Τζαμπε εισητηριο φιλος:roll:
Οσοι μπορειτε, γυρω στις 17:00, απλα πειτε μερος!
Θα βρω εγω τροπο να ερθω, ντον’τ γουορυ:!:
Τζαμπε εισητηριο φιλος:roll:
Οσοι μπορειτε, γυρω στις 17:00, απλα πειτε μερος!
Θα βρω εγω τροπο να ερθω, ντον’τ γουορυ:!:
το βικ βλέπει χιουζ,το φριντομ πάει τσάμπα πάνω…:roll:
what a wonderful world
:lol2:
Θεριέ μου…κοίτα μερικά ποστ πχιο πάνω…
Πάντως… προβοκάτορας είναι… το άτομο που σκόπιμα προκαλεί ενέργειες στασιαστικές,ώστε να υπάρξουν αντίποινα…κάποιος που προκαλεί ψευδείς ειδήσεις για να κάνει ζημιά ή για την δημιουργία εντυπώσεων…
Λεντ…έχω πονοκέφαλο λέμε…!
Ναι αλλα ακομα να μας πεις πως περασες.
Μου τα 'χει πει εμενα οταν την ειχα πετυχει στο 154 μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι αλλα ακομα να μας πεις πως περασες.
Μου τα 'χει πει εμενα οταν την ειχα πετυχει στο 154 μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μόλις με ανάγκασες να γίνω γραφική και να κάνω quote τον εαυτό μου Θεριέ…
Θα σας πάω και τους δύο οφθαλμίατρο…
Γύρισα χτες αλλά δεν έβλεπα από τη νύστα και είπα να μην ποστάρω…
[SIZE=“2”]Πέρασα τέεεεεεελεια!!!
Ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν σχεδόν δυο μέρες…[/SIZE]Χάρηκα πολύ που είδα τη dexter_ και την Voutiriadou ,τους ronie(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΝΗΣ???),Turin ,Nimlot,Potofgold,Vangelis,rocking_monster_0666 (το nickname είναι σοβαρά πολύ παραπλανητικό… ),shortsman, hokam (!!!),cozy, jimmy page (μόνο τον είδα… φάτσα κάρτα φεύγοντας από τα κρασά… είχε μια κιθάρα),texasflood.
Χάρηκα που ξαναείδα τους led_zeppelin,Angmar,Maiden1979,ellanor και bluezlick (τον είχα δει την μέρα πριν ανέβω τον Σάκη,που είχε κατέβει για soft machine,στον καιφε προς τιμήν του).Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιον…:-s
Το Θεριό ήταν όπως πάντα νοερά μαζί μας… θυμήθηκα τα λόγια του καθώς στεκόμουν μπροστά στην Καμάρα…“στην Καμάρα,στην αψίδα πάνω…” οκ…λίγο δύσκολο…Πήγαμε στον χιούτζες (ναι,τον Hughes λέω…τον χιουζ ),ήταν πάρα πολύ ωραία!!
Glenn says: I love you all!
Αντώνης says: Ι love you Glenn!
:lol:μίλησε και εκ μέρους μου πάντως…στο τσακ με πρόλαβε…:oops:
![]()
Kάποιους θα ήθελα να τους είχα δει πχιο πολύ…καταραμένο διάβαγζμα και κρυολόγημα…
Αν και γενικότερα… δεν ήθελα να φύγω…!
led_zeppelin μην πεταχτείς και πεις κρυάδα του τύπου “εμείς θέλαμε να φύγεις”… είσαι προβλέψιμος…και πσέφτης…γυναίκα της παντόφλας μόουντ ον: είσαι ένας γούτσου γούτσου αγαπούλης που πουλάει στον κόσμο καφρίλα…
![]()
'Ηταν από τα καλύτερα διήμερα έβερ!!
Και ναι… μα την…αληθινότητα (inside joke) sofi-k…τα μπουγατσομίτινγκ είναι καλύτερα!
Η Σαλόνικα είναι πχιο ωραία από την Αθήνα και αν είσαι και ανώμαλος και πας παντού (ναι ναι Θεριε στο κέντρο) με τα πόδια είναι σκέτη…κ…!Συνοψίζοντας… φαϊ,κρασά,βόλτα,γύροι,καφές,γλυκά,μπουγατσοφάγοι και χιούτζες!
