Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Ο Κωστας θα ειναι εκτος, κατα 80% κι εγω, το Θεριο ειναι αμφιβολο, η Αθηνα κι ο Μπαλτας εφυγαν Σαμο, ο Μανστα Τρικαλα, δε νομιζετε οτι το ταημινγκ ειναι λιγο περιεργο? Και ειναι και γιορτινες μερες, δεν ξερω ποσοι απο δω θα μπορουν να ερθουν…
Τελος παντων, δε μου πεφτει λογος, απλα το θεωρω τσαμπα ταλαιπωρια ειδικα απο την στιγμη που υπαρχουν κι αλλες αφορμες (π.χ. συναυλιες) να συναντηθουμε κι υπο καλυτερες συνθηκες. Αλλα μιας και δεν μπορουμε να εκφρασουμε τις απορειες μας, δεν ασχολουμαι αλλο.
Αν ειμαι Θεσσαλονικη θα ρθω εκτος απροοπτου για καφε.

Αθώα απορία και όχι ειρωνεία ή κάτι τέτοιο…μη νομίσεις δηλαδή

Αυτά δεν τα ήξερες την Κυριακή τα ξημερώματα?

Κοίταξε, τα πράγματα είναι απλά. Αν όντως πια ταλαιπωρηθούμε τοοοσο πια, θα πω “έχεις δίκιο δεν άξιζε”. Αλλά δε νομίζω πως θα το πω. Και κανέναν να μη δούμε απο σας, 2-3 απο τα παιδιά που θα ρθουν δεν έχουν δει την πόλη, θα κάνουμε την βόλτα μας και μια χαρά θα περάσουμε και εμείς που είμαστε. Και θα έχουμε κάνει την τρέλα μας ρε γαμώτο. Αυτά.

Τι εγινε την Κυριακη τα ξημερωματα?
Για το θεριο το μαθα πριν λιγο, για μενα το μεσημερι.

Σου είπα το ότι θα ερχόμασταν τελικά και ότι την επομένη θα πηγαίναμε για εισιτήρια…
Βέβαια σου είπα για Παρασκευή αλλά αυτό δεν κάνει την μεγάλη διαφορά στα όσα είπες τώρα

Νομίζω πως ακόμη νωρίτερα η Όλγα σου το είχε αναφέρει σαν ιδέα… τι είπες τότε δεν ξέρω είναι η αλήθεια και το έχω απορία και αυτό…

Οκ, αν το προβλημα ειναι οτι το ρωτησα τωρα, σε διαβεβαιωνω οτι την ιδια απορια ειχα και τοτε.
Ενιγουεη, οτι θελετε κανετε.

Κοίτα ρε που θέλω να κοιμηθώ και δεν μπορώ μ’ αυτά τα τρελά που διαβάζω!

Καλά καλό μου παιδί, αφού είχατε πληροφορηθεί απο πριν οτι σκεφτόμαστε να σκάσουμε μύτη πάνω, γιατί δεν είχες πει τότε οτι θα λείπετε οι περισσότεροι? Έπρεπε πρώτα να πάρουμε εισιτήρια δηλαδή?.. Έλεος ρε παιδιά δηλαδή… :roll:

Όπως και να χει, λίγο μ’ ενοχλεί πλέον. Έτσι κι αλλιώς 6 άτομα θα μαστε, μια χαρά παρέα, θα γουστάρουμε μια χαρά και έτσι.

Άντε, καλή σας μέρα! :wink:

Για Κυριακη οντως ειναι πιο δυσκολο ρε παιδια,ειναι και προπαραμονη Πρωτοχρονιας…Για Παρασκευη που ειχατε πει αρχικα ηταν πιο απλα τα πραγματα.
Εγω δεν ξερω ακομα το προγραμμα μου για τοτε,γι’αυτο λεω οτι ειμαι αμφιβολος.Το πιο λογικο παντως ειναι να μαι Θεσσαλονικη.
Αλλα θα παω και στο γηπεδο 7 η ωρα,αρα μεχρι τις 5.30-6 θα μπορω να κατσω.

εγω θα ειμαι εδω την κυριακη! ετοιμαστιτε για χιππικο πρωτοχρονιατικο ερωτα!:smiley: :hippy:

Ε πρωτα απ’ολα δεν ηξερα οτι εγω και το Θεριο θα χουμε ζορι να ρθουμε. Ασε που δεν φανταστηκα οτι 6 ατομα εκ των οποιων 1-2 μιλανε μαζι μας θ’ανεβαιναν αυθημερον μονο και μονο για να μας γνωρισουν. Φανταστηκα οτι θα ειχατε αλλη αφορμη για το ταξιδι, οποτε γιατι να σας πω να το ακυρωσετε? Τελος παντων, λογικα ως το Σαββατο θα ξερω αν θα παω χωριο.

Ο λεντ χαλασε.Αλλη απαντηση περιμενα…Αλλα να μου πεις αμα θελει η νυφη και ο γαμπρος τυφλα να εχει ο πεθερος…:smiley:

Βασικα αφου μονοι σας το κανονισατε και το αποφασισατε ρε παιδια δεν βρισκω τον λογο να απολογειται ο led ή ο οποιοσδηποτε επειδη δεν θα μπορει να παρεβρεθει ε. Σορρυ κιολας δηλαδη.

Χώθηκε και η Σόφι.

Ποτέ δε θυμάμαι να είπα εγώ τουλάχιστον σε κανέναν “έλα να μας συναντήσεις” σωστά? Αν εσύ νομίζεις κάτι τέτοιο, νόμιζε το, εγώ πάντως δε βλέπω πουθενά να λέω κάτι τέτοιο. Εδώ μέσα το μόνο που εγώ είπα είναι “ερχόμαστε”. Οι υπόλοιποι τα είχαν κανονίσει αυτά, εγώ να φανταστείς τελευταίος είπα το οκ. Υπέθεσα πως είχαν ενημερωθεί οι θεσσαλονικείς.

Και τέλος πάντων, αν εγώ ήξερα οτι ο άλλος ήθελε να σκάσει μύτη στα μέρη μου, θα τον ενημέρωνα αν σκοπεύω να βρίσκομαι εκεί εκείνες τις μέρες ή οχι, σωστά? Αν και όπως είπα, λίγο με ενοχλεί εμένα ποιός θα είναι τελικά πάνω, εγώ πάω (αν πάω τελικά) για την παρέα και δε χρειάζεται να εξηγηθώ κιόλας.

Εμένα αυτό με ενόχλησε:

Εντάξει, αν ο άλλος ερχόταν στα μέρη μου τόσο δρόμο, θέλοντας να δει εμένα και τους άλλους, θα μπορούσα με άλλο τρόπο να του πω οτι δε μπορώ. Και ακόμα καλύτερα να τον είχα πληροφορήσει απο πριν. Πριν αγοράσει εισιτήριο. Αν εσύ το θεωρείς “υπερβολικό” αυτό που λέω, πάω πάσο. :roll:

Να ξέρεις πως δε θα ενοχληθώ καθόλου αν πάμε και δε μπορεί κανείς, είναι λογικό αυτό. Απλά είναι ο τρόπος που το λες που κάνει τη διαφορά…

Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό. Εγώ απλά ήξερα οτι είχαν κανονίσει τα παιδιά να ανέβουν πάνω, μου είχαν προτείνει, το σκεφτόμουν και τελικά είπα οκ. Τίποτα περισσότερο. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ενώ εγώ υπήρξα ο τελευταίος που δέχτηκε να έρθει, καθώς δε το “οργάνωσα” εγώ, βρίσκομαι στη θέση να προσπαθώ μόνος μου εδώ να βγάλω τα κάστανα απο τη φωτιά, μια που οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ αυτές τις μέρες…

Δε θέλω να ασχοληθώ περισσότερο παίδες ε. Peace.

@sofi-k: Δεν απολογείται ο Νίκος,(δεν θα το έκανε ποτέ χωρίς καλό λόγο), ούτε του το ζήτησε κανείς
(οκ ίσως λίγο ο τρόπος που μίλησε ο Έλλανορ αλλά παραβλέπεις τώρα το γεγονός πως κουβεντιάζαμε 7 το πρωϊ, εγώ εκείνη την ώρα ήμουν στο φόρτε μου, ο Έλλανορ μάλλον ήταν κουρασμένος και η αυπνία του προκάλεσε εκνευρισμό).

@bluezlik:Σακούλη!! Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!
Πολύ χαίρομαι που θα σε δω πάλι! :smiley:
Μπορείς να ειδοποιήσεις και τον Τούριν σε παρακαλώ? :roll:

Γιατί ακριβώς θα πρέπει επειδή θα ανεβείτε να σας δουν οι άλλοι?
Είναι σε κάποιον κανόνα του φόρουμ?

Nope! Αυτό λέω και γω πάνω. :wink:

Εμενα ετσι μου μοιαζει. Τεσπα δικηγορος κανενος δεν ειμαι, ουτε μου πεφτει λογος απλα διαβαζοντας τα οσα γραφτηκαν ειπα να γραψω την γνωμη μου. Να “χωθω”, δηλαδη.:roll:

Αν είναι να κάνεις κάτι quote μην το πετσοκόβεις

Έγραφε και κάτι άλλο πιο πριν… :slight_smile:

Και εσύ νόμιζες πως εγώ ήμουν που ήθελα να απολογηθεί ο Νίκος… :lol:
Πρώτον κατά τη γνώμη μου δεν υπήρχε λόγος (2η φορά που το λέω)
και δεύτερον αν (με έμφαση στο αν γιατί δεν) υπήρχε σιγά μην το ζητούσα, αυτά είναι πράγματα που ο άλλος τα καταλαβαίνει από μόνος του και αν τα πράξει δια εξαναγκασμού δεν έχουν αξία.

Ξύλο Σόφι - Βικ 8) 8)

Ναι,αλλά λες γιατί δεν είπαν οι άλλοι ότι δεν μπορούν,ενώ πήρατε εισιτήρια.Δεν είναι Χαλάνδρι-Μαρούσι,αλλά Αθήνα-Θεσσαλονίκη,οπότε επειδή θα κάνετε εσείς ταξίδι,δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου πει αν μπορεί ή όχι.
Ο λεντ μπορεί να προτιμάει αν ξύνεται όλη μέρα σπίτι του ή να του έρθει εκείνη τη στιγμή.
Ακόμα και να είχε πει “έλατε ρε”,το ρίσκο του ταξιδιού και ενδεχόμενης ξενέρας είναι δικό σας