[FONT=“Comic Sans MS”]Είσαι μεγάλη καρδιά! [/FONT]
#-o
[FONT=“Comic Sans MS”]Γιωργο…
Προσπερνάμε το τι έκανε ο Τούριν…
Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! ναι,ναι,ναι!
Φάγαμε αλλά δεν πολυήπχιαμε…ένα ποτηράκι κρασί έτσι για το καλό, πήγαμε για καιφέ με τους μπουγατσοφάγους, έγινε ο καλός χαμός ,πήραμε τσουρέκι και φύγαμε!
Και όσο για το θέμα με την απόσταση και το ότι ήταν μια μέρα, περιττό να πω πως κάναμε τέτοιο χαβαλέ μέσα στο τρένο που ούτε που κατάλαβα για πότε φτάσαμε :lol: .[/FONT]
[FONT=“Comic Sans MS”]Φιλιά σε όλους! Να περάσετε όμορφα απόψε![/FONT]
Λοιπον η σειρα μου τωρα:
Περασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Εφαγα{ενα ωμο:p σουβλακι κοτοπουλο, ηπια τα αλκολουχα ποτα:p λεμονητα, κοκακολα, εφαγα απιστευτο γλυκο κοκακι με απιθανη κρεμα=P~ …
Γνωρισα απιστευτα ατομα: TEXASFLOOD: Χαρικα πολυ που σε γνωρισα φιλαρακο…εισαι απιστευτος…με τρελο χαβαλε…μ’αρεσε πολυ να σε πειραζω:p :D…
RONIE: Εσυ πρεπει να σαι το πιο γλυκο,ησυχο, καλοψυχο παιδι της Θεσσαλονικης…!!! χαρικα πολυ!!!
JIMMIPAGE:Εγω παντως σε συμπαθησα αρκετα φιλαρακο…ασχετα αν συνεχεια μου την ‘‘ελεγες’’
…και οσον αφορα την ατακα μου…ε, ναι, μπροστα στους ICED EARTH ναι οι σκορπιοι δεν λενε μια…!!!
LED_ZEPPELIN: Για σενα τι να πω φιλαρακο μου!!!
Απ αυτα που εγραφες στους αλλους και γενικα απ την κρητικη σου σε ειχα παρει λιγο με φοβο , δεν ηξερα τι θα συναντησω…
Τελικα ομως απο κοντα εισαι απιθανος, ολα τα λεφτα…σε συμπαθησα παρα πολυ…!!!
Το πιο απιθανο της ολης ιστοριας…???
Οταν ηρθες στο καφε ημουν τουαλετα και δεν σε θυμομουνα και τοοοσο καλα απο φωτο…ε, οποτε οταν ανεβανα τις σκαλες απ την τουαλετα και ου πιασες την κουβεντα δεν ειχα καταλαβει πως ησουν εσυ ο ιδιος ο Λεντ και νομιζα οτι μου κανε πλακα καποιος θαμονας του καφε…:? Εισαι απιθανος!!! χαρικα πολυ!!!
Οσο για τους παλιους…καλους φιλους… BLUEZLICK: Για αλλη μια φορα μας απεδειξες οτι εισαι ο πιο απιστευτος, φοβερος καταπληκτικος χιππης του κοσμου!!! ΕΥΓΕ!!! Χαρικα απιστευτα που σε ξαναειδα!!!
THERIONΧαρικα που σε ξαναειδα…κριμα που σε ειδαμε μονο τοοοσο πολυυυ λιιιγοοο!!!
Τωρα οσον αφορα το τρενο…ναι οπως υποθηκε και πιο πανω…εγινε απιστευτος χαβαλες…
Αλλα και οσον αφορα την επιστροφη…μπορει να ειχαμε εισιτηρια χωρις θεσεις, τελικα ομως καθησαμε σε εναν μικρο θαλαμο ολοι μαζι, ειχαμε τραβηξει κουρτινες, ειχαμε σβηστα τα φωτα και γενικα θυμιζε ολη η φαση πολυ black metal !!!
Λυπηθηκα πολυ που κατσαμε μοοονοοο τοοοοοοοοσο πολυ λιγο…
Με φαινεται οτι τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου θυμασε … ποιος πειραζε ποιον ή σε μιλουσε ασταματητα η λαροκα για βλακειες στο τρενο και ποσταρες ζαλισμενη ?
Χαρικα και γω που σε γνωρισα .
Παω για κατουρημα πριν συστηθω με την Ολγα. Την συνανταω τα σκαλια και της φραζω το δρομο. Με κοιταει απορημενη.
-Δεν περνας.
-Γιατι???
-Γιατι οχι?
-Διοδια?
-Ναι.-
Παω, κατουραω σαν ανθρωπος, ανεβαινω πανω, της χτυπαω απαλα το κεφαλι χωρις να εχω πλυνει τα χερια μου, με κοιταει, της ζηταω λεφτα, αποδεικνυει γιατι ο αδερφος της νιωθει Σκωτσεζος κι αποθαρρυμενος καθομαι στο τραπεζι. Το ΟχιΟλγα με κοιταει. Με κοιταει καλα. “Κατι δεν παει καλα” σκεφτεται. “Αυτος μου μιλησε και καθεται στο ιδιο τραπεζι με μας”. “Μηπως δεν ειναι ασχετος με την παρεα?”. Σκορπιες σκεψεις κανουν βολτα στο μυαλο της Ολγας η οποια κανει εκπληκτικους συνειρμους χαρις στην επαγωγικη της σκεψη κι αφου επεξεργαστει τα δεδομενα κανει την ασυλληπτη ερωτηση 10 λεπτα αργοτερα.
-Εισαι ο Λεντ εσυ???
Κατα τ’αλλα χαρηκα πολυ για την γνωριμια με τους καινουριους, Ραηκχεντ, Θοργκαλ, ΟχιΟλγα, Δημητρα (δεν ξερω αν υφισταται ως γιουζερ) και την επομενη φορα ελατε για παραπανω απο 6 ωρες να πιουμε κανα κρασι και να γελασουμε
Καλειται η γιουζερ ΟχιΟλγα να ποσταρει φωτογραφια ταυτοτητας. Αν αρνηθει, να επιληφθει του θεματος ο αδερφος της.
Παρτε και αλλες 2 ολο χαρη και ναζι απο τον Χιππη με την καινουρια Nightmare Before Christmas τσαντα του!!!:lol:
Ναι ρε, ωραια ητανε αλλα κρατησε λιγο! Ε, δεν ειχαμε πολυ χρονο να τα πιουμε, ηρθατε και σεις ψιλοαργα οποτε… εδεσε!! Παντως χαρηκα που σας γνωρισα παιδια. Και καποιοι απο κοντα ειστε πολυ πιο ενταξει απότι θελετε να δειξετε με τις “κακιες” σας στο φορουμ!:lol: :lol:
Ελπιζω να καταφερω να τα ξαναπουμε πριν με παρει η μαμα πατριδα! Κραταω το λογο μου και δεν ποσταρω τη φωτο που εβγαλα στο τραπεζι συμμεριζομενος το γνωστο προβλημα του φιλου Jimmy_Page!:har:
Οχι, η Δημητρουλα δεν ηταν user αλλα απ’οτι ειδα ειναι… απο σημερα!!!
Ronie, αν δεν εχεις προβλημα πες μου να ποσταρω την ομαδικη που βγαλαμε στο δρομο. Ποια ομαδικη δηλαδη, μονο εσυ και ο Σακης ειστε απο μπουγατσοφαγους, οι αλλοι κοτεψαν! Btw, respect ρε φιλε για το βιολι!!!
Τελος να πω οτι κανεις μας δεν πιστεψε τις φθηνες και αστειες δικαιολογιες των Therion και Τurin οτι και καλα δεν προλαβαιναν να γυρισουν απο το γηπεδο, απλως δεν ηξεραν με τι μουτρα θα ερχονταν μετα το θριαμβευτικο περασμα της Τριφυλλαρας απο τη Θεσσαλονικη που ηρθε να συμπληρωσει το δικο μας!!!