Συναντηση μπουγατσοφαγων!

:bow: :yes: Έτσι.

Ντου στους καλαμάκηδες ρε. ΟΥΜ. :lightsabre:

οχι απο αυτα του λεντ επεσε που μετα τη βαρια ηττα αρχισε τα ανεκδοτα

Και αμέσως μετά από άλλο ένα υπέροχο ανέγκδοτο του Λεντ, κάνει ο Ρόνις με απόγνωση “πάμε;;;” :frowning: :frowning: 8O

:lol:

Εν τω μεταξυ αυτοι που τα λενε τωρα γελουσαν πιο πολυ.

:roll: :oops:

ναζάκι_παίζοντας_με_το_κοτσιδάκι_και_την_μπλούζα_μου

Ωραια ηταν και ψες.Ειδαμε και τον Ρουντυ ο οποιος εγκατελειψε νωρις το μυτηνγκ μια και επροκειτο να επιτελεσει το θεαρεστο εργο του να συγχρωτιστει με αιθεριες μπουγατσοφαγουσες υπαρξεις(!!!).:stuck_out_tongue:
Κατα τ αλλα τον θαψαμε κι αυτον μολις εφυγε,οπως και ολους σας,βρισαμε ο ενας τον αλλο και ολοι μαζι το Ντεχτερ γιατι δε θελουμε να κανουμε διακρισεις και να νοιωθει μειονεκτικα και καναμε διαγωνισμο αηδιαστικων ανεκδοτων οπου και ο Σορτσακιας τελικα ειναι κρυφο ταλεντο.8) :stuck_out_tongue:
ΑΥΤΙΑ.
Α ο ρονι ειναι ο πιο σκοτεινος γιουζερ εβερ και αν γινει αντιστοιχο πολλ εχει ηδη τη ψηφο μου.

Γω?Σας ελειψα?:-s

A δεν ησουν χθες εκει?Σορρυ δεν το καταλαβαμε…

Κατα τ αλλα,ναι μας ελειψες πολυ ειπε ο Πινοκιο και αφου μεγαλωσε η μυτη του ειδε τη λαμψη στα ματια του γερο-Τζεπετο…

Λοιπόν φίλτατοι ΟΥΜς, έχω να προτείνω κάτι. Μόλις μίλησα με το Δέχτερ και ενώ μου είχε πει ότι την Πέμπτη έχετε κρασομύτηνγκ, είδε πως ένα μαγαζί έχει disco night εκείνο το βράδυ. Από αύριο το βράδυ θα είμαι κι εγώ στην μπουγατσούπολη ως φιλοξενούμενος του Δέχτερ, οπότε τι θα λέγατε να πάμε όλοι μαζί να χορέψουμε δίσκο;
δίσκο κουήν που λένε και οι πος.
Εγώ είμαι απλά ένας καλαμάκης, σκεφτείτε το και πείτε…

αργα ομως μετα την ΑΕΚ:D

Έλα ρε ομοϊδεάτης είσαι; αυτά είναι :stuck_out_tongue:
Το Δέχτερ μου ζήτησε να σας μεταφέρω: “Το πάρτι είναι στο SKG Club (πρώην X Club) στα λαδάδικα.”
Επίσης λέει σε μια προσπάθεια να ψηθείτε, πώς θα πάνε και τα εράσμους.

εγω δεν παω σε τετοια παρτυ!
για κρασι ειμαι μεσα για ντισκοπιπα τσουκ!

Xαχαχαχα,ρε το Δεχτερ θετει δυνατα επιχειρηματα…:lol: :lol:

Παμε μωρε αν θελουν και οι υπολοιποι,fine by me…:smiley:

Κρίμα και το Δέχτερ ήθελε να δει ένα χίππη να χορεύει ντίσκο λέει :stuck_out_tongue:

Χόκαμ εγώ και το Δέχτερ είμαστε ψημένα για δίσκο :stuck_out_tongue:
Βασικά αν πάμε δε θα ξεδιπλώσω όλο μου το ταλέντο γιατί θα ντρέπομαι κιόλα.
Αλλά αξίζει να πάμε, ψηθείτε :stuck_out_tongue:

Κρασι.

Δυστυχως Ιφριτ οι υπολοιποι δεν εχουν τον Τζον Τραβολτα μεσα τους,οποτε καποια αλλη φορα αν ειναι παμε να λικνιστουμε.Αρα παμε για κρασοκατανυξη!Yeah!:smiley:

απο εμενα ακυρο!
θα παω να δω Blueswire…
sorry guys αλλα η ασθενια δεν φευγει!

δεν ερχεστε κ εσεις?:stuck_out_tongue:

Χμμμ εμένα δε με ψήνουν τόσο οι Blueswire για τη συγκεκριμένη συγκυρία :stuck_out_tongue: Καλύτερο θα είναι νομίζω να πάμε για κρασά, να μυήσουμε το Ιφριτ στα μπουγατσοφαγικά μύτηνγκσ, να ακούσει τα ανέκδοτα του Χοκάματος, να του βήξει ο Λεδ το ποτήρι και το πρόσωπό του, να παίξει με το κοτσιδάκι μου με την ησυχία του βρε αδερφέ.

Πσηφίζω κρασά λοιπόν, αφού απορρίψατε το δίσκο. Να έρθετε όλοι όμως, α. Πρέπει να γνωρίσετε το Ιφριτ ρε ΟΥΜς συνάδελφοι. Τον λατρευτό και τίμιο, πλην όμως καλαμάκη φίλο μου.

Πάμε για το πολυπόθητο διψήφιο!!!

τι ωρα παιζουν οι μπλουζ γουαιρ ρε? δεν θα χουν τελειωσει μεχρι τις 11:30-12:00
βασικα δεν εχει κατσει να τους δω ποτε ακομα