Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Δεν υπάρχεις.

Σαν τα μαρούλια πάντα…

γιατι κανεις λαθος!:lol: :stuck_out_tongue:

Εγώ έχω και φώτος που δεν έχουν δημοσιευτεί εδώ.
ΧΟΧΟ σας έχω α.
Επίσης έχω και Το Βίντεο (μου) στην Κατοχή μου.

To ζευγαρι της Αγ.Παρασκευης αντιδρα στα φωτα των φλας των παπαρατσηδων…

Ολοι θελουν να φωτογραφηθουν με το παιδι της Κρεστ!

Βλεποντας το διασημο βιντεο με το γελιο του Ι-φριτ!

Deja-vu

To μονστερ_666 τελικα δεν εχει 3 κεφαλια,ουρα και τριχες!Αλλα ειναι μετσαλ οπως και φαινεται!

ΟΥΜ United!

Aυτα,εχει και μερικες ακομα αλλα βαριεμαι να τις ανεβασω τωρα…:stuck_out_tongue:

Πω ρε Χοκαμάκο :lol: Μας ρεζίλεψες όλους, μόνο τον εαυτό σου έβαλες σε ωραία πόζα. Εγωκεντρικέ [-X

Εγω εχω ρεζιλευτει ρε πολλες φορες στο παρελθον,ηταν η σειρα σας ψαρακες!:stuck_out_tongue:

Ο Σακης δε μετραει,ειναι φωτομοντελο!

Πουφ, θα ντυθώ σαίχτσυ την άλλη φορά (ΔΑΠίτικο ντύσιμο και ξερωγω) για να μη βγω σκατά. Νε.

o texas ποιος είναι απ΄όλους σας???

α ο λεντ δεν ήταν ή εγώ δεν τον βλέπω???

Ο Τεξας ειναι στη δευτερη φωτο ο αριστερας,μαζι με τον ροκινγκ μονστα στη μεση και τον χιππη-χαμογελο οδοντοπαστα στα δεξια.

Ο Λεντ ειναι αυτος με την πλουσια κομη που μοιαζει με Ισπανο ξιφομαχο-κομπαρσο σε ταινια με πειρατες ή σαν Χοσε Αρμαντο σε Βραζιλιανικη σαπουνοπερα και φυσικα εδωσε το παρον στο μυτηνγκ!

μερσί τα μάλλα κουκλιά και τα δύο αν και τον λεντ τον περίμενα λίγο πιο ξανθό?

υ.γ βρέχει στην συμπρωτεύουσα?

Χθες ειχε ολη μερα σχεδον ενα σπασοκλαμπανικο ψιλοβροχο,σημερα εχει απλα συννεφια.Τα επιπεδα υγρασιας υψηλα και η θερμοκρασια θα κυμανθει στα πεδινα απο 8-15 βαθμους Κελσιου,ενω υπαρχει πιθανοτητα βροχης τις απογευματινες ωρες,ενω στα ορεινα ενδεχεται να παρουσιαστει ασθενης χιονοπτωση κατα τη διαρκεια της νυχτας.:stuck_out_tongue:

Καλη φαση … παλι ρεζιλι εγινα … :lol:

μονο εσυ;;;ολοι το ιδιο παθαμε…σε αντιθεση με τον Χοκαμ που εχει avant garde φωτογενεια ολοι οι αλλοι εχουμε black metal φωτοαγενεια!..:wink: :frowning:

εεε…ειμαι και γω εδω τελικα…
ηταν το πρωτο μου μυτινγκ…θεικο…μαματο …πολυ ωραιο…καλο θα ελεγα…με αρεσε…το κρασι της βερνιλακ ευτυχως δεν με χτυπησε ιδιαιτερα οπως ανεμενα (καποιες βεβαια τις χτυπαει χωρις να πιουν ιδιαιτερα μεγαλες ποσοστητες αλλα αυτο δεν ειναι θεμα που πρεπει να μας απασχολησει ιδιαιτερα αυτη την στιγμη…εχμ…)…οποτε ολα καλα…πολυ ωραια…επιτελους απεδειξα πως δεν ειμαι αυτο που ολοι περιμεναν,…ενα τυπικο μεταλ-ποζερ τερας…ειμαι κατι πολυ χειροτερο…:stuck_out_tongue:
παντως θα πρεπει να τονισω οτι μεσα στην πολυπληθη συντροφια το ροκιν υπηρχαν 2 δυναμεις οι οποιες επηρεασαν καταλυτικα την βραδυα μου…η μια δυναμη ηταν αυτη του κακου(της γκαντεμιας δλδ) και η αλλη του καλου(της τυχης-κωλοφαρδιας…)…η δυναμη του κακου ηταν αυτη ποιυ με εκανε να ψαχνω τα κλειδια μου οταν εφτασα στο σπιτι…τα ειχα χασει ναι καλα καταλαβατε…καποιος με γκαντεμιασε γαμω…αλλα φυσικα υπηρξε και η δυναμη του καλου που παντα υπερισχυει στο τελος (οπως μας εχουν διδαξει τα επη-ταινιες με τον βανταμ και τον σιγκαλ…)…ναι αυτη η δυναμη με εκανε να περασω το υπολοιπο της νυχτας και πολυ εξαλα…μα πολυ…απο τις πιο γεματες μερες(εχμμμ νυχτες) μου στη σαλονικη…δεν μνπορω να σας πω τι ακριβως επακολουθησε γιατι βαριεμαι και ετσι…αλλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αντι να κοιμηθω απο τις 2 δεν κοιμηθηκα καθολου και περασα γαματα…και φυσικα τα κλειδια βρεθηκαν…τι θελω να πω με ολα αυτα;;; τπτ απλα αναζητω ποια ηταν αυτα τα πνευματα του καλου και του κακου…πειτε μου ποια;;;; θελω να βρεθουνε τωρα!!!

πάει αυτός

α;;;;;;;;;

Μονσταα σιγουρα δν εισαι οπως σε περιμενα ! :smiley:
Και το λεω με την καλη ενοια ! Τα σπας ! :stuck_out_tongue: :smiley:
Η δυναμη του καλου και του κακου ημουν εγω γιατι ωρες ωρες εχω τρελες κρισεις γκαντεμιας αλλα ταυτοχρονα και τρελες κρισεις κωλοφαρδιας οποτε …
την επομενη φορα που θα βρεθουμε … παρτε προφυλαξεις :naughty: :naughty: :naughty:

ο μαη γκαντ!!! αμα πολσιασεις τα ποστς σου επι 2 εχεις 666 ρε τεξας…σε πιστευω…!!!

Το ξερω … θεικο ε ??? ή μηπως … ΣΑΤΑΝΙΚΟ ??? :twisted: :twisted:
Παντως αμα πολλαπλασιασω τωρα τα ποστς μου ειναι 668 :stuck_out_tongue:

Το ποστ μου που θα εχει τον αριθμο 666 θα το αφιερωσω σε σενα :stuck_out_tongue:

Βασικα κανε κουμαντο με την κωλοφαρδια σου μπας και δε βρεχει την επομενη φορα που θα βρεθουμε και μπας και βρουμε τραπεζι πιο ευκολα!!!Επισης κανονισε να κατσει τυχαια διπλα μας μια γυναικοπαρεα μοντελων απ την Β.Ευρωπη που εντελως τυχαια θα εχουν ερθει στη Σαλονικα για φωτογραφιση και φυσικα τυχαια θα θελουν να γνωρισουν τον χιππικο ερωτα.Αυτα τα λιγα.