Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Πωπω κόλαση… cozy μην ανησυχείς για τις συναυλίες κτλ. εγώ μάλλον δε 8α πάω και θα σε γυρνάω όλη μέρα!!!

Πανικός!!!

Τεταρτη 10:30 Καμαρα να παμε Ζιγκυ να δουμε πως ταλαιπωρει μια κιθαρα ο Σακης. Ουγκ? Εγω κι ο Ρονης θα μαστε παντως, το ιδιο κι ο Τζιμι Πεητζ.

Μι του.Αϊλ μπι δερ.

Θα ειμαστε οι γκρουπις του!Οι Μπλουζ-ιτσες!

:lol: :lol: :lol: :lol:
μπλουζιτσες! :lol:
τα σπασες!

ελατε να δουμε ποση ωρα αντεχετε να ακουσετε Blues!:stuck_out_tongue:
ενα μπορετε ελα πριν τις 23:00 για να σας δω κ λιγο πιτσουνακια μου!:smiley:

μεσα.

Nτεχτερ και Σορτσακια θα μας τιμησετε?:smiley:

ψιτ. λεπον θα ανεβω με παρεα (σιγουρα ενα ακομα ατομο, και ισως και την κοπελα μου) για το γνωστο διήμερο. τελικα χλωμο για DHG μιας και φραγκα δε παιζουν. δε γινεται να ανεβω 2 φορες σε 3 βδομαδες. μιλησα με bluez για να βρουμε κανα ξενοδοχειο και το τοπιο φαινεται ευνοικο. bluez, hokam, led να σας δουμε ε. αντε, γιατι δερνω. :ροπαλο:

Εγω θα φερω και χαρτομαντηλα να κανω τα backing vocals σε περιπτωση που τραγουδισεις :lol:

ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Mπαρμπα-Γιαννη(λογω αβαταρ!)μη βαρας με τη μαγκουρα ρε!Εννοειται οτι θα τα πουμε ρε!Και αν γινει και η προβα που σχεδιαζουμε με Κοζυ και Μπλουζλικ ελα και συ να συνισφερεις στο τραγουδι!:smiley:

Παω για καφε. 10:30 Καμαρα οποιος ειναι να ρθει.

εμενα μην με καρτερατε θα παω σε κατι γενεθλια, την αλλη φορα :frowning:

3 και ο Μπλουζλικ δηλαδη!Χαμος στο ισιωμα!

ΟΥΦΦΦ εμένα με κόλλησε ίωση το i-pod και δεν μπόρεσα να έρθω σήμερα :frowning:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΒΡΕΧΕ, ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΝΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

:cry:

χοχοχοχοχοχοχο…κολλησε i-ωση!:stuck_out_tongue:

Και αναρωτιομουν γιατι βρηκα παρκινγκ κατευθειαν αποψε και ειχε τοσο καλο καιρο και στο μαγαζι ο Σακης ΕΣΠΕΙΡΕ!:smiley:
Εισαι αντιγκαντεμω…

Θα ποσταρω αυριο μαλλον φωτογραφικο υλικο με Bluezlick live n kicking!!!:hippy: :country:

Γνωρισαμε και τον Σορτσακια,οπου οντως φοραει σορτσακια!!!Και φυσικα Ντεχτερ τον γνωρισαμε σε 2 φιλες που ειχαμε στην παρεα(ειχαν ερθει Ελλαδα απο Τσεχια για μια φωτογραφιση που θα εκαναν)και τυχαινει να λατρευουν τους ντραμερ και εφυγαν νωρις οι 3 τους λεγοντας οτι θα πηγαιναν σπιτι του Μπαλτα για να τους δειξει κατι"γυρισματα"λεει στα ντραμς…χμ…Μαλλον δεν θα ηταν κατι πονηρο ε…:-s

Ψευτη.

Ημασταν εγω, ο Μπαλτας, ο Χοκαμ κι ο Ρονης, βρηκαμε Πεητζ, ειδαμε Σακη, του την επεσαν με ασχημο τροπο κατι κοριτσα, πεταξε αετο, αυτες κολλησαν στον Μπαλτα, Μπαλτας περασε ομορφο βραδυ, εμεις κρατουσαμε φαναρι, φυγαμε. Ουγκ.

επιτελους γνωρισα τον σορτσακια!:smiley: το ωτεχτερ ομως δεν ηρθε…:frowning:
τελικα ηρθε κ ο Vangelis!:smiley:
βασικα ειμαι κοματια… παω για νανι θα τα πουμε αυριο!

χαμος εγινε χτες!
Θελω να ευχαριστισω τους καταπλικτικους συμφορουμιτες που ηρθαν στο Live κ με την δικια τους ζωηρη παρουσια εγινε ενας πολυ καλος τζετζερλες!:smiley:
παροτι δεν τα ειδα πολυ τα παιδια γιατι ηρθαν 10 λεπτα πριν ξεκινησει το Live καποιους προλαβαμε να θαψουμε!:stuck_out_tongue:
επισης εμαφνιστικε κ o camelspotter! οποιος συζητησε πολυ σοβαρα με τον Hokam για Rush!

αυτα!
αντε να δουμε κ τις φωτο να γελασουμε λιγο!
ραντεβου τωρα στο Live tou Hokam!

εγω μετα απο χθες ειμαι φαν μπλουζλικ :hippy: :afro: :blues: (παρολο που δεν εδινε σημασια σε μια σωσια της τζανις που τον ετρωγε με τα ματια)
την επομενη φορα θα κατσω σε ολο το σετ:D

:lol:
μην νομιζεις εμαθα ποια ειναι!:wink: :stuck_out_tongue:
ειναι απο τα ξενα κ τις αρεσουν οι χιππιδες!:lol:
παντως ειναι γνωστης μιας φιλης που ηρθε…αρα …:stuck_out_tongue: