Πεμπτη ή Παρασκευη θα βρισκομαι στην ομορφη Θεσσαλονικη… Αν γουσταρετε για κανα καφεδακι…:roll: :roll:
Σημερα δυστυχως δν μπορω να ερθω.
Αλλα σας ευχομαι να περασετε καλα.
Ωραια πραγματα.Εκτος απροοπτου θα κανονιστει!
Για παρασκευη βραδυ ειμαι μεσα !
Κι εμεις δυστυχως δεν θα ερθουμε…γιατι το Δεχτσα χτες δεν διαβασε καθολου το απογευμα και τωρα αγχωθηκε…εμενα ο λαιμος μου δεν λεει να στρωσει!Αν το βραδυ πατε για καμια μπυρα κατα τις 9.00,9.30 θα ειναι τελεια!!!Κριμα παντως θα ελεγε να ερθουμε…πολυ συμπαθητικα τα καινουρια παιδακια:D αν και ειναι καλαμακοφαγοι οποτε δεν ειναι τοσο μαγκες και υπερανω και TROO…
Απο δευτερα-τριτη θα σας δωσω πληρη αναφορα του προγραμματος μου:p , αντε να γνωρισω και τους Βορειους επιτελους…8)
Ωραία ρε φρίντομ Καλύτερα Πέμπτη να βρεθούμε… Παρασκευή έρχεται ο πατέρας μου και δε θέλω να τον αφήσω μόνο του με το που έρθει… ¶ρα να το κάνουμε Πέμπτη; ΠΛΙΖ;;;
Εγω Πεμπτη δν μπορω.
Κανονιστε ομως οτι θελετε ,εγω θα δω τι θα κανω.
Γκαλά μωρέ και Παρασκευή να το κάνουμε μάλλον θα καταφέρω να έρθω αλλά δε δεσμεύομαι κιόλας. Τεσπα το φριντομ θα αποφασίσει πότε μπορεί και θα μας πει
Κι εγω πεμπτη μπορω τελικα, καθως η φιλη στην οποια θα μεινω θα γυρισει απο Αλεξανδρουπολη την Παρασκευη, οποτε δεν θα εχω και τι να κανω πεμπτη απογευμα/βραδυ…
Οποτε μαλλον για τοτε παει!
Τοτε θα σε δω αλλη φορα , γιατι πεμπτη δν μπορω με τπτ.
αμα ερθεις μια μερα πιο νωρις θα μπορεσεις να με θαυμασεις κ Live! :lol:
δεν πειραζει θα σε δω πεμπτη:)
ον τοπικ!
σημερα βγηκαμε για φαγακι κ κρασακι μαζι με maiden k angmar που εφτασαν σημερα!
εγω δυστηχος δεν εκατσα πολυ αλλα τουλαχιστον περασαμε ωραια!
ααα! γνωρισα κ τον Ellanor!
αντε με το καλο να μας ξαναερθουν τα παιδια!
[B][FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Ελπίζω να το νιώσατε όπως κι εμείς…
Χάρηκα (μ)που σας γνώρισα παίδες![/SIZE][/FONT][/B]
ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΟΥΝΙΑΑΑ!:lol: :lol:
8)
τα λεμε συντομα!
Συγνώμη η φωτεινή επιγραφή , από πίσω αριστερα,στηρίζεται κάπου ή προσγειώθηκε σε κάποιον???
ειναι ετοιμη να πεσει!
χτες φυσουσε σαν παλαβος ολοι μερα!
Και γω χαρηκα που σας γνώρισα .
Και γω με τη σειρα μου να πω οτι περασαμε τελεια το διημερο και χαρηκα πραγματικα που γνωρισα και αλλα μελη του φλορουμ μας!
Cozy,Angmar,Maiden1979,Ellanor,ΟΥΜπα,LaRocca,Turin,Nimlot,Potofgold,Voutiriadou και φιλτατοι μπουγατσοφαγοι(ελπιζω να μη ξεχασα κανεναν!) thanks for the great time!!
Χάρηκα και γω πολύ που σας γνώρισα παίδες και τα είπαμε και απο κοντά, περιμένω να τα ξαναπούμε, στα μέρη σας ή στα δικά μας!
Και εγώ το χάρηκα πολύ το διήμερο…Τα λέμε τα χριστούγεννα…