Ρε το κρασι που ηπιαμε ηταν το χειροτερο εβερ ξερω γω.
Το στομαχι μου τωρα αρχισε να σιαζει,ολη μερα ενιωθα κατι να επιπλεει μεσα μου και να θελει να βγει προς τα εξω.
Ναι ρε απο χθες εγκυμονουμε…κινδυνους γαμω τη Βερνιλακ τους.
Μήπως φταίει ο έρωτας;

Ναι αυτο θα ειναι.
Και το ιδιο επαθε και ο χοκαμ ε.:oops:
Άσε τις υπεκφυγές. Ξέρεις τι εννοώ 
Αποψε το βραδυ θα ξεσκονισουμε και παλι τα Γερμανικα μας ε…
Θα έρθεις;;;;;;;;

γιαπ.
Τι ώρεν θα έρθεν;
23.30-12,να δουμε και κανα σαπορτεν να γελασουμενεν.Ντας ιζ γκουτ.
Λοιπον ριπορτ απ το σημερινο unofficial μπουγατσομυτηνγκ σε μουσικη σκηνη της πολης.
Ειδαμε μπαντα του δασκαλου του Σορτσακια και καταλαβαμε γιατι κατεληξε το παλικαρι να ειναι τοσο καμμενο με τα ντραμς.Ειναι απλα απιστευτος ντραμερ,μια κλαση πανω απ ολη τη μπαντα.Εκανε paradiddles,paranoodles,με γυρισματα σε διπλο φυλλο τορτιγιας με γεμιση απο αφρικανικο καλαμποκι,ενω με το αριστερο χερι χτυπουσε εναν μαθητη απ το Αρσακειο,για να ειναι ακριβης στις αρσεις.Στο σνερ χτυπησε double stroke και 2 αυγα μελατα σε 4545868bpm ενω με το κεφαλι εκανε quadruple stroke σε τριηχα του υπερδεκατου εκτου με υποδεσποζουσα στη Φα λαμορε.
Ο μπασιστας τρελο groove,ο κιθαριστας εχει τρελη τεχνικη για την ηλικια του και ο πληκτρας ειναι καμμενος Theater-ακιας και πολυ καλος παικτης.Σε ολα αυτα προσθεστε μια πολυ καλη γυναικεια φωνη με δυνατη σκηνικη παρουσια και εναν τυπα που θα μπορουσε να ναι στους Ονιραμα και εχετε μια μπαντα που αν μη τι αλλο παιζει καλα.
Ομορφα περασαμε,θελουμε ομως να ακουσουμε και Σορτσακια στα τυμπανα την επομενη φορα!8)
Aξιζε ετσι; Καλα Χοκαμακο τα ΕΣΠΑΣΕΣ σημερα…εισαι τρομακτικος τραγουδιστης…μπουουου!!! Εγω γουσταρα πολυ αν και ημουν ελαφρως αγχωμενος καθως ηθελα να περνατε καλα και εσεις!!! Α btw ο Beast δλδ ο μπασιστας επαθε ΣΟΚ με την παρτη σου…μου ελεγε…απο που ειναι αυτος;;;;;;;;;;Του λεω…ειναι περιπτωσαρα ο τυπος…μου λεει…το καταλαβα! Ο Μαριος (κιθαρισταρα) μου λεει…ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης που εχω ακουσει!!! Αντε, μην χαθουμε! 
Πολυ ωραια ηταν και σημερα.Περι μπαντας τα χω πει και πιο πριν.Η φαση απογειωθηκε οταν ανεβηκε ο Χοκαμ και τραγουδησε και απλα εσβησε των τυπα που θα μπορουσε να ειναι στους ονιραμα
Τι τραγουδησε ο Κωτσος?Παντερα?
Δυστυχως δν εκατσα πολυ και δν ειδα τον χοκαμ.
Οσο για το χτεσινο live : . . .
Χόκαμ είσαι θεός ε. Ειλικρινά!
Ο Γιώργος μου είπε ότι μίλησε με τον μπασίστα και αυτός είπε πως ό,τι έκανε σήμερα, ήταν με 2 δάχτυλα, όχι 3. Δηλαδή εκείνες οι τρελές αξίες που έπαιζε, τις έπαιζε με δύο δάχτυλα 8O
Ρε ρεμάλια, θα έρθω αν είναι μετά το Μάρτιο να λιώσουμε στα τζαμαρίζματα!
Επίσης, λίγα λόγια για το Αρσάκειο ε :twisted:
Σε παρακαλω μην μου θυμιζεις τα τζαμαρισματα γιατι τα περνω στην κρανα οσο σκεφτομαι οτι ειμαστε τοσο καιρο εδω και δεν εχουμε κανει ουτε ενα!!! Δηλαδη τι να πω…αντε ρε κοπριτες βρειτε ενα 2ωρο,3ωρο που να σας βολευει να παμε να γουσταρουμε!
:oops: :oops: :oops:
Θενκς ρε μουργοι!Ωραια φαση χθες,ωραια μπαντα,καλη παρεα,δε χρειαζεται κατι περισσοτερο!
Γενικα μας ελειψαν τα μπουγατσομυτηνγκ και τα επανεκτιμησαμε,οποτε να τα κανουμε συχνοτερα.