Συναντηση μπουγατσοφαγων!

:lol: :lol: :lol:

Γυναικα+σοκολατα ειναι το 2ο πιο σεχυ πραγμα μετα το 2 γυναικες+σοκολατα ρε συ,οποτε…:yes: O:)

Να μας ξαναρθεις συντομα να σε πρηξουμε και παλι με τις αηδιες που λεμε…:stuck_out_tongue:

Ελπιζω να τα σπασες και τις υπολοιπες μερες στη μπουγατσοχωρα…:smiley:

Μη γενικευεις φιλος, εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ενα ησυχο παιδι και δεν προκαλω. Ειδικα το Αλοε.

Οντως ετσι ειναι.Μπορω να το επιβεβαιωσω.Και το Αλοε πιστευω.Τζεντλεμαν σωστος κοριτσια ο Λεντ.

(Αποκατασταση φημης:30ευρω η μεριδα).

Για κοροϊδα ψαχνετε κυριε? Θα παω σ’αυτον που την εχει φτηνοτερα.

Πότε θα ξαναπάμε για βερνιλάκ ω ρε;

οποια μερα θελετε!! εκτος απο αυριο!:stuck_out_tongue:

Απο βδομαδα.

Thelw k egw Vernilac :lol:
Pieite kai gia mena mia kanata.

την αλλη τεταρτη παιζω Live.
ελατε εκει!:smiley:

μπουγατσομετυριφαγοι, σκέφτομαι να ανέβω το διήμερο 10/11 Νοεμβρίου για Hughes και Martin. Σαββατοκύριακο είναι. Έχω που να μείνω, αλλά το θέμα είναι 1) αν εσείς πάτε στις συναυλίες και 2) αν γενικά θα έχετε χρόνο να με πάτε βόλτες για να μην μείνω μόνος μου :stuck_out_tongue: Ε;;;8) Πείτε!

κοιταξε εγω λογικα θα κατεβω Αθηνα 8 για Hubert k 9 για Soft Machine.
10 πρωι πρωι θα γυρισω θεσσαλονικη για Hughes.
αρα αμα ειναι κανονιζουμε να ανεβουμε μαζι!:slight_smile:

Απο βδομαδα οκ για μυτηνγκ!Και Κυριακη αν θελετε.

Brotha Cozy εννοειται οτι θα περασουμε μυθικο μπουγατσοweekend με ενα σκασμο φαι!:smiley:
Στο live κατα 98,5% και εγω θα παω παντως.

Ωραία, ωραία! Ζουπερ!! :smiley:

Θα είμαι και έγω πάνω …

Αυτα ειναι!!!Ετσι να μαζευομαστε για το διψηφιο!!!

Στο λαηβ δεν θα μαι αλλα για βολτες θα εχω αρκετο χρονο.

Όχι ρε, πίνε μπύρες εσύ να κάνεις μπυρόκοιλο και άσε μας πφφφφ [-X :har:

Οκ, όταν είναι να πάμε πάλι για Βερνιλάκ πείτε το. Εμείς από τα Μιούζες θα γυρίσουμε την Κυριακή οπότε μας βολεύει και τότε. ΝΙ! :yes:

Ωωωωω δηλαδή στις 10/11 ετοιμαζόμαστε για διψήφιο αριθμό μπουγατσοφάγων, δηλαδή 09!!! :yahoo:

Ωραία, ετοιμάζομαι για επικό διήμερο! Σάκης και Κώστας, κλείστε αν είναι ρε ένα στούντιο για ένα διωράκι να γίνει κόλλαση :metal:

Εριξες τρελη ιδεα!Λεει τρελα και θα κανονιστει αν ειναι!

κολολεει!
θα πω camelspotter για bass εαν ειναι!:smiley: