Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Ναι είχα βρει και τον bluez στο δρόμο και του χα πει οτι θα ρθω. Check your PM.

Ερχομαι σε λιγο ρε,περιμενετε.

Eνα εχω να πω για χθες…

[SIZE=“7”]10[/SIZE]

:stuck_out_tongue: :drunk: :drunk: :drunk:

10 μαζευτηκαμε χτες για φαγητο.Κανονισαμε στις 9 παρα για να βγουμε στις 10.Αυτο που λέμε της τελευταιας στιγμης :roll:

Πφ…ποζεραδες…

Πφφφφ κακομοιρηδες :stuck_out_tongue:

το αστείο είναι, ότι αρχικά ήμασταν 9 και καθότι είμαστε τόσοι πολλοί οι Αθηναίοι users καταλήξαμε από σύμπτωση 10!!! Μα και να θέλουμε, κάτω από διψήφιο, δεν πέφτουμε…

Εμένα λένε Παρταλά, εσείς είστε παρτάλια!!! :lol: Καλά ρε 12μιση θυμηθήκατε να μου στείλετε μνμ???

Χτες το μπουγατσομυτινγκ εδω στην πολη του πυργου του αϊφελ ηταν ΣΠΑΣΤΑ.
Πολυ καλη φαση , περασα παρα πολυ καλα και γνωρισα επιτελους και το θέριον που ειναι παλικαρι ! !
Την 2η βδομαδα των διακοπων θα το ξανακανονισουμε.
:smiley: :smiley:

Toτε κατσαμε Αθωνος!
Περιπλανιομασταν να βρουμε τραπεζι αλλα επειδη ημασταν τοσοι πολλοι(!) δεν βρισκαμε στα αλλα κρασαδικα.

γιατί δε τα κάνετε σε σπίτι?χωράτε στο χολ

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow: :bow:

Πφφφφφ.Εμεις τουλαχιστον κανονιζουμε μυτινγ και το κανουμε σε λιγες μερες.Δεν περναει κανενας χρονος για να το κανονισουμε [-X

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΡΕ

Επειδη δε μιλαμε για τα κρυφα μιτινγκς μη νομιζεις οτι δε γινονται :lol: :lol:

Και μεις επιδη μιλαμε για τα μπουγατσομυτινγ μη νομιζεις οτι γινονται :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

έχεις 752 ποστ και τα 200 πρέπει να είναι ή γελάκια ή “+10000000000000000000”. Και στα μίτινγκς τόσο πολυλογάς είσαι?:stuck_out_tongue:

Eσυ αντι να κανεις καμια σοβαροτερη δουλεια βλεπεις τα ποστ μου ? Αϊβε πανε κλειδωσε κανα θρεντ (βλ. Ζεππελιν βς Εϊσι/ΝτιΣι) και δωσε κανα σπαμ ποντο.:stuck_out_tongue:

Ρωτα τους αλλους πως ειμαι στα μυτινγκ ή ελα να το δεις απο κοντα … :naughty: :naughty: :naughty:

επειδή τα βλέπω σου το λέω. Πριν σου την πουν οι άλλοι που επίσης διαβάζουν τα δικά σου ποστς :wink:

τι ευγενικος νεος