Συναντηση μπουγατσοφαγων!

ΟΟΟΟΚ!:smiley:

Τελικά πχοιοι άλλοι θα είμαστε; :smiley:

Λεντ και Ρονης,Σακης για λιγο και ισως Βαγγελης.Δεν ξερω για αλλους.

Μπεστ μυτηνγκ εβερ.
Το ιφριτ γελαει τελειως πσεφτικα ε. Εχουμε και βιντεο με γελιο του. Κρασι και μαλακιες, ομορφα πραματα. Δειτε μπλουζ γουαηρ οι αλλοι.

Για αλλη μια φορα η χαζομαρα χτυπησε κοκκινο.Το γελιο του Ιφριτ-παταφριτ πρεπει να διδασκεται στα πανεπιστημια.-

Σας ευχαριστώ που εκτιμήσατε την παρουσία μου. Το βίδεο με το γέλιο μου σε πχιανού την κατοχή βρίσκεται;

ψ:Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, μη κσεχνιόμαστε.

Στην Κατοχη μου.Δε θα δωθει στην Εspresso με το αναλογο χρηματικο αντιτιμο.:stuck_out_tongue:

τουλαχιστον δεν κατσαμε σπιτι να διαβαζουμε! :stuck_out_tongue:

θελουμε το video ΤΩΡΑ!:lol:

To oτι σας πηρα τηλεφωνο να σας ενημερωσω οτι μπορω και μιλαω το θυμαστε ή ησασταν τελειως λιωμα? :roll:

Σε εβαλε το σοφι καπα οποτε το τηλεφωνημα σου μας ηταν μαλλον αδιαφορο.
Πηρες επισης γιατι ζηλευες:!:

Ειμαι σιγουρος οτι μετα κλαιγατε απο συγκινηση και απο νοσταλγια και θελατε ολοι να με σφιξετε στην αγκαλια σας.
Και ηπιατε και κρασι στην υγεια μου.
Α,μου χρωστας 5 ευρω μαλακα.Τελειωσε η καρτα με το τηλεφωνημα.

Έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το χθεσινό μύτηνγκ:

1. Με κλάσατε τελείως ε, στο θρεντ λέτε μόνο για το γέλιο του Παταφρίτ :frowning:
  2. Το Θέριον μας συγκίνησε τρομερά με το τηλεφώνημά του και μας έκανε να μας κοιτάει πάλι όλο το Μπιτ όταν του φωνάζαμε “ΝΑΪΝΝΝΝ” και τέτχοια :stuck_out_tongue: Πρωταγωνιστές γίναμε χθες, μια με το γέλιο του Παταφρίτ και μια με τις κραυγές μας… :smiley: :stuck_out_tongue:
  3. Το Λεδ πήρε από μένα ένα πακετάκι με τρομερές πληροφορίες όμως δε σχολίασε τίποτα… Περιμένω σχόλια α.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που όλοι σας σχολιάσατε μόνο την παρουσία μου και γράψατε κανονικότατα το δέχτερ. Έτσι του αρμόζει.
Έχω όμως και ένα παράπονο απ’ το Λεδ: Δε μας έμαθε να λέμε το “α” :frowning:

Αφου λοιπον κουτσομπολευες μονο με το Λεδ,δε θα πρεπε να χεις παραπονο οτι σε κλαναμε.Αισχος και μοσχος δηλαδη,εμεις δεν εχουμε δικαιωμα στην πληροφορηση?:lol:
Ουμ ρε!

Θεριε εγω με το που εμαθα οτι εισαι στην αλλη ακρη της γραμμης δακρυσα.Γι αυτο και σου μιλησα με τοσο ρομαντικα λογια στα απταιστα γερμανικα μου.

Κι εγω οταν ακουσα τη φωνουλα σου ενιωσα ριγος.Λαβ ιζ ιν δι εαρ.
Μολις γυρισα απο Ερασμους παρτυ με ιταλους/ιδες,ισπανους/ιδες,αγγλους/ιδες,ουαλεζα,ξενερωτες ρωσιδες κουτουλου και ξερεις.Σε νιωθω :-s
Κισιζ.
Παταφριτ για μενα δεν γελασες :frowning: Αλλα ξερω οτι τοσο εσενα οσο και του αγαπητου μεταλλα σορτσακι,η φωνη μου θα σας μεινει χαραγμενη αιωνια στον εγκεφαλο.
Σι γιου ετ κριστμας γκαιζ.Απο τις 21 Δεκεμβρη και μετα κανονζουμε σουπερ μυτηγκ ε.Επιστρεφω Ελλαντα.
Γκουτε ναχτ.

Εγώ φεύγω στις 23 :stuck_out_tongue: Οπότε επιβάλλεται να πάμε για ένα βερνιλάκ πριν φύγω α. Να δω και το Θέριον κσανά :oops:

Ασε ρε.
Εγω παντως αγαπαω ιφριτ(τσιμπ!) και θελω να ακουσω τιμες για το βιντεο με το χαχανητο του:!:

Πφφφφ. Εμείς πάντως εδώ μόνο τσιμπάμε ιφριτ και δεν αγαπάμε. Πουφ. Όσο για το χαχανητό του, βρίσκεται στην Κατοχή του Χοκάματος και δε μπρόκειται να το δώσει σε μια καλαμάκη. Ναι. Γίνε ΟΥΜ και βλέπουμε, αλλά σιγά μην περάσεις την ειδική δοκιμασία μύησης. Πουφ.

Τώρα πίσω στο θρεντ για το backgammon tournament πφφφ.

Για ποτε λετε το επομενο meeting?

Σήμερα.

Να προλάβετε και το παταφριτ ω ρε.