Συμφωνω. Και ρε σεις οχι κατι πεμπτες και τριτες να ουμ …
Unofficial meeting πάλι, 6:30 Καμάρα. Πιθανότατα με μέλη του γκρουπ.
Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ ! ! !
Ολα ηταν γαματα οντως! 
Την επομενη φορα θα πεις το painkiller?
εεεεε? φανταστικε συμφορουμιτη? 
Για ποτε λετε το νεο meeting; Για πεμπτη βραδυ βολευει; Οχι κρασια απαραιτητα. Μπορουμε να παμε για καφε! 7.30-8 το βραδακι νομιζω οτι λεει! Μπορειτε;
τσικνοπεμπτη α;…λογικα μεσα ειμαι…αν και 6μιση εχει μια εκδηλωση στο Παμακ π θελω να παω…θα δουμε…αυτη τη φορα δεν θελω να φανω μονο για ενα γεια…
Εσυ ρε αλητη γιατι δεν ηρθες μετα?Προδοτη.
Τσικνοπεμπτη δυσκολο ρε,οι περισσοτεροι φανταζομαι θα χουν κανονισει κατι…Εγω παντως ειδικα βραδυ δεν μπορω.
Παρασκευη παντως αν εχει παλι το live στον Παπαγαλο εγω παιζει να ερθω.
Με τιποτα Πεμπτη. Απο Παρασκευη και μετα πειτε.
Ναι εχει live αλλα στο funkey οχι τον Παπαγαλο! Θα παω ξανα και μαλλον θα παιξουμε 2 κομματια (Watching Over Me, Sad But True) αλλα οχι με το γκρουπ του καθηγητη μου αλλα με το δικο μου καθως θα παμε ολοι εκει!
Οποιος αλλος ψηνεται να ερθει ας το πει!
Παρασκευη απογευμα τοτε. 7.30 με 8 καμαρα για καφεδια!
Εγω εχω μαθημα, για βραδια νομιζα μιλατε. Γενικα για βραδια αυτο το εξαμηνο, καθε απογευμα εχω μαθημα ως αργα.
Εγω μεχρι Κυριακη δεν μπορω με τιποτις,αλλα Τεταρτη αν ψηθειτε περαστε απ το Βελουδο μια και παιζουμε,να κανουμε κειθε ενα σουπσουπμυτηνγκ.
δεν μπορεσα…ειχα…υποχρεωσεις…χμ…
τεσπα…σορυ…
παρασκεη μαλλον την κανω athenz για διακοπουλες καμμια βδομαδα και ετσι…
α;;;;;;;; γκιβ μορ ινφορμεησον
αν και το θεμα με τα live ανηκει σε αλλο θρεντ θα περασω με ενα φιλαρακι μου που ερχεται απο Αθηνα να σε δουμε…φανταστικε τραγουδιστη του φορουμ!!!
Στο Βηλουδ καθομαστε στα τραπεζακια κ χτυπαμε παλαμακια.
Τελοσπαντων,ισως ερθω κ εγω.
Ροκινμανστα,δες το τοπικ SoaS live και τετοια.
Ρε εσυ εισαι κ παμακ,να βρεθουμε κ εκει για καναν καφε,εγω πηγαινω καθε μερα σχεδον για μαθηματα.Φλωρεψα.
ειμαι τωρα…χαχα…στο κεντρο υπολογ. του ΔΕΟΠΣ!!!
και τα εχω παιξει με αυτα που διαβαζω στις φημες και ετσι…
πηγαίντε ρε Θεσσαλονικείς στο ακουστικό σόου του Steve Wynn. Τον είχα δει στο κλείσιμο του Ρόδον (με τους Miracle τότε όμως και όχι μόνος σε ακουστικό live) και τα είχε σπάσει όλα! Έπαιζε college rock για 2,5 ώρες και δε σταματήσαμε να χορεύουμε ούτε λεπτό…
από το Cozy-review τότε (http://www.rocking.gr/article2477.php)
Τέλος πάντων, το κακό ήταν πραγματικά ελάχιστο μπροστά στην εκπληκτική συνέχεια που μας επιφύλασσε η βραδιά. Μισή ώρα λοιπόν μετά τον James Taylor, τα φώτα σβήνουν για άλλη μια φορά και στη σκηνή ανεβαίνει ο Steve Wynn, συνοδεία ενός κιθαρίστα, ενός μπασίστα, και πίσω από τα drums… μίας γυναίκας (παρότι ούτε το όνομα της δεν ξέρω, θα την παντρευόμουν πολύ άνετα!). Το ξέρω ότι είναι ντροπή μου, αλλά πριν τη συναυλία ίσως και να μην είχα ακούσει ποτέ μου τραγούδι του Steve Wynn… Λίγη όμως σημασία είχε αυτό… Πολύ απλά γιατί η αμεσότητα και η απλότητα του rock που μας προσέφερε για τις επόμενες δύο και βάλε ώρες ήταν κάτι το οποίο δεν είχα δει σε σχεδόν καμία συναυλία στο παρελθόν. Αν ο Taylor μας ξεσήκωσε, τότε ο Wynn πραγματικά μας απογείωσε! Το ένα γρήγορο κομμάτι να διαδέχεται το άλλο, σε ένα ηχητικό κράμα “κολεγιακού” rock, rock & roll και ολίγον τι από punk που δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα! Όλη η μπάντα ήταν σε φοβερά κέφια με τον lead κιθαρίστα κυρίως να δίνει πραγματικό show από μόνος του, όχι μόνο με τις φιγούρες του, αλλά και με τα φοβερά του solo. Η αλήθεια είναι πως και αυτός θα μπορούσε να ακούγεται λίγο πιο δυνατά αλλά δεν πειράζει. Ο Steve Wynn από την άλλη, άμεσος και μεταδοτικός όσο ελάχιστοι, με άφησε με την απορία γιατί τόσο χρόνια είναι γνωστός μόνο στους underground κύκλους. Η αποθέωση στο τέλος κάθε τραγουδιού ήταν και εδώ απολύτως λογική. Και αν προς το τέλος του πρώτου encore του Steve Wynn & The Miracle 3 νόμισα πως δεν υπήρχε κάτι άλλο να δω το βράδυ της Κυριακής, έκανα λάθος. Γιατί μετά από λίγο ο απίστευτος αυτός μουσικός έκανε το… απίστευτο! Μαζί με τον κιθαρίστα, πήδηξαν και οι δύο από τη σκηνή μέσα στο κοινό που βρισκόταν στις πρώτες σειρές και συνέχισαν να παίζουν από εκεί για περίπου 5-6 λεπτά! Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή, απ’ όπου μας χαιρέτησαν για δεύτερη φορά. Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τελειώσει…
Εδιτ: Αν είχα να μείνω πουθενά, 1000% θα ήμουν εκεί. Μη το σκεφτείτε 2η φορά. Θα περάσετε άψογα!!!
Τι;;;;;;;; Steve Wynn στη Σαλόνικα;;;;;; Και πέφτει και Σάββατο;;