αχ κανονιστε κανα σαββατο να ερθω και γω ρε σεις…
για σαββατο λογικα θα μπορω
λογικα ναι. Αντε αποφασιστε επιτελους
Για Σαββατο εγω μαλλον δε θα μπορεσω παντως.
Παρασκευη;;;Κυριακη;;;Αντε πειτε ποιες μερες μπορει ο καθενας για να συμφωνησουμε επιτελους…αντε ρε Χοκαμ κανε να μπορεις Σαββατο…θα μετραει!
Για αυριο υπαρχει μια πιθανοτητα μικρη μεν αλλα υπαρκτη,για κυριακη οκ,μεσοβδομαδα στανταρ.Σαββατο μπααα…αλλα οκ ρε κανονιστε το οι υπολοιποι Σαββατο να σκασουν μυτη και οσοι δεν μπορουνε καθολου μεσα στη βδομαδα και ξαναβρισκομαστε οποτε κατσει ολοι μαζι παλι!
Εγω αυριο μπορω στανταρ μετα τις 10
Περιμενω να κανονισετε …
ελα ρε γαμωτο χωρις ΧΟΚΑΜ το meeting δεν λεει:wink: Τεσπα αντε αν ειναι για κρασι παμε το Σαββατο ενω αν ειναι για καφε παμε την Κυριακη!
και αυριο το βραδυ λεει…μπορουν οι λοιποι;;;!!!
Ωραια,κανονιστε το για αυριο καλυτερα και βλεπουμε!
Ωραια τοτε γιατι παρατραβαει και δεν βγαινει και τιποτα αυριο κατα τις 10 ειναι καλα;;; Ως τωρα λοιπον Δεχτσα, εγω, Τεξας, ισως Χοκαμ και ας γραψουν και οι λοιποι να ξερουμε ποιους περιμενουμε!!!
Πολυ καλα ειναι αλλα εγω θα ειμαι 10 και 30 οπου πειτε γιατι ως τις 10 εχω μαθημα οκ? .
ωραια 10.30 τοτε…κανενα προβλημα…10.30 στην Καμαρα ειναι καλα;;;
Τελεια :!:
(απλα μπορειτε να βρεθειτε και πιο πριν εσεις και να ερθω εγω οπου ειστε , δν χρειαζεται να αλλαζετε τις ορες)
μεσα!
λογικα μεσα
αχ,καμάρα:(
θα ειμαι και γω καμαρα στις 10:30 την Παρασκευη!!!
(αν γουσταρετε παντως ελατε Κυριακη στο παπαγαλο που εχει καραοκε και θα τραγουδησω…:lol: :lol: )
Πωπω σίριαλ αυτό το μύτηνγκ Αφού έκλεισε, πάλι καλά. Το Λεδ δεν τοποθετήθηκε όμως
Νοσταλγίες ε;