Με την εξαίρεση του χιουζ… ξανά τα Χριστούγεννα!!Έμαθα το αληθινό όνομα του Ρόνη!!! (Νιώθω ήδη σοφότερη…:roll: )
Τραγούδησα καραόκε μαζί με τον μάνστερ (!) τα sweet child o’mine και poison!!:oops:Άρπαξα ένα κρύωμα στο κεφάλι εξαιτίας μιας σόμπας στην Άθωνος… (όταν απομακρύνθηκα από τη σόμπα και βγήκα στο κρύο)αλλά δε μπυράζει και όπως κάποιος προφήτεψε γύρισα και κοιμήθηκα οκ…όχι δυο μέρες…αλλά το 12ωρο το έκλεισα
.
Αλλά όπως είπε και ο αδερφός της δόνιας Λουτσία, ο Μανολίτο, καλές διακοπές και ύπνος δεν πάνε μαζί!
![]()
[SIZE=“2”]Ξανά…
Πέρασα τέεεεεελεια!!![/SIZE]
Πέρασα πολύ ωραία!!! Γέλασα, χάρηκα,έκλαψα… είχε ποικίλια το πράγμα…! Τι άλλο θες να σου πω… α?
Ξεπάγιασα το Σάββατο με τον βαρδάρη…
Με έκαμαν ενα βιβλίο δωράκι για την γιορτή μου την Κυριακή οι Ρόνης,Λεντ,Ελλανορ,Βάγγελας,Μάνστερ
και Χόκαμ(!!!)… και ξαφνιάστηκα πάρα πολύ… και χάρηκα πάλι! Επίσης πάρα πολύ!!
Τι άλλο θες να σου πω πχια???
Θα μας πεις τελικα πως περασες ή θα στο βγαλουμε με το τσιγκελι?
Θα μας πεις τελικα πως περασες ή θα στο βγαλουμε με το τσιγκελι?
:lol2:
Kαι σου είπα… με το μαλακό τα γάλατα… να μην το παρακάνεις…:-s
:Αλλά όπως είπε και ο αδερφός της δόνιας Λουτσία, ο Μανολίτο, καλές διακοπές και ύπνος δεν πάνε μαζί!
!
Σωστά! Είναι το αντίθετο του Denim and Leather
Προεκυψε ενναλακτικη λυση: Να βρεθουμε την Κυριακη, πριν φυγω… Ειναι και κοντα στο κεντρο ο σταθμος, οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα…
Πειτε ποια μερα βολευεστε οι περισσοτεροι, πεμπτη ή κυριακη?:-k
Εγω Πεμπτη.
Από ότι καταλαβαίνω έχασα πολλά που δεν ανέβηκα Θεσσαλονίκη από το Σάββατο… :roll:
Έστω και έτσι, η Κυριακή 11 Νοεμβρίου ήταν από τις καλύτερες μέρες των τελευταίων μηνών!
Τί να πρωτοδιαλέξω;
Tην ασταμάτητη φλυαρία επί ένα 6ωρο με τον Angmar, κάνοντας όλους τους συνταξιδιώτες στο τρένο να μας κοιτάνε με μισό μάτι; :lol:
Tην γνωριμία στην Αριστοτέλους και τo φαγοπότι στην Άθωνος παρέα με πολλούς συμφορουμίτες από την μπουγατσοχώρα, αλλά και κάποιους νότιους; :drunk:
Tις σοβαρές συζητήσεις για “καυτά” θέματα που ασχολήθηκε η μισή παρέα, μην παίρνοντας χαμπάρι (ευτυχώς!) την αηδιαστική συζήτηση που είχε ανοίξει η άλλη μισή;
Τα ανέκδοτα που ακούστηκαν live από τους μάστορες του είδους;
Τα πεντανόστιμα γλυκά που μας κέρασε η εορτάζουσα;
Tην βόλτα στην παραλία και την χαλάρωση πριν κατευθυνθούμε στην Υδρόγειο;
Την ατέλειωτη αναμονή πριν το live;
Την ευχαρίστηση να βλέπεις 2 ιστορικούς μουσικούς από 1 μέτρο απόσταση;
Την ολοκλήρωση να τους γνωρίζεις, βγάζοντας φωτογραφίες και παίρνοντας αυτόγραφα; 8)
Την μπύρα στο harley, που με γέμισε αναμνήσεις;
Την βόλτα κατά τις 03:00 συνοδεύοντας τα τελευταία ξενυχτισμένα άτομα ως το τόπο διαμονής τους;
Την “ήττα” των κλειστών θυρών του σιδηροδρομικού σταθμού, που ανάγκασε τον Angmar και εμένα να βολοδέρνουμε από τις 04:00 μέχρι τις 06:30 στους δρόμους της συμπρωτεύουσας μέσα στο κρύο και τη νύστα, λέγοντας ιστορίες παλιές και ψυχοπλακωτικές; :-s
Την ατάκα του “γκαντεμόσαυρου” Angmar: “Λες να έχει καθυστέρηση;” με αποτέλεσμα αντί για 07:35 να φύγουμε 09:00 (!!!) κάνοντας την κούραση και την νύστα ακόμα πιο αφόρητη; #-o
Tον συνεχόμενο 6ωρο ύπνο στο τρένο, που δεν κατάλαβα πώς έφτασα Αθήνα; :sleep:
Παιδιά, ήταν πολύ καλά!
Να είμαστε καλά, να το ξανακάνουμε!
Όπως λέει και η LaRocca, πέρασα τέλεια!!! :lol:
αυτό το 4 μέχρι 6μιση το ζηλεύω ε
Tην ασταμάτητη φλυαρία επί ένα 6ωρο με τον Angmar, κάνοντας όλους τους συνταξιδιώτες στο τρένο να μας κοιτάνε με μισό μάτι; :lol:
Δε σε πιστευουμε:!:
ασταμάτητη φλυαρία επί ένα 6ωρο με τον Angmar, κάνοντας όλους τους συνταξιδιώτες στο τρένο να μας κοιτάνε με μισό μάτι; :lol:
Πες μου αληθεια. Ολη αυτη την ωρα συμφωνησατε εστω σε κατι με τον Angmar?
η μία ώρα θα’φυγε για το αν αρχίζουν από Βουλγαρία οι Helloween:lol: :lol: :lol: :lol:
Προεκυψε ενναλακτικη λυση: Να βρεθουμε την Κυριακη, πριν φυγω… Ειναι και κοντα στο κεντρο ο σταθμος, οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα…
Πειτε ποια μερα βολευεστε οι περισσοτεροι, πεμπτη ή κυριακη?:-k
Πέμπτη.-
Κυριακή μόνο για κανένα καφέ μπορώ.
Την ατάκα του “γκαντεμόσαυρου” Angmar: “Λες να έχει καθυστέρηση;” με αποτέλεσμα αντί για 07:35 να φύγουμε 09:00 (!!!) κάνοντας την κούραση και την νύστα ακόμα πιο αφόρητη; #-o
9!!!Τέτοια καθυστέρηση δεν έχω πετύχει σε τρένο…Ευτυχώς που πήρα το ιντερσιτι.Θα είχα χάσει το πλοίο και θα κοιμόμουν στα παγκάκια στην Αθήνα…
αυτό το 4 μέχρι 6μιση το ζηλεύω ε
Ήταν “περίεργες” οι συζητήσεις που είχαμε ανοίξει, ήταν και η ώρα “κάπως”, ε γενικά δεν περνάγαμε “καλά” εκείνο το 2μισάωρο! :roll:
Δε σε πιστευουμε:!:
Μα, αλήθεια λέω!
Στα μουσικά θέματα σχεδόν σε τίποτα! :lol:
Όταν αρχίσαμε να λέμε για γυναίκες, θρησκεία, πολιτική, αθλητικά κ.τ.λ. βρήκαμε κάποια κοινά…
Όχι πολλά όμως…
η μία ώρα θα’φυγε για το αν αρχίζουν από Βουλγαρία οι Helloween:lol:
Χαχα! Αυτό το συζητήσαμε λίγο στο τραπέζι, αλλά δεν το “έπιασαν” οι άλλοι, γιατί δεν ήξεραν την ιστορία της Παρασκευής…
9!!!Τέτοια καθυστέρηση δεν έχω πετύχει σε τρένο…Ευτυχώς που πήρα το ιντερσιτι.Θα είχα χάσει το πλοίο και θα κοιμόμουν στα παγκάκια στην Αθήνα…
Eυτυχώς, δεν λες τίποτα!
Χρόνια ταξιδεύω με τρένο, ποτέ δεν έζησα καθυστέρηση πάνω από μισή ώρα!
Πρώτη φορά ταξίδευα με τον Angmar και έφαγα 1,5 ώρα…
[SIZE=“1”]Και θέλει να πάω μαζί του στο Wacken… [-X[/SIZE]
freedom δεν ερχεσε κ τις δυο μερες!:lol: :lol:
εγω παντως ειδη αρχισα να στρωνω το προγραμα τις πεμπτης για να σε χορτασω πολλες ωρες αλλα δεν ξερω τι θα γινει!
σιγουρα παντως θα βρεθουμε!
επισης πουλακια μου αυριο σας περιμενω ziggy ε?