Ρε ελατε και μην ακουτε τον βλακα τον Λεδ. Εμαθε τα δεκαταεκτα και μαγκεψε…
:lol:
Ρε, τι γινεται εδω? [-X Ας χαλαρωσουμε λιγακι ετσι?:-k Δεν καταλαβα γιατι αρπαχτηκατε και κυριως δεν καταλαβα γιατι τετοιος χαμος. Επισης δεν καταλαβα αφου το ολο πραγμα οφειλεται σε μπερδεμα μεταξυ 2-3 ατομων γιατι να γινει θεμα δημοσιας συζητησης…[-X
Εμενα ξυπναει η αδερφη μου μια μερα ζεστη, με φωναζει και μου λεει στ’αφτι: λεμε με τη Βικεντια να κανονισουμε καμια μονοημερη (γιατι δεν θελουμε να χαλασουμε λεφτα για ξενοδοχεια κλπ) για Θεσσαλονικη και μηπως καταφερουμε και δουμε κανεναν απο το rocking εκει πανω. Της λεω, ΟΚ μεσα ειμαι αρκει να μην ειμαστε 2-3 ατομα μονο γιατι δεν θα εχει πλακα. Αν μαζευτουμε παρεα σχετικα μεγαλη ξερω γω παμε. Της λεω αν κονισετε και μαζευτουνε ατομα υπολογιζε με. Απο κει και περα δεν μιλησα με κανεναν ουτε και ειδοποιησα κανεναν να μας περιμενει οταν θα φτασουμε… Απ’οσο ξερω τα κανονισαν οι Ολγα με τη Βικεντια, μαζευτηκαμε 6 ατομα και λεμε οκ παμε, τρέλα ειναι να φαμε τετοια ταλαιπωρια αλλα στην τελικη πλακα θα εχει. Και αλλωστε κατι τετοια εχεις να θυμασαι. Πριν ενα χρονο το χα κανει μονος τελειως για συναυλια και γυρισα αυθημερον, τωρα που ειμαστε πολλοι με λιγη τυχη μπορει και να περασουμε καλα.
Γιατι κλεισαμε για Θεσσαλονικη και οχι πιο κοντα? Πραγματικα δεν ξερω!#-o Απλως μ’αρεσει η πολη σας, εχω ξαναρθει 4 φορες οποτε στο ενδεχομενο οτι αν κατσει μπορει και να γνωρισω και καποιον απο σας δεν μου φανηκε ασχημη ιδεα. Απο κει και περα εννοειται πως δεν υποχρεωνουμε κανεναν να μας συναντησει ουτε αλλωστε εχει κανεις υποχρεωση να κανει κατι που δεν γουσταρει… Αλοιμονο, ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε να αποφασιζουμε τι μας αρεσει και ο μονος σκοπο αυτης της “χαζομαρας-τρελας” ειναι να περασουμε καλα και να κουραστουμε ακομα περισσοτερο ωτσε να εχουμε κατι να θυμωμαστε απο τις γιορτες!!
Θα χαρω πολυ να δω καποιους απο σας πανω αλλα εννοειται πως δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα αν καποιος δεν μπορει ή δεν θελει. Εμεις θα κανουμε τις βολτιτσες μας στην ομορφη πολη σας, θα πιουμε τον καφε μας (μακαρι να μας κανει καλη μερα), θα βγαλουμε τις φωτογραφιες μας και σιγα-σιγα προς το βραδυ θα παρουμε το δρομο της επιστροφης… Και οποιος θελει να ακολουθησει ευπροσδεκτος! Απο κει και περα προς τι ολοκληρος ο πανικος παραπανω δεν καταλαβα…
ΥΓ: Therion, θα μας παρεις μαζι στο γηπεδο?
Θα εχε εξεδρα το Τριφυλλι εκει περα?:-s
Θα σε παρω μαζι,αλλα στην 3.Αμα κοτας φωναξε κατι υπερ του βαζελου…:lol:
Εγω τελικα θα μαι Σαλονικα 99%,αρα θα ρθω.Πειτε μας ωρα που φτανετε να κανονισουμε.
Τελικα προεκυψε εκτακτο ιδιαιτερο οποτε θα ειμαι Θεσσαλονικη το Σαββατοκυριακο. Θα ερθω στον καφε, στειλτε μου που θα στε.
Τσάμπα ο αλληλοσπαραγμός λοιπόν, κοιτάξτε την άλλη φορά και οι μεν και οι δε να είστε πιο χαλαροί ρε παιδιά.
¶ντε καλά να περάστε. Φωτογραφίες θέλουμε α! Λογικά θα πιάσουμε διψήφιο!!!
[SIZE=“4”][/SIZE] Εμεις θα πιασουμε 2ψηφιο χαρα μου!!!Εσυ θα σαι Σαμο!!
Κάπου 3:00 ή 3:20.
Ε…και θα πάμε να φάμε…να δώσουμε ραντεβού στην Αριστοτέλους αντί για την Καμάρα? :-s
Στον Τούριν το είπατε? 
ΑΧ!Θα βάλω τα κλαματα…
Καλά να περασετε guys στην υπέροχη Θεσσαλονίκη…Αντε κ στα δικά μας:(
σνιφ!κλαψ!
Ενημερωθηκε.
Κάποια μέρα θα ρθεις και συ μαζί μας 
:roll: :roll: Thnx!!!Καθόλου χρόνος…
Σας εχω ρε, ανετα!
Σας στελνω πμ!
Κοπελια φτανει πια η νοσταλγια σου ε. Εσυ ηθελες να κατεβεις εκει κατω και ν’αφησεις την γαματη πολη μας. Εισαι αξια της μοιρας σου και θα σε τιμωρησει ο ΘΕΟΥΛΗΣ:!:
Καλη φαση ηταν σημερα. 
Χαρικα που σας γνωρισα , οσους δν ηξερα.
Να μας ξαναρθετε . 
ακομα μια φορα περασαμε τελεια!
γελασαμε φωναξαμε αλλα ρε παιδια που ειναι ο TURIN?:lol: :lol:
να ειναι καλα τα παιδια που ηρθαν εστω κ για λιγο! αντε την επομενη φορα καθιστε καμια βδομαδα!
Ολα αυτα που ειπωθηκαν:!:
Α επισης να προσθεσω οτι ηταν κορυφαια στιγμη οταν το OxiOlga αποκαλεσε τους scorpions φλωρους :lol:
Δυστυχως εκατσα λιγο,ημουν και ψιλονυσταγμενος…Αλλα πλακα ειχε.Δεν πειραζει,νεξτ ταιμ.
Εσυ και ο τουριν σκασατε μυτη γυρω στα 4 με 5 δευτερολεπτα αφου τα παιδια απο αθηνα ανεβηκαν στο λεφωριο για σταθμο :roll: 
Το κάναμε κι αυτό. Πήγαμε-γυρίσαμε, έτσι απλά! Φύγαμε με το τρένο, είδαμε τους μπουγατσοφάγους, γυρίσαμε παραμονή πρωτοχρονιάς, και ναι, ασφαλώς περάσαμε καλά. Άντε, και του χρόνου 
και τώρα ύπνοοοοος…!