Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Βικ καλο μου, ο λογος που το πετσοκοψα οπως λες, ηταν γιατι ενδεχομενως δεν θα καταλαβαινες τι ηθελα να πω με τα κουοτσα αν δεν αφηνα μονο τα επιμαχα σημεια. Το νοημα δεν αλλαζει.

Καλό μου Σόφι. Όντως χώνεσαι, και στη συγκεκριμένη ανάμεσα σε μένα και στον Νίκο, με τον οποίο δεν έχω τίποτα απολύτως και ο ίδιος ξέρει πόσο τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Και ξέρω πολύ καλά (ο,τι και να λέτε εσείς) πως αν το είχαμε κανονίσει οι δυο μας, ίσως για κάποια άλλη μέρα, και θα βρισκόμασταν μια χαρά, και το καφεδάκι μας θα πίναμε και τα δικά μας θα λέγαμε. :wink:

Ωστόσο δυστυχώς δε το κανονίσαμε μεταξύ μας αυτό. Βασικά εγώ δεν κανόνισα τίποτα. Απλά είπα ένα οκ σε αυτό που είχαν κανονίσει οι άλλοι.

Ο Νίκος δε χρειάζεται δικηγόρους, ειδικά όταν το θέμα αφορά εμένα κι αυτόν. Τα βρίσκουμε μια χαρά μεταξύ μας. :wink:

edit: μιλάτε για ενδεχόμενη “ξενέρα” δική μας… τι σας κόφτει βρε παιδιά, δικό μας θέμα αυτό. Τόσο πια ενδιαφέρεστε για το αν πάμε και δεν περάσουμε καλά?

edit2: εγώ όταν ξέρω πως ένας φίλος (δε λέω απλά ένας γνωστός) θα έρθει στα μέρη μου, τον ενημερώνω αν μπορώ εκείνη τη μέρα να βρεθούμε ή οχι, ειδικά αν υπάρχει η πιθανότητα να μπορώ καλύτερα κάποια άλλη στιγμή. Έτσι κάνω εγώ, εσείς μπορείτε να ενεργείτε με τον τρόπο που θεωρείτε εσείς σωστό. :wink:

edit3: όσο εσείς κάθεστε και ασχολείστε μαζί μας, με τον λεντ θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις πλάκες μας και να λέμε τα δικά μας :wink:

Αλεξ σε ανεφερα πουθενα by name και δεν το θυμαμαι;Δεν μπηκα αναμεσα σας, δεν ειμαι αντροχωριστρα.:roll: :lol:

Πετσόκοψες μια πρόταση, την άφησες μισή και από την άλλη πήρες ένα μεμονωμένο κομμάτι ενός ολόκληρου διαλόγου…
Όπως σε ένα κανονικό δελτίο ειδήσεων

Βικ καλό μου,την ιδέα να μη θέλει να σε δει ο Λεντ δεν την έχουμε σκεφτεί?

Πως στο διάολο το μετατρέψατε αυτό σε κάτι που αφορά μόνο τον Νίκο και εμένα?
Δεν του ζήτησα ραντεβού

Θέλησα να πάω πρώτα για τα παιδιά που θα ανέβουμε μαζί και ξέρω πως περνάμε καλά παρέα
Στη συνέχεια για να δω κάποιον που θέλει να με δει
Και μετά για όλα τα άλλα παιδιά (συμπεριλαμβανομένου του Νίκου)

Και ξέρεις κάτι δεν είναι όλοι σαν εσένα
Ο Νίκος θα έλεγε “γουστάρω να δω όλους εσάς που θα ανέβετε αλλά όχι τη Βικ και επειδή θα την έχετε παρέα δε θα με δείτε και δε θα σας δω”

Δεν μας εχεις πει ποτε οτι μπορεις να διαβασεις τη σκεψη του αλλου.

ενώ εγώ τι έχω πει ας πουμε?

Ρε καραγκιοζηδες,εχετε κανει μεξικανικο σιριαλ το αυθεντικο σαλονικιοτικο μπουγατσοτοπικ μας.ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ!!!Shame on you :offtopic: :spam: :ban:

:stuck_out_tongue:

Κατι ειχε πει ο τολκης οτι θα ερχοταν 30 του μηνα αεροπορικως για 3μερο.
Αμα ειναι ψηστε τον να ερθει μαζι σας με το τρενο.

Ε οχι.Το τρενο κανει πολλη ωρα ρε συ.Με αεροπλανο θα ειμαι σε μιση ωρα πανω :wink:

Άντε, έλα και συ λοιπόν με το αεροπλάνο να γουστάρουμε.

ΥΓ - Και μόνος μου να ανέβαινα πάνω και να έκανα τις βόλτες μου, με ένα βιβλίο και τη μουσική μου και να έτρωγα τα πιτόγυρα μου μια χαρά θα πέρναγα, πιστέψτε με. Αν είναι και καναδυο άνθρωποι ακόμα δίπλα (προσοχή όμως, των οποίων την παρέα γουστάρεις) τόσο το καλύτερο :lol: Απλά συνήθως όταν πρόκειται για μεγάλες παρέες, αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς…

Οι τελευταίες σελίδες ήταν άκρως ενδιαφέρουσες:-k

εγώ δεν κατάλαβα… Για καφέ θα μαζευτείτε εκεί πάνω ή για ξύλο? :lol:

μην φοβασε θα ειμαι εγω εκει!:stuck_out_tongue: :smiley: :hippy:
θα κανουν ολι χιππικο ερωτα πανο στον λευκο πυργο τρωγοντας μπουγατσα! ο τολκκις θα τρωει πρασσα ομως!:lol: :lol:

κι ένας ακόμα μπουγατσοφάγος θα λείπει:lol:

Όχι ρε Έλλανορ, έχει και παραέχει σημασία! Ο Λεδ ξέρω γω δεν το είπε σε φάση “ουφ τι έρχεστε να κάνετε” αλλά καθαρά για την ταλαιπωρία και για το ότι θα κάτσετε μισή μέρα στην πόλη μόνο, δε θα προλάβετε να κάνετε πολλά πράγματα. Καθαρά από άποψη χρόνου ξέρω γω.

Απάντησα ετεροχρονισμένα :frowning:

@Dexter, είσαι γλύκα, thanks. Κρίμα που δε θα δω και σας πάνω :slight_smile:

δεν σε επιασα…:-k :-s :stuck_out_tongue:

οχι δεεεε