Εγω δε θα μπορεσω σημερα…
Καλά λοιπόν.
σε μια ωρα θα σου πω για στανταρ!
Με τπτ σημερα .
Καντε το παρασκευη ή σαββατο και ειμαι μεσα .
Εγώ γνώρισα τον χίππικο έρωτα και το τζίμυ πέητζ σήμερα και χάρηκα πολύ. Αν και τους έγραψα λιγάκι γιατί μιλάγανε για δραμίστικους αριθμούς με το σορτσάκιΑ και κατέφυγα στη δοκιμασμένη λύση της παρλαπίπας του δέχτσα. Έπαιξα και με το κοτσιδάκι του με την ησυχία μου βρε αδερφέ δλδ. Κοτσιδοπαίξιμο στο διαχρονικόν. Τα σπασε. Επίσης το χίππΗ του φλόρουμ είναι ίδγιο με τον πατέρα ενός φίλου μου που είναι γύρω στα 45 και τελικά είναι 25
ψ:Ο χίππης μου έδωσε ένα χίππικο στραβό λαχανί καλαμάκι που κατασκεύασε αλλά το ξέχασα στο μαγαζί γαμώτο. σαΐ:
Τεσπά, θα μου μείνει η ανάλυση του όρου “χίππικος έρωτας”.
Ντροπη ρε σεις,υπαρχουν και ανηλικοι στο φορουμ…Ρε τον Σακη,δεν κρατιεται ο ατιμος!
αποροφηθηκαμε με τον shortsakia κ δεν ακουσα το χαχανητο σου!:lol:
δλδ μοιαζω με 45αρη?8O 8O
ξεχασες ρε το εργο τεχνης μου? αυτο θα αξιζει εκατομυρια οταν γνω διασημος!:lol:
μια αναλυση καναμε δεν προχωρησαμε στα πρακτικα!:lol:
Αυτό έλειπε!!!
λοιπον παιδακια για λετε για ποτε το νεο meeting;;;Μεσα στην βδομαδα;;;Λετε γιατι ανυπομονω να μαθω…
Ριχτε καμια προταση για το ποτε και το συζηταμε.Εγω εκτος απροοπτου για αυριο βραδυ ειμαι οκ.
Kι εγω εκτος απροοπτου ειμαι οκ οπως και το Δεχτερ…περιμενουμε λεδ και λοιπους να πουν για να το κλεισουμε (hell yeah:D )
μεσα.
Εγω με τπτ .
Καντε το καμια παρασκευη κανα σαββατο και ειμαι μεσα .
το ειχα ξεχασει…Πεμπτη θα παω μαζι με το δεχτερ στο Malt and Jazz που παιζει ο καθηγητης μου (εννοειται οτι οποιος γουσταρει να ερθει ερχεται) με το group του…θελετε και μπορειτε οι υπολοιποι την Παρασκευη ή το Σαββατο για να μπορει ο Texas κι εμεις;;;
Please…
Ναι ρε καντε το παρασκευη ή σαββατο για να μπορει και ο shortsman και εγω . Γινετε ?
Οσο πιο κοντα στο τελος της εβδομαδας τοσο καλυτερα. Δεν μπορω να σας πω γιατι θελω να δω εναν φιλο πριν φυγει στρατο και μαλλον θα το κανω μετα την Πεμπτη. Κλειστε μερα εσεις και θα δω αν θα ρθω.
Ποιο μυτηνγκ ρε Λεντ,εχεις διαβασμα.Μην πας.
Ρε το Θέριον ζηλεύει :har:
Οντοπικ, καντε το Σάββατο. Παρασκευή θα είμαι χώμα και θα κοιμάμαι, κάποιοι από μας παρακολουθούν μαθήματα και κουράζονται α [-X
Δεν ξερω ακομα παιδες,κανονιστε εσεις και ιδωμεν!
Να κανονίσουμε μια μέρα που θα μπορούν όλοι Δεν είμαστε τόσοι πολλοί ώστε να βγαίνουμε για κγκαφέ ή κρασί σε επεισόδια ξέρω γω:p ¶σε που χωρίς Λεδ και Χόκαμ δε λέει.