Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Τζαμπε εισητηριο φιλος:roll:

Οσοι μπορειτε, γυρω στις 17:00, απλα πειτε μερος!

Θα βρω εγω τροπο να ερθω, ντον’τ γουορυ:!:

το βικ βλέπει χιουζ,το φριντομ πάει τσάμπα πάνω…:roll:
what a wonderful world

:lol2:
Θεριέ μου…κοίτα μερικά ποστ πχιο πάνω…

Πάντως… προβοκάτορας είναι… το άτομο που σκόπιμα προκαλεί ενέργειες στασιαστικές,ώστε να υπάρξουν αντίποινα…κάποιος που προκαλεί ψευδείς ειδήσεις για να κάνει ζημιά ή για την δημιουργία εντυπώσεων…

Λεντ…έχω πονοκέφαλο λέμε…! :frowning:

Ναι αλλα ακομα να μας πεις πως περασες.

Μου τα 'χει πει εμενα οταν την ειχα πετυχει στο 154 μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μόλις με ανάγκασες να γίνω γραφική και να κάνω quote τον εαυτό μου Θεριέ…:stuck_out_tongue:
Θα σας πάω και τους δύο οφθαλμίατρο…

Πέρασα πολύ ωραία!!! Γέλασα, χάρηκα,έκλαψα… είχε ποικίλια το πράγμα…! Τι άλλο θες να σου πω… α?
Ξεπάγιασα το Σάββατο με τον βαρδάρη…
Με έκαμαν ενα βιβλίο δωράκι για την γιορτή μου την Κυριακή οι Ρόνης,Λεντ,Ελλανορ,Βάγγελας,Μάνστερ
και Χόκαμ(!!!)… και ξαφνιάστηκα πάρα πολύ… και χάρηκα πάλι! Επίσης πάρα πολύ!!
Τι άλλο θες να σου πω πχια???

Θα μας πεις τελικα πως περασες ή θα στο βγαλουμε με το τσιγκελι?

:lol2:

Kαι σου είπα… με το μαλακό τα γάλατα… να μην το παρακάνεις…:-s

Σωστά! Είναι το αντίθετο του Denim and Leather

Προεκυψε ενναλακτικη λυση: Να βρεθουμε την Κυριακη, πριν φυγω… Ειναι και κοντα στο κεντρο ο σταθμος, οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα…

Πειτε ποια μερα βολευεστε οι περισσοτεροι, πεμπτη ή κυριακη?:-k

Εγω Πεμπτη.

Από ότι καταλαβαίνω έχασα πολλά που δεν ανέβηκα Θεσσαλονίκη από το Σάββατο… :roll:

Έστω και έτσι, η Κυριακή 11 Νοεμβρίου ήταν από τις καλύτερες μέρες των τελευταίων μηνών!

Τί να πρωτοδιαλέξω;

Tην ασταμάτητη φλυαρία επί ένα 6ωρο με τον Angmar, κάνοντας όλους τους συνταξιδιώτες στο τρένο να μας κοιτάνε με μισό μάτι; :lol:

Tην γνωριμία στην Αριστοτέλους και τo φαγοπότι στην Άθωνος παρέα με πολλούς συμφορουμίτες από την μπουγατσοχώρα, αλλά και κάποιους νότιους; :drunk:

Tις σοβαρές συζητήσεις για “καυτά” θέματα που ασχολήθηκε η μισή παρέα, μην παίρνοντας χαμπάρι (ευτυχώς!) την αηδιαστική συζήτηση που είχε ανοίξει η άλλη μισή;

Τα ανέκδοτα που ακούστηκαν live από τους μάστορες του είδους;

Τα πεντανόστιμα γλυκά που μας κέρασε η εορτάζουσα; :slight_smile:

Tην βόλτα στην παραλία και την χαλάρωση πριν κατευθυνθούμε στην Υδρόγειο;

Την ατέλειωτη αναμονή πριν το live;

Την ευχαρίστηση να βλέπεις 2 ιστορικούς μουσικούς από 1 μέτρο απόσταση; :metal:

Την ολοκλήρωση να τους γνωρίζεις, βγάζοντας φωτογραφίες και παίρνοντας αυτόγραφα; 8)

Την μπύρα στο harley, που με γέμισε αναμνήσεις;

Την βόλτα κατά τις 03:00 συνοδεύοντας τα τελευταία ξενυχτισμένα άτομα ως το τόπο διαμονής τους;

Την “ήττα” των κλειστών θυρών του σιδηροδρομικού σταθμού, που ανάγκασε τον Angmar και εμένα να βολοδέρνουμε από τις 04:00 μέχρι τις 06:30 στους δρόμους της συμπρωτεύουσας μέσα στο κρύο και τη νύστα, λέγοντας ιστορίες παλιές και ψυχοπλακωτικές; :-s

Την ατάκα του “γκαντεμόσαυρου” Angmar: “Λες να έχει καθυστέρηση;” με αποτέλεσμα αντί για 07:35 να φύγουμε 09:00 (!!!) κάνοντας την κούραση και την νύστα ακόμα πιο αφόρητη; #-o

Tον συνεχόμενο 6ωρο ύπνο στο τρένο, που δεν κατάλαβα πώς έφτασα Αθήνα; :sleep:

Παιδιά, ήταν πολύ καλά!

Να είμαστε καλά, να το ξανακάνουμε!

Όπως λέει και η LaRocca, πέρασα τέλεια!!! :lol:

αυτό το 4 μέχρι 6μιση το ζηλεύω ε

Δε σε πιστευουμε:!:

Πες μου αληθεια. Ολη αυτη την ωρα συμφωνησατε εστω σε κατι με τον Angmar? :stuck_out_tongue:

η μία ώρα θα’φυγε για το αν αρχίζουν από Βουλγαρία οι Helloween:lol: :lol: :lol: :lol:

Πέμπτη.-

Κυριακή μόνο για κανένα καφέ μπορώ.

9!!!Τέτοια καθυστέρηση δεν έχω πετύχει σε τρένο…Ευτυχώς που πήρα το ιντερσιτι.Θα είχα χάσει το πλοίο και θα κοιμόμουν στα παγκάκια στην Αθήνα…

Ήταν “περίεργες” οι συζητήσεις που είχαμε ανοίξει, ήταν και η ώρα “κάπως”, ε γενικά δεν περνάγαμε “καλά” εκείνο το 2μισάωρο! :roll:

Μα, αλήθεια λέω! :stuck_out_tongue:

Στα μουσικά θέματα σχεδόν σε τίποτα! :lol:
Όταν αρχίσαμε να λέμε για γυναίκες, θρησκεία, πολιτική, αθλητικά κ.τ.λ. βρήκαμε κάποια κοινά… :smiley:
Όχι πολλά όμως…

Χαχα! Αυτό το συζητήσαμε λίγο στο τραπέζι, αλλά δεν το “έπιασαν” οι άλλοι, γιατί δεν ήξεραν την ιστορία της Παρασκευής… :stuck_out_tongue:

Eυτυχώς, δεν λες τίποτα!
Χρόνια ταξιδεύω με τρένο, ποτέ δεν έζησα καθυστέρηση πάνω από μισή ώρα!
Πρώτη φορά ταξίδευα με τον Angmar και έφαγα 1,5 ώρα… :expressionless:

[SIZE=“1”]Και θέλει να πάω μαζί του στο Wacken… [-X[/SIZE]

freedom δεν ερχεσε κ τις δυο μερες!:lol: :lol:

εγω παντως ειδη αρχισα να στρωνω το προγραμα τις πεμπτης για να σε χορτασω πολλες ωρες αλλα δεν ξερω τι θα γινει!
σιγουρα παντως θα βρεθουμε!:smiley:

επισης πουλακια μου αυριο σας περιμενω ziggy ε?:stuck_out_tongue: