Έλα από νωρίς και θα ακούσεις αυτό που θες. Μη σου πω ότι θα έρθω με ποδιά εργαστηρίου ε.
Μπα, θα διαβαζω ως αργα ή νωρις αν θες (το πρωι) και δεν καλοκοιμηθηκα σημερα, οποτε δεν παιζει να ξυπνησω πριν τις 3.
3 καμαρα
Καιρο ειχαμε να κανουμε μυτηνγκ.Εμορφα ηταν.Γνωρισαμε και lady starlight and friend!Πλεον ως μπουγατσοφαγα κι αυτη ξερει τι ειναι το σουπ σουπ.
Νε, ήταν όμορφα! Ήπιαμε καφέ, μιλήσαμε πολύ για ωραία θέματα και θάψαμε και λίγο! Σάι :oops:
Επίσης ο Λεντ μας είπε ανέκδοτα, μιλάμε χάσατε όλοι ε.-
κι εμεις που ειμαστε αθηναιοι ξερουμε 
Ναι, αλλά … … …:!:

Ωραια ηταν, και ολες οι μπουγατσοφατσες γλυκυτατες! Τα ξαναλεμε καποια στιγμη!
Περιμενα ανεκδοτα made by hokam, αλλα αυτος ο Λεντ ηθελε να τον επισκιασει μαλλον…:-s
Das Ende ist gekommen…18 Φλεβαρη γυρνω οριστικα.Γαμωτογαμωτογαμωτοξακσδσδλσφξησφλαξφσαφ.
Εξεταστικες θα χουν τελειωσει,δεν θα βρεχει,θα χω περασει το κωλομαθημα,ολα καλα θα ναι,με λατρευετε,αρα οποτε θελω θα κανουμε μιτινγκ.Το λεω να το ξερετε.
Ερχομαι.
Ιχ κομεν,ιχ κομεν,για για,ντας ιζ γκουτ,μπλαζεν μιχ…
Θα χω πονοκεφαλο.
Δε σου είπε να κάνετε σεξ ρε, τι προφασίζεσαι πονοκέφαλο;
Οντοπικ, ούτε εγώ θα μπορώ
Πήρα μεταγραφή 
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι?Ασε το φιλο μου ησυχο,ειναι αρρωστος.
Κατα τέλη φλεβάρη θα ανέβω και εγώ για κάνα 5ημερο…
Εγω εδω ειμαι και θα ειμαι . Οποτε οταν ερθετε με το καλο κανουμε μιτινγκ:D
Τι λες ρε φλωρε…σιγα μην περιμενουμε για meeting…λοιπον λετε…ποτε; 8)
A btw την Παρασκευη το βραδυ θα παω με Δεχτερ στο funkey κατα τις 23.30 (θα παιξω και ενα κομματι με το γκρουπ του καθηγητη μου!) οποιος εχει χρονο και διαθεση, το live ξεκινα κατα τις 0.30 και θα ειμαστε εκει…να ερθετε!
ΕΧΕΙ WISHBONE ASH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
σωστος…δεν το θυμομουν καθολου…καλα…οποιος δεν παει Wishbone Ash ας ερθει Funkey 
ελα κ εσυ wishobe ash ρε!
αυτα δεν χανονται! 
σακη τι ωρα θα πας ρε?