ΝΙ!!! Έχω κι εγώ να δηλώσω ότι το κρασί έρεε άφθονο και ότι το δικό μου δωμάτιο γυρίζει ακόμα, γαμώτο. Ευτυχώς μας πήγε ο Θέριος σπίτια μας διότι αν πήγαινα μόνη μου σε κάνα χαντάκι θα βρισκόμουν…
Α τελικά δεν πήγαμε Ραστώνη γιατί φάγαμε πόρτα Εξαιτίας του κρουασάν μου βασικά. Συγγνώμη παιδιά.
Τα ανέκδοτα ήταν όλα συναρπαστικά, πνευματώδη και πρωτότυπα (χουχουχου όχι όλα! :lol: ).
Ο Λεντ αρκούντως κάφρος, οφείλω να παραδεχτώ Όλοι οι άλλοι και τζέντελμεν, και μέτσhαλ και μια χαρά
Ο Βαγγέλης ήταν το πχιο σοβαρό παιδί από όλους μας, μέχρι που άρχισαν τα ανέκδοτα και αποκάλυψε τον πραγματικό του -σατανικό- εαυτό.
Όλη η παρέα έδειξετις κουτσομπολίστικες καταβολές της και πήρα κι εγώ το βάπτισμα του πυρός στο ιντερνετοθάψιμο. ΝΙ! Ο Χόκαμ φορούσε μια σαικσουαλική μπλούζα με στάμπα ενός γυμνού παιδακίου 8O (είχε έξω τον πωπό του το παιδάκι). Τέλος ο Ρόνις (παραλίγο το κανονικό του όνομα να μην το μάθω) με αποκάλεσε “ρε συ μαλάκα” :lol2: :bow2: αρκετές φορές αποδεικνύοντας ότι είναι άξιος φίλος του καφροΛεντ. Επίσης έκανε ειδική μνεία στους knights who say NNNI και αποκάλυψε ότι έχει δει την ταινία αρκετές φορές… 8O Και ο Λεντ ακόμα πχιο πολλές #-o
Ένα δυναμικό σαλλλονικιώτικο μύτηνγκ -έστω και μίνι- έληξε με πλήρη επιτυχία. Θα αφήσει ιστορία.
Εχω να δηλωσω προς υπερασπιση μας απεναντι στις κακεντρεχειες του Ντεχτερ και του Ρονι οτι ουδεποτε θαψαμε κανεναν χθες και οτι ολα αυτα ειναι πολεμος λασπης.Μια καλη κουβεντα ειχαμε για οοολους τους συμφορουμιτες μας και αν καποιοι απο σας φταρνιζοταν συνεχεια χθες ηταν γιατι σας εκθειαζαμε εκεινη την ωρα.
Λογικο ειναι να σας ποναει το κεφαλι ρε μ αυτο το πραγμα που ηπιαμε χθες(νερο με κοκκινη χρωστικη για βαφες αυγων που μας το πασαραν για κρασι).Κατα τ αλλα,για αλλη μια φορα προσπαθησαμε να μειωσουμε ο ενας τον αλλο,καναμε κοντρα στις μουσικες γνωσεις για το ποιος ειναι πιο ξερολας,παιξαμε σι-μαριο σι-ντορεμι,επιδιωξαμε να κανουμε το Ντεξτερ να αισθανθει αβολα αλλα αποτυχαμε(εχει αντοχες η ατιμη,ακομα και στα ανεκδοτα!Αλλος με τετοιες αηδιες που ακουσε θα ειχε φυγει στο 5λεπτο…),συζητησαμε απο κοντα φλεγοντα τοπικ του φορουμ,επιχειρησαμε να λυγισουμε κουταλια με τη δυναμη του ΟΥΜ,χαιρετησαμε το Θεριο κουνωντας μαντηλια και κλαιγοντας γοερα και καναμε και αλλα που δεν κανει να τα πουμε γιατι υπαρχουν και ανηλικοι στο φορουμ.
Αλλη μια πετυχημενη συναντηση του πολυπληθους μπουγατσολαου.
Σοκ και μπ***α ρε. Έτσι είναι, τι να κάνουμε. ΠΦΦΦΦ. Πήγαινε στους Κάντουμάς σου εσύ με τον καινούριο κολλητό σου. Εγώ ψες έπινα F5 της Vernilac και δε σε είχα ανάγκη, γι’αυτό σε τσούζει.
Χοχοχο!!! Το Χόκαμ έκανε τέλεια αναμετάδοση!!! Όντως, είχα πάρει τα ηρεμιστικά μου πριν το μίνι μύτηνγκ, είχα κάνει διαλογισμό και με τη δύναμη του ΟΥΜ κατάφερα να αποκρούσω όποια αγένεια, χυδαιότητα και καφρίλα ελέχθη. ΝΙ!
Χμμμ ο Θέριος και το Λεντ ούτε μια ανταπόκριση από το ματς. Οκ ρε. Καλά σας και τους δύο.
Θέριε, την άλλη φορά εγώ οδηγάω. Θα κάνω ένα πεντάμηνο μαθήματα και εδώ για να συνηθίσω τα φανάρια και το μετροπόντικα (χμρφ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).
Αυτά ω ρε.
@Λεντ: ζεις εσύ ακόμα; Νόμιζα ότι θα ξέρναγες τα σωθικά σου χθες. Μπράβο, θαύμα της επιστήμης. Κι όμως είμαι ακόμα εδώ και πάω για Ice Tea που δε με αφήσατε ψες να πχιω.
Μαλλον το F5 της Vernilac που ηπιαμε,σκοτωσε τα μικροβια.Αν δε τα σκοτωσε σιγουρα αυτοκτονησαν αν ηρθαν
σε επαφη με το υγρο.Χαζομαρα μας,επρεπε ως χημικος να παρεις δειγμα για αναλυση,να διαπιστωσουμε απο τι αηδιαστικα στοιχεια αποτελειτο το χθεσινο μας “κρασι” .
Οι κατοικοι των Σοδομων σοδομιζαν τους κατοικους των Γομμορων κι απο το πολυ το οθωμανικο σεξ, εβγαλαν γομμοροϊδες. Για τιμωρια που εφηυραν αυτην την επιπονη ασθενεια, επεσε φωτια και τους εκαψε!
Δεν ειναι τυχαια σβηστρα, ειναι εκεινη του δημοτικου, κατα 2/3 κοκκινη και κατα 1/3 μπλε. Για τους κοινους θνητους, εμφανιζονται τα κοκκινα σημαδακια, για τους βασιλιαδες και λοιπους γαλαζοαιματους, τα μπλε σημαδακια. Για οσους τελος παντων υπηρξαν πρωταγωνιστες ελληνικης ταινιας με Νικο Ξανθοπουλο-Μαρθα Βουρτση οπου ο φτωχος μεροκαματιαρης κλεβει την πριγκιπισσα και ζουν ευτυχισμενα, το αιμα τους ειναι μπασταρδεμενο, μισο κοκκινο και μισο γαλαζιο, με αποτελεσμα να βγαζουν κομματια απ’ολη την επιφανεια της σβηστρας. Αυτοι ειναι και οι τρου κατοικοι των Γομμορων.
Παρακολουθώ το διάλογο περί γομορροΐδας και σωματικών υγρών. ΓΙΕΑ είμαι τυχερή που σας γνώρισα :bow2: :lol3: :lol2: Είστε αρκούντως αηδιαστικοί και (συγ)καμένοι. Σας πάω, ελάτε όπως είστε. Χουχου.
Επόμενο μπουγατσομύτηνγκ όταν αναρρώσει ο ΛΕΝΤ γιατί θέλω να πάω Muse
Τι θε ρε ειχα τρεχαματα.Απο παρτυ σε κερασμα και σε παρτυ ετρεχα.
Γαματο το μυτηνγκ και χθες,η Vernilac μας εκανε παρεα για οση ωρα ημασταν στην ξακουστη Αβυσσηνια και τα ανεκδοτα ερρεαν ασταματητα.Χαζογελουσαμε αρκετα,χαζευαμε τις τιμες και σας κοροιδευαμε και σας θαβαμε ολους.
Το Ντεχτερ μας καθυστερησε κανα 20λεπτο αφου δεν ηταν στο σημειο που της ειπα να ειναι και ως εκ τουτου περιμεναν οι αμοιροι Χοκαμ και Βανγκελις τους 4 καθυστερημενους που ψαχναν για παρκινγκ.
Ειμαστε παντως πια ενας ισχυρος πυρηνας σκληροπυρηνικων σαλονικιων που ετοιμαζεται να κατεβει στο νοτο και να σας φαει ολους.
Χιππη ζητουμε ταπεινα συγγνωμη ειμαστε βλακες ηλιθιοι αδικαιολογητοι που δεν στειλαμε μηνυμα.Ο Λεδ φταιει.
Τα ξαναλεμε απο κοντα κατα τα Χριστουγεννα ντιαρζ.Αλλιως Μαρτιο