Ρε γυφτογυφτουλα σταματα το γλειψιμο στους μοντς
μόνο σε όσους δεν ακούν Scorpions. Εσύ σουτ 
προσπάθησα όμως α:-s
Ρε μη σπαμαρετε στο μπουγατσοτοπικ μας

Ρε δε βρισκαμε ρε. Τιποτα. 
@ Texas Flood
Πήγα και το είδα το τόπικ που είπες και :
α) Δε βλέπω λόγο να κλειδωθεί
β) έχεις σπαμάρει εκεί μέσα!!! Θες όντως να ρίξω πόντο για σπαμ σε όσους σπάμαραν? :lol: :lol:
γ) αντί να γκρινιάζετε στα τόπικς για κλείδωμα και λοιπές βλακείες, κάντε ένα report να το δούμε. Δεν είναι δύσκολο…
@ the rest of Salonica
Ψήνομαι να σας έρθω με το νέο χρόνο για λίγες μέρες, πριν φύγει το Θεριό από τη συμπρωτεύουσα. Αν κανονιστεί αυτό, ετοιμαστείτε να σας δείξω τι θα πει διασκέδαση :lol: :lol:
Ναι αλλα ειστε μαλακες εσεις οι Αθηναιοι:
-Ο Μοντε θελει να ρθει
-Ο Κοζης θελει/δεν θελει θα ρθει
-Εσυ θελεις να ρθεις
Ε και στο τελος θα ρθετε ο καθενας σε αλλη ημερομηνια. Καθιστε και συμφωνηστε τα να ξερουμε να ειμαστε ολοι εδω και να οργανωσουμε μια καταλληλη βραδια με κρασι και κοζηδες.
Εγώ φίλος έχω ήδη έρθει α. Στους άλλους πες τα.
Ναι κόζι, έχεις έρθει αλλά δεν έκατσες αρκετά 
¶ντε ρε ανεβείτε όλοι οι Αθηναίοι να δείτε τι είναι μύτηνγ. Ποιότητα και πχιο γαμάτη ατμόσφαιρα λόγω λίγων ατόμων. Ακούς πιο άνετα τις χοκαμιές, το λεδ σε τσιμπάει απρόσκοπτα κτλ. Πφφφφ ποζεράδες.
επιτελους καναμε την 10αδα! περασαμε γαματα κ ειδαμε το θεριο! αχ τι συγκηνηση! μολις ειρθε ολοι σηκωθηκαμε τον αγκαλιασαμε κ του δωσαμε πολλα φιλακια! :lol: 
Κρατηθείτε, ρχόμαστε. 
Τελικά την Κυριακή (30 του μήνα) και όχι Παρασκευή που είπα χτες…
Τα άλλα ίδια…
θα σας δούμε για φαϊ και καϊφε το μεσημεροαπόγευμα?
Κάποιος να ειδοποιήσει τον Τουριν που δεν έχει ιντερνετ! Σάκη…? 
Α! ξέχασα θα ανέβουν εκτός από τον από πάνω και η (όχι)Όλγα και οι Thorgal,Rychehead.
Καλά να περάσετε, φίλοι συμφορουμίτες. Με ρέγουλο τον πατσά.
Βασικα ρε Αθηναιοι, τι νοημα εχει ν’ανεβειτε προπαραμονη Πρωτοχρονιας για μιση μερα? Να κανετε 6 ωρες να πατε και 6 να γυρισετε για να πιειτε εναν καφε? Νταξει, δικο σας θεμα αλλα γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας?
Αυτο το αυθημερον ουτε γω το πιασα ε.
Ούτε εγώ…αλλά με την πάρτη σας τι θα γίνει? Θα πάμε να φάμε και να πχιούμε?
Δεν καταλαβες για ποιον λογο τρως 12 ωρες απο τη ζωη σου για να πιεις εναν καφε 500 χλμ μακρια απο το σπιτι σου?
Κυριακη κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκτος πολης.
Δεν έχεις άδικο αλλά αυτός ο κυνισμός σου…
Το είδα και ξενέρωσα.
Φίλος, δεν έχουμε που να μείνουμε κει πάνω ξέρεις. Επομένως, ή ερχόμαστε και φεύγουμε, ή δεν ερχόμαστε. Η απόσταση είναι μεγάλη μεν, αλλά δε θα λιώσουμε, και έπειτα, παρέα θα μαστε, δε θα ναι “χαμένες ώρες απο τη ζωή μας”.
Εγώ για πλάκα το είχα προτείνει αρχικά, αλλά τα παιδιά το πήραν στα σοβαρά και είπαν “και δε πάμε?”. Είναι λίγο παράξενο μεν αυτό το αυθημερόν, αλλά who cares?
Α. Δεν ήταν μόνο ο “καφές”, αλλά και το να σας βλέπαμε, you know, αλλά μάλλον αυτό δεν έχει σημασία.
Cheers 
Εγώ πάλι το είδα και ένιωσα πολύ άσχημα 
Γιατί συμφώνησα να έρθω καθώς με ευχαριστεί η παρέα σας, όλων σας
Σκέφτηκα οκ ταλαιπωρία θα είναι αλλά θα κάνουμε χαβαλέ και νέα παιδιά είμαστε λίγη ταλαιπωρία την αντέχουμε
Και αυτό που είπα για κυνισμό πήγαινε σε αυτό που λέει ο Έλλανορ μετά το Α.