Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Ρε αφήστε τους Blueswire ρε και πάμε για κρασά :evil:

κατα τι ωρα ομως?

κατα τις 10 λεω εγω και το δεχτερ…θα αργησουν και καποιοι σιγουρα και θα παει 10.30! Να παμε τοτε για να βρουμε και τραπεζι!!!

Διαπιστώνω με λύπη μου πως κάπχιοι δε θέλουν να με γνωρίσουν.
Μα για ένα live με πουλάτε; Αν είναι δυνατόν.
Και απορρίψατε και την πρόταση της δίσκο.
Τς τς.

Παταφριτ θα πιουμε κρασι με καλαμακι. Για σενα μονο.

Χμ. Λεδ φαίνεσαι ευγενικό παλικάρι. Ειδικά η παραχώρηση σου με το καλαμάκι τα σπασε. Νιώθω ήδη καλοδεχούμενος στη χώρα των ΟΥΜ…

οταν παιζουν blueswire ολα σταματανε κ ακυρωνοντε!8)

αυτοι θα αρχισουν μετα τις 23:00 στο ziggy
σε περιπτωση που βρεθουμε 22:00 καμαρα για καμια ραστωνη ερχομε για μεχρι τις 23:00

αν και αυτο που κανεις με χαλαει λιγο μπορω να σου πω οτι σε συγχωραω…τουλαχιστον ισως φτασουμε να κανουμε την υπερβαση σε μπουγατσο-meeting…who knows…

Δν ειναι ΕΝΑ live ειναι ΤΟ LIVE !!
[SIZE=“6”]Blues Wire ![/SIZE]

Τους blues wire τους εχω δει καμια 15αρια φορες και επειδη μαλλον δε θελω να ξαναδω live μεχρι το καλοκαιρι(καλυφθηκα σαν οπαδος), θα προτιμησω τα κρασια.:stuck_out_tongue:

Και γω τους εχω δει πολλες φορες αλλα …
ΠΟΤΕ ΔΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΕ LIVE BLUES WIRE ! ! 8)

τεσπα νομιζω οτι αξιζει να γνωρισεις ενα ατομο σαν τον ifrit (μεσα στην elite των 5-6 καλυτερων ατομων που εχω γνωρισει) χιλιες φορες απο το να ξαναδεις ενα γκρουπ για 100στη φορα…ετσι το βλεπω εγω…τεσπα αφου θα ειναι και το Χοκαμ στο meeting δεν θελουμε τπτ αλλο:wink:
:smiley: :smiley: :smiley:

Μπορουν να συνδυαστουν ολα . Ελατε Blues Wire και ολοι ειμαστε οκ :smiley:

καλη φαση μονο που σε ενα live οπου μονοπωλει το ενδιαφερον το γκρουπ δεν μπορεις να γνωρισει τον αλλον…οποτε απλα λεω οτι ο καθενας κανει αυτο που νιωθει…κοινως λεντ,χοκαμ και οι λοιποι ετοιμαστειτε για ελεεινο και τρισαθλιο λιωσιμο παρεα με ifritoκεφαλο και οποιον αλλο γουσταρει τεσπα…θα καψουμε αυριο:D :smiley: :smiley: :!: :!: :!:

salonica rocks,χάρηκα που σας είδα όλους,και να με συμπαθάτε που έφυγα νωρίς αλλά είχα ιερό σκοπό:roll:
τσίερζ

αφου με αγαπας κ σε αγαπαω αλλα Blueswire ειναι για μενα μαθημα καθε του Live!

πεμπτη πηγε!

τελικα ποια ειναι η οριστικη ωρα του μπουγατσο-meeting;;; 10;;;:!:

10 μπορω παντως ανετα να βρισκομαι!

Λοιπον μιλησα με λεντ και ρονι αυτοι μπορουν κατα τις 11.Θελετε να βρεθουμε οι υπολοιποι 10 Καμρα και να να τους πουμε να ρθουν οπου κατσουμε?

Λοιπόν. Μίλησα με το παταφρίτ και το Σόρτς και είπαν “ΝΕ, να βρεθούμε Καμάρα στις 10 ω ρε”.

Οπότε έκλεισε :smiley: Χόκαμ, be δέαρ :stuck_out_tongue: