλατε κανα σμσ!
θα προσπαθουσα κ θα ερχομουνα!
Κριμα ρε γαμωτο.
Χαζομαρα μας.
Πολυ γελιο για αλλη μια φορα.Ηρθε και το Ντεχτερ!Λεπτομερειες αυριο,τωρα νανι.
Αλλη μια συναντηση σαλονικιων συνφορουμιστων εφτασε στο τελος της!!ειμασταν παλι μονος αριθμος αλλα αυτο δε μας πτοησε ντιπ για ντιπ!το κρασι ητανε αφθονο και κατεβαινε ευκολα[τωρα που γραφω το δωματιο γυριζει λιγακι]!!το θαψιμο εδινε και επαιρνε οπως παντα αλλωστε(ειχαμε φερει ολοι τα φτιαρια μας)!!Ο θεριος ο χοκαμ και ο βαγγελης ανεπτυξαν καποιες ιδιαιτερες θεωριες που δεν μπορουσαμε να τις παρακολουθησυμε καθως ηταν πολυ βαθυστοχαστες:p ετσι αρχισαμε να ενοχλουμε τη ντεχτερ…Η ντεχτερ,που μας τιμησε με την παρουσια της,εφαγε ενα πολυωρο καφροδουλεμα απο το λεντ και εμενα και τη στιγμη που ηταν ετοιμη να βγαλει το γιαταγανι που ειχε στην τσαντα της…ξεκινησαν τα ανεκδοτα!!γελιο μεχρι τελικης πτωσης απο ανεκδοτα του χοκαμ του βαγγελη και του λεντ που δεν εδειξαν κανενα ελεος!!δεν προλαβεναμε να παρουμε ανασα και ενα καινουριο ανεκδοτο ξεκινουσε!!!Ε αυτα…Μετα αποχαιρετισαμε το θεριο που παει γερμανια απο δευτερα και φυγαμε:!: