δεν χανονται οταν βρισκονται τα λεφτα! Παντως ευχαριστω για την προσκληση!
Moλις γυρισα απο live sto funkey ελεγε ο σορτσακιας,και μαζευω το σαγονι μου με τον καθηγητη του στα drums :? (τι κατστροφη ειν τουτος ρε)
Και με τον πληκτρά μας έπεσε το σαγόνι και με τον κιθαρίστα και με τον ντράμερ αλλά κυρίως με τον μπασίστα :-s Beast.
Εσπειραν ολοι !
Ρε γκάιζ κανένα μύτηνγκ θα κάνουμε; Τι λέτε για Τρίτη;
Σας το ειπα οτι αξιζει να τους δειτε! Ειναι περα απο παιχταραδες και πολυ ωραιοι τυποι! Να ξαναπαμε την αλλη βδομαδα!
Γεια σας παιδακια? τι κανουνε οι θεσσαλονικεις? πως πανε τα κεφια? χιππη εσυ τι κανεις? :hippy:
θα πατε σε συναυλιες ? κ κατι αλλο αν ξερετε κανα καλο λινκ να δω τι παιζει στο rockwave φετος!
Εγω δν ξερω καν αν θα βγω την αλλη παρασκευη οποτε κατσε πρωτα να φτασει η παρασκευη και βλεπουμε. 
Γεια σου fortuneteller την παλευουμε. Εγω για rockwave δν ξερω τπτ.
το συζηταμε!
εδω ολα καλα! χιππικα!
να μας περιμετε για BOC το ιουνιο!
Αύριο μίνι μύτηνγκ προς τιμήν του ίφριτ που έρχεται πάλι στην πόλη μας!!!
Ώρα και μέρος, πείτε.
εγω δεν μπορω…
Μεσα.Να πουμε κατα τσι 10.30??Αλλα που:-k ??
Οκ, δέκα μισή είναι καλά! Να μην πούμε Καμάρες και τέτοια γιατί θα παγώσουμε στο περίμενε! Κανονίζουμε μαγαζί καλύτερα; Για πείτε ιδέες όμως… Καταρχήν θα πάμε για μπύρες, α; Ή κρασά;
Δυστυχως ουτε εγω θα μπορεσω αποψε.
Πολλα χαιρετισματα στο Ιφριτ!
Ε είστε γκέις. Απαντήστε τότε τα δύο μαθηματικά υποκείμενα και οι υπόλοιποι.
Αλλιώς το ακυρώνουμε. Γαμώτο.
Αυριο και Πεμπτη ειμαι οκ παντως αν θελετε να κανονισουμε κατιτις…
Τεσπα, συνεννοηθείτε και πέιτε πότε μπορείτε
Εμείς λογικά κάθε μέρα μπορούμε, α. Απλά αύριο παίζει να πάμε στο Μύλο, Θανάση και Σαββόπουλα. Αλλά δεν ξέρω, μιλήστε.
εγω ηταν να παω σημερα αλλα δεν θα παω τελικα (θαναση) αρα θα ρθω
Ρε να το αφήσουμε για άλλη μέρα που θα είμαστε πιο πολλοί; Γιατί δεν μπορεί ούτε Σάκης ούτε Χόκαμ και ο Λεντ δεν απάντησε ακόμα. Εχτός αν δεν πειράζει.
Οπότε, ποστάρει ο καθένας ποιες μέρες μπορεί αυτή το βδομάδα και βλέπουμε. Οκ;\
ΕΔΙΤ: Αύριο ποιοι μπορούν εκτός από Χόκαμ που το δήλωσε ήδη;
E ξερω γω παμε για μπυρες σοροκο η για κρασα ραστωνη…
Και διαχρονικο θα λεγε πολυ…
Τεσπα οσοι μπορουνε σημερα να παμε καμαρα κατα τσι 10μιση και αμα ειναι κανονιζουμε και αλλο ενα μυτινγκ μεσα στη βδοαμαδα…
Τι λετε α?