Συναντηση μπουγατσοφαγων!

παίδες,υμπάρει πιθανότητα να ανέβω σαββατο και κυριακη μεσημερι να την κανω.
εισιτηρια για χιουζ χαλαρα ε?

Κυριακη 3:30 Καμαρα. Σαββατο οτι ωρα τελειωσει το λαηβ. Μ?

Δε με βολευει.Λυπαμαι.Αλλα…Ακυρωνεται.

Πρόοδο γράφω :frowning: :oops:

Βασικα το μπουγατσοφαγοι δε σας ταιριαζει γιατι η μπουγατσα σας ειναι αθλια (ω ναι).
Περισσοτερο θα σας πηγαινε Τερκενληδες =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

θελω καποιος να με συνοδεψει στον χιουζ…θα παω με ενα φιλο μου και δεν ξερουμε που ειναι ακριβως…ειμαστε νιουμπιζ…και φυσικα να παμε και μαζι στο μυτιγκ μετα το λαιβ…
και στα δυο μυτινκγζ θα ερθω οποτε και να γινουν…(για κακη σαζ τυχη…) …γκραντηζντε με ενημερο…

:ban: :please:

Βασικά κοίταχτσε. Ο Τερκενλής δεν έχει και τα πιο ωραία γλυκά αλλά πολύ πχιασοκωλέ τιμές.- Και είναι και λίγο βρώμικο ζαχαροπλαστείο γενικά 8O Άλλα ζαχαροπλαστεία είναι και φθηνότερα και έχουν ακόμα πιο ωραία γλυκά από τον Τερκενλή. Και είναι και καθαρά.-

πειτε κανα καλο ζαχαροπλαστειο…δεν ξερω τπτ…να παω να ρικσω κανα χρημα…

Δε μιλησα για γλυκα γενικα.Μιλησα για ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θα είμαι εκεί το Σάββατο κατά τις 4… θα πάρω το αργό των 9:21…(τρεις ύπνοι μέσα στο τρένο:p ,σα ζαβλακομένο θα φτάσω…).
Ελπίζω να ανέβει και ο Ρουδόλφος γιατί σας βλέπω να με αφήνετε να χαθώ οι υπόλοιποι…:frowning:

όχι δε χάνομαι! όπως συνηθίζω να λέω και εκεί Ελλάδα είναι…δε χάνεσαι :lol:

Θα βρω εισιτήριο για Hughes…?:-s

ναι,αυτό:(

μην αφήσετε το λαρόκα να δει hughes και δε δω εγώ:(

Ρε Χοκαμ γιατι κανεις ετσι;;;Αθηναιοι ερχονται…σιγα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Να ερχοταν κανενα σοβαρο ατομο (ifrit) να πω νταξ:p :stuck_out_tongue:

Τεσπα καλα θα ειναι αν και θα πρεπει να τους μαθουμε οτι εδω ειναι τα καλυτερα και οχι εκει…

Εντιτ: Μπορει να ειμαστε λιγοι αρι8μητικα αλλα ειμαστε τα καλυτερα παιδια και τα meeting ειναι σπουδαιοτερα γιατι εχουμε ψυχη!!!

Καταλαβατε αψυχοι διπλοπιτοι;;;;;;;;

Νταξ…ολα στη μαμα μου

Ρουδόλφε… εγώ τι φταίω…?:frowning:
Μα… σε ήθελα κείθε!
Μάκια!

Θα πάω hughes α! :stuck_out_tongue:

ε…ε…έρχομαι! :slight_smile:

Θα βρίσκομαι και εγώ Θεσσαλονίκη σήμερα βράδυ. Δεν έχω βέβαια λεφτά για να δώ κάποιο από τα live (γι`αυτό και θα φύγω αύριο πρωί) και θα δώ κάτι γνωστούς, αλλά αν κάνετε meeting κάπου κοντά στο σημείο που θα βρίσκομαι μπορώ να έρθω για κανα δεκαλεπτάκι. Αν θέλει κάποιος το τηλ. μου ας στείλει π.μ.

επεστρεψα κ εγω απο καλαμακουπολη! λοιπον ακουστε!
ειπαμε με Cozy 7 καμαρα για καφε κ καπακι για Hughes! οποιος θελει εας ερθει!
για μετα θα κανονισουμε αφου τελιωσει το Live!
τα λεμε!

Εγω θα κατεβω κατα τις 7:30 .
Τι ωρα θα πατε στον Hughes ?

Δν χρειαζεται να απαντηση κανεις , πηρα την απαντηση με “πμ” . :smiley:

Θα μαι κει μαλλον.:smiley:

16 ατομα λεμε(εστω και με ενισχυσεις!!!):stuck_out_tongue:

Ηταν τελεια,γνωρισαμε και πολλους ακομα συμφορουμιτες!:smiley:
Λεπτομερειες απο αυριο!

Ναι ηταν καλη φαση χτες !

Και σημερα θα ναι μια απ τα ιδια!:wink: :smiley: