Ναι είχα βρει και τον bluez στο δρόμο και του χα πει οτι θα ρθω. Check your PM.
Ερχομαι σε λιγο ρε,περιμενετε.
Eνα εχω να πω για χθες…
[SIZE=“7”]10[/SIZE]
:drunk: :drunk: :drunk:
10 μαζευτηκαμε χτες για φαγητο.Κανονισαμε στις 9 παρα για να βγουμε στις 10.Αυτο που λέμε της τελευταιας στιγμης :roll:
Πφ…ποζεραδες…
Πφφφφ κακομοιρηδες 
το αστείο είναι, ότι αρχικά ήμασταν 9 και καθότι είμαστε τόσοι πολλοί οι Αθηναίοι users καταλήξαμε από σύμπτωση 10!!! Μα και να θέλουμε, κάτω από διψήφιο, δεν πέφτουμε…
Εμένα λένε Παρταλά, εσείς είστε παρτάλια!!! :lol: Καλά ρε 12μιση θυμηθήκατε να μου στείλετε μνμ???
Χτες το μπουγατσομυτινγκ εδω στην πολη του πυργου του αϊφελ ηταν ΣΠΑΣΤΑ.
Πολυ καλη φαση , περασα παρα πολυ καλα και γνωρισα επιτελους και το θέριον που ειναι παλικαρι ! !
Την 2η βδομαδα των διακοπων θα το ξανακανονισουμε.

Toτε κατσαμε Αθωνος!
Περιπλανιομασταν να βρουμε τραπεζι αλλα επειδη ημασταν τοσοι πολλοι(!) δεν βρισκαμε στα αλλα κρασαδικα.
γιατί δε τα κάνετε σε σπίτι?χωράτε στο χολ
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Πφφφφφ.Εμεις τουλαχιστον κανονιζουμε μυτινγ και το κανουμε σε λιγες μερες.Δεν περναει κανενας χρονος για να το κανονισουμε [-X
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΡΕ
Επειδη δε μιλαμε για τα κρυφα μιτινγκς μη νομιζεις οτι δε γινονται :lol: :lol:
Και μεις επιδη μιλαμε για τα μπουγατσομυτινγ μη νομιζεις οτι γινονται :lol: :lol: 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
έχεις 752 ποστ και τα 200 πρέπει να είναι ή γελάκια ή “+10000000000000000000”. Και στα μίτινγκς τόσο πολυλογάς είσαι?
Eσυ αντι να κανεις καμια σοβαροτερη δουλεια βλεπεις τα ποστ μου ? Αϊβε πανε κλειδωσε κανα θρεντ (βλ. Ζεππελιν βς Εϊσι/ΝτιΣι) και δωσε κανα σπαμ ποντο.
Ρωτα τους αλλους πως ειμαι στα μυτινγκ ή ελα να το δεις απο κοντα … :naughty: :naughty: :naughty:
επειδή τα βλέπω σου το λέω. Πριν σου την πουν οι άλλοι που επίσης διαβάζουν τα δικά σου ποστς 
τι ευγενικος νεος