[SIZE=“4”]ΟNE WILD BLUESY NIGHT IN SALONICA[/SIZE]
[B][I] Ο “Μπουγατσοφαγικος Πλανητης”,η καθημερινη αυτη κιτρινη φυλλαδα,δεν θα μπορουσε να λειψει απ το κορυφαιο κοσμικο-πολιτιστικο γεγονος της πολης,οπου ελαβε χωρα η ζωντανη εμφανιση ενος θρυλου των Μπλουζ,απ το Δελτα του Αξιού,του Σακη (aka Βluezlick).Οι αυτοαποκαλουμενοι Nasty Dogs(Μπαζοκοπροσκυλα ελληνιστι) ανεβηκαν στη σκηνη λιγο μετα τις 11 και με 2 κιθαρες μονο και την ποτισμενη μπερμπον φωνη του Σακη εδωσαν στους παρευρισκομενους στο καταμεστο Ziggy αυτο που επιθυμουσαν,δηλαδη ΣΑΠΙΟ μπλουζ,παραδιδοντας ταυτοχρονα σεμιναρια παιξιματος.Ομορφες(?) παρουσιες(κοινως γκρουπις) κοιτουσαν με θαυμασμο και εκδηλο ερωτισμο τους κατα τ’αλλα απομακρους και σνομπ-θα ελεγε καποιος κακεντρεχης-καλλιτεχνες.
Το κατωθι φωτορεπορταζ ειναι μονο μια πτυχη οσων δεν ειχατε την τυχη να απολαυσετε το χθεσινο μπλουζοργιο.
[/I][/B]
[SIZE=“3”]
Aπομακρος αλλα και καθημερινος…[/SIZE]
[SIZE=“3”]
Eνταση και παθος…[/SIZE]
[SIZE=“3”]Επαφη με το κοινο…[/SIZE]
[SIZE=“3”]
Αυτοσυγκεντρωση…[/SIZE]
[SIZE=“3”]Τεχνικη…[/SIZE]
[SIZE=“3”]Λαγνο ερωτικο βλεμμα…[/SIZE]
Και σε σποιλερ μια φωτο αφιερωμενη σε ολες τις γυναικες οπαδους!(και σε οσους αλλους…ενδιαφερονται!):lol:
[SPOILER][SIZE=“3”]Ο bluezlick απ τη μεση και κατω,οπου και διακρινεται το οργανο του…η κιθαρα του εννοω φυσικα ε…[/SIZE]
[/SPOILER]
Νext time θα ειμαστε παλι εκει,κοντα στον μικροαστο,κοντα στον πολιτη,κοντα στον αυτοδημιουργητο επαγγελματια(!!!) για να βοηθησουμε την Τεχνη του Μπλουζ να εξαπλωθει στον απλο λαο.
Τελικά τους τα έδειξε τα “γυρίσματα”; Δε μου είπε… Και πού είναι η φωτο που βγάλατε όλοι μαζί; Βγήκε τόσο μάπα που ντρέπεστε να την ποστάρετε;
Πάντως για όλους άκουσα τα καλύτερα λόγια και ότι ο Μπλουζλικ έσπειρε. Επίσης χθες συνειδητοποίησα ότι το Χοκαμ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ στους Hokam’s Razor -νόμιζα ότι έπαιζε κιθάρα- και οκ έχει απίστευτη φωνάρα το Χοκαμ 8O
Τουλάχιστον σε κάποια φάση το Λεντ μου έβηξε από το τηλέφωνο και δεν έμεινα τελείως παραπονεμένη, αν και στο κρεβάτι του πόνου και της i-ωσης :lol3: :lol2: ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΛΕΞΗ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:
Αν και συνηθως οι εφημεριδες δεν ασχολουνται με τον απλο λαο,θα κανουμε μια εξαιρεση και σ αυτο το εκτακτο παραρτημα ,πορει να δει κανεις τις φατσες 2 εκ των μελων του φλορουμ και δη του Σορτσακια και του Ρονι!Φημες θελουν το ατομο στα αριστερα της φωτο να εχει σχεση με το φλορουμ,αλλα δεν εχουν επαληθευτει για αυτο και προστατευσαμε τα προσωπικα του δεδομενα.Βασικα ο πραγματικος λογος ηταν οτι ειναι υπερβολικα ομορφος και οι υπολοιποι θα περνουσαν απαρατηρητοι…
Ο Μπαλτας αποδειχτηκε αξιος μπουγατσοφαγος και φυσικα σιγα μη σου λεγε τι εκανε ρε με τις αλλες 2…παντως και αυτος κρεβατωμενος ηταν μετα,οποτε ενταξει βρε για συμπαρασταση σε σενα το κανε…:lol: :lol: :lol:
Αυτός αριστερά με το φλου στη μούρη είναι το Λεντ που μου έβηχε οπότε καλά έκανες και τον θόλωσες. Καλά ο Μπαλτάς είναι ΣΑΙΧΣΥ και πάλι Χαλάλι του οι Τσέχεσες, άν άντεξαν δίωρο πρήξιμο για τεχνική swing, Neil Peart και paradiddle είναι ΑΞΙΕΣ:papas: :lol2:
Ο Ρόνις γελάει, τους Knights who say NI θα σκεφτόταν Πίσω από τον Ρόνι είναι μια γνωστή φάτσα ή μου φαίνεται; :-k
Εχεις να φας τρελη καζουρα στο επομενο μυτηνγκ,μονο αυτο σου λεω…:lol:
Εφερνε λιγο προς τη Τζοπλιν παντως…8)
Αν και ο ξανθος αρειος Αδωνις που την πλησιασε,επειδη εσυ τη σνομπαρες τη καημενη τη κοπελα ρε ψωναρα,μαλλον δε θα ειχε δυσκολο εργο,ηταν ετοιμη να ορμηξει ετσι κι αλλιως…:lol: :lol:
Θεος δε λεω,αλλα δεν επαιξε ουτε απο Floyd τιποτα,ουτε απο Gillan τραγουδησε κατι,ουτε παρολες τις κραυγες(μου) δεν εκανε τη χαρη να παιξει κατι απο Slayer ή εστω απο Pantera…:lol: