Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Τον καψαμε ηδη.

απλα το ποστ που αναφεροταν στην περιπτωση σου ηταν το 333…δηλαδη…δεν ειναι καθαρα κακο(κατι που συμβολιζει την καλη πλευρα της δυναμης που περικλυεις) αλλα αμα τα διπλασιασεις βγαινει προς τα εξω η ιβιλ πλευρα της ψυχης σου…τυχαιο ηταν αυτο;; οχι πες…
αρκετα με τη σημειολογια (και τη λαμακια βεβαια…)

Ρε άστα αυτά και πες μας τι έκανες όλο το βράδυ και ΔΕ ΓΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ.

Και κομμένες οι μπηχτές α.

:lightsabre:

ΨΙ: Επίσης, να χρησιμοποιείς το “α” με φειδώ και σύνεση.

:stuck_out_tongue:

Χο χο, έκλεισα εισιτηριόπουλα, Σάββατο μεσημέρι με Δευτέρα πρωί, ΣΑΛΟΝΙΚΑ BABEEEE :smiley:

Αντε ισως τα πουμε και απο κοντα . :slight_smile:

τι ωρα φευγεις απο αθηνα? εαν την κανεις προυι προυι ισως σε πετυχω…:wink:

Φεύγω με των 10.51!

α;;;;
βασικα ουτε σημερα γκοιμηθηκα…ασε εχω γινει φοιτητης και εχω παρει τον κακο τον δρομο…βασικα αμα συνεχισω ετσι εχω λιωσει κανονικοτατα στο 6αμηνο…κανονικα…ααααααααα
α
α
α και δεν εριξα μπηχτη ξεκαθαρα μιλησα νομιζω…α

βλεπω οτι εμαθες καλα το Α ετσι;;; Σοβαρεπσου!!:lol: :lol:

εγω να σοβαρευτω;;;#-o

Εφη-μεριδεεεεες,εκτακτο παραρτημααααααααα

Η ανοδος των καλαμακηδων για τις συναυλιες του Σ-Κ μας υποχρεωνει παρα τη θεληση μας να παιξουμε τους ευγενικους και καλα οικοδεσποτες σ αυτους που τοσο καιρο θαβουμε σε καθε ευκαιρια.Γι αυτο λοιπον ας πιουμε το πικρον τουτον ποτηριον συμποτες μπουγατσοφαγοι και ας κανουμε την καρδια μας πετρα.
Προτεινω λοιπον και οφη-σιαλ να γινουν 2 μυτηνγκ.Το πρωτο το Σαββατο το βραδυ μετα τη συναυλια του Κλαινε Χιουζ,οπου μια κρασοκατανυξη επιβαλλεται και το δευτερο Κυριακη μεσημερι αμα την αφιξη και των υπολοιπων αχωνευτων,ε,συμφορουμιτων ηθελα να πω,ωστε να σκασουμε απ το φαι και μετα να παμε ντιρλα στον Τονυ Μαρτινι(shaken not stirred).

Δε δεχομεθα ηλιθιες δικαιολογιες του τυπου αρρωστησα,θα βγω με γκομενα,εχω κανονισει,εχω δγιαβασμα(ακους εσυ δεχτσα?),δεν εχω λεφτα,ηρθε η γιαγια μου απο τη Λαπωνια,νηστευω,ειναι της Αγιας Θεκλας της Ψαροπνηχτρας και δε γνωριζω κοσμο,εχω να παω σε γαμο,εχω να χασω την παρθενια μου,παιζει η αγαπημενη μου ομαδα,πηρα ορκο σιωπης κτλ…

Τις λεπτομερειες τις κανονιζουμε και τηλεφωνικα σε περιπτωση που καποιος το αποφασισει τελευταια στιγμη.

Αντε θα τα σπασουμε ε?

Ετσι μπραβο.

Δε θα ρθω παιζει ΜΠΑΟΥΓΚ. :expressionless:

Να φας μια κουραδα.

Θα ρθω ρε, να κανονισουμε απο τωρα ομως την ωρα που θα βρεθουμε μην τρεχουμε τελευταια στιγμη. Να πουμε 12 Καμαρα?

Ρε αφου θα ειστε στο live του Χιουζ οι περισσοτεροι,με το που τελειωσει ξερω γω,ειδοποιειτε και μαζευομαστε!

:oops: :frowning:

Με κράζουν πάλι. Θέλω πολύ να έρθω παιδγιά αλλά επειδή γράφω, δε γίνεται να έρθω για κρασά γιατί την επόμενη μέρα δε θα μπορώ να χτσυπνήσω. Για γκαφέ αν κανονίστε, έρχομαι! Και αυτό με το φαΐ είναι πολύ ενδιαφέρον :smiley:

:lol2:

¶σε ρε πσέφτρα, ακόμα γράφεις; [-X

Τέσπα, τουλάχιστον έλα την Κυριακή μην πέσει κσύλο να πούμε. :lightsabre:

O Hokam μίλησε ορθώς! :smiley:

Οι αχώνευτοι, ε οι συμφορουμίτες σας, Angmar και εγώ φτάνουμε Κυριακή κατά τις 15:00 στην όμορφη πόλη σας!

Το απαραίτητο γλύψιμο μιας και θα είμαστε φιλοξενούμενοι… :stuck_out_tongue:

Οπότε κανονίστε κάτι κατά τις 15:30 - 16:00 περίπου!

Η φράση “θα σκάσουμε από το φαί και μετά θα πάμε ντίρλα στο live”, είναι ακριβώς ότι σκεφτόμουν για αυτή την μέρα! :drunk:

Χαμός! :vibrate:

[SIZE=“1”]Όποιος δεν θέλει να πιει, δεν πειράζει, θα έρθει για φαγητό!
Και θα πιούμε εμείς το δικό του… :lol: :slight_smile: [/SIZE]

Εννοείται! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! [-X

Θα έρθετε όλοι!!! :lightsabre:

edit: Άντε, θα “αγγίξετε” διψήφιο αριθμό ατόμων σε meeting! 8) :stuck_out_tongue:

Ρε, αν είσαι στον σταθμό των τραίνων στις 15:00, τότε 15:15 το πολύ θα είσαι εκεί που θα έχουμε πάει, για Θεσσαλονίκη μιλάμε, remember; :lol: :stuck_out_tongue:

Χαχα! Σωστά! :lol:

Λοιπόν, κανονίστε όπου θέλετε και στις 15:05 θα είμαστε εκει!!! :lol3: :lol3:

Καλύτερα να μην λέω τέτοια, μην μου ρίξουν και τίποτα στο κρασί… :-s :stuck_out_tongue: