Λοιπον, θα φτασω στη Σαλονικη γυρω στις 5 φανταζομαι, αν και δεν ειναι 100% σιγουρο, γυρω στο απογευματακι παντως… Οσοι μπορειτε για καφεδουμπα, ας ερθετε να γνωριστουμε…
Αυριο θα ξερω σιγουρα την ωρα αφιξης μου…
Λοιπον, θα φτασω στη Σαλονικη γυρω στις 5 φανταζομαι, αν και δεν ειναι 100% σιγουρο, γυρω στο απογευματακι παντως… Οσοι μπορειτε για καφεδουμπα, ας ερθετε να γνωριστουμε…
Αυριο θα ξερω σιγουρα την ωρα αφιξης μου…
Πεμπτη ή Παρασκευη τελικα ρε ?
Πεμπτη!
Οσοι δεν μπορειτε,νεξτ ταιμ, δεν χανομαστε, μερικα χιλιομετρα μας χωριζουν μονο…
Ναι , εγω Πεμπτη δν μπορω , αλλα χαλλλαρα καποια αλλη φορα θα τα πουμε.
Λογικα θα μπορω την Πεμπτη, αλλα θα σας βρω αργοτερα.
Tελικα λογω αλλαγης σχεδιων μαλλον δε θα μπορεσω να σκασω μυτη.
Θα προσπαθησω ωστοσο να περασω εστω για λιγο να πω ενα γεια!!
πλιζντ του μιτ δι αδερ γκαιζ φρομ αθενς…τσιρζζζζ
Πεταω στις 15:20 απο Αθηνα, οποτε κατα τις 16:00 θα ειμαι πανω:D
Ερωτηση: Το αεροδρομιο ειναι κοντα στο κεντρο?:-s
Ναι τα αεροπλανα προσγειωνονται στην Αριστοτελους.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Χοχοχοχο, γελασαμε Γερμαναρα…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
¶νετα μεταφέρεται ο διάλογος στο ανάλογο τοπικ…
:lol:
:lol2:
Γύρισα χτες αλλά δεν έβλεπα από τη νύστα και είπα να μην ποστάρω…
Πέρασα τέεεεεεελεια!!!
Ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν σχεδόν δυο μέρες…
Χάρηκα πολύ που είδα τη dexter_ και την Voutiriadou ,τους ronie(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΝΗΣ???),Turin ,Nimlot,Potofgold,Vangelis,rocking_monster_0666 (το nickname είναι σοβαρά πολύ παραπλανητικό… ),shortsman, hokam (!!!),cozy, jimmy page (μόνο τον είδα… φάτσα κάρτα φεύγοντας από τα κρασά… είχε μια κιθάρα),texasflood.
Χάρηκα που ξαναείδα τους led_zeppelin,Angmar,Maiden1979,ellanor και bluezlick (τον είχα δει την μέρα πριν ανέβω τον Σάκη,που είχε κατέβει για soft machine,στον καιφε προς τιμήν του).
Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιον…:-s
Το Θεριό ήταν όπως πάντα νοερά μαζί μας… θυμήθηκα τα λόγια του καθώς στεκόμουν μπροστά στην Καμάρα…“στην Καμάρα,στην αψίδα πάνω…” οκ…λίγο δύσκολο…
Πήγαμε στον χιούτζες (ναι,τον Hughes λέω…τον χιουζ ),ήταν πάρα πολύ ωραία!!
Glenn says: I love you all!
Αντώνης says: Ι love you Glenn!
:lol:
μίλησε και εκ μέρους μου πάντως…στο τσακ με πρόλαβε…:oops:
Kάποιους θα ήθελα να τους είχα δει πχιο πολύ…καταραμένο διάβαγζμα και κρυολόγημα…
Αν και γενικότερα… δεν ήθελα να φύγω…!
led_zeppelin μην πεταχτείς και πεις κρυάδα του τύπου “εμείς θέλαμε να φύγεις”… είσαι προβλέψιμος…και πσέφτης…
γυναίκα της παντόφλας μόουντ ον: είσαι ένας γούτσου γούτσου αγαπούλης που πουλάει στον κόσμο καφρίλα…
'Ηταν από τα καλύτερα διήμερα έβερ!!
Και ναι… μα την…αληθινότητα (inside joke) sofi-k…τα μπουγατσομίτινγκ είναι καλύτερα!
Η Σαλόνικα είναι πχιο ωραία από την Αθήνα και αν είσαι και ανώμαλος και πας παντού (ναι ναι Θεριε στο κέντρο) με τα πόδια είναι σκέτη…κ…!
Συνοψίζοντας… φαϊ,κρασά,βόλτα,γύροι,καφές,γλυκά,μπουγατσοφάγοι και χιούτζες!
Με την εξαίρεση του χιουζ… ξανά τα Χριστούγεννα!!
Έμαθα το αληθινό όνομα του Ρόνη!!! (Νιώθω ήδη σοφότερη…:roll: )
Τραγούδησα καραόκε μαζί με τον μάνστερ (!) τα sweet child o’mine και poison!!:oops:
¶ρπαξα ένα κρύωμα στο κεφάλι εξαιτίας μιας σόμπας στην ¶θωνος… (όταν απομακρύνθηκα από τη σόμπα και βγήκα στο κρύο)αλλά δε μπυράζει και όπως κάποιος προφήτεψε γύρισα και κοιμήθηκα οκ…όχι δυο μέρες…αλλά το 12ωρο το έκλεισα .
Αλλά όπως είπε και ο αδερφός της δόνιας Λουτσία, ο Μανολίτο, καλές διακοπές και ύπνος δεν πάνε μαζί!
Ξανά…
Πέρασα τέεεεεελεια!!!
OXI!:lol:
παιρνεις το λεωφοριο 78 κ πας κεντρο!
αλλιος ταξακι το οποιο θα σου βγει καμια 10ευρο στανταρ!
Νάις του μιτ γιου του μαν! Ιτ γουοζ α γκρέητ γουίκεντ. ¶ι χεβ ε ντεντικέισον φορ ολ οφ γιου ατ δε βέρυ ένντ οφ δε Τονυ Μάρτιν ριβιού (σουν του μπι ον λάιν).8)
8O 8O 8O άλλοι με ΚΤΕΛ κι άλλοι με αεροπλάνα…#-o
Κι άλλοι αποκλειστικά με κάρβουνο…
Ρε Λαροκα για πες μας.Πως περασες.
Προβοκατορα:!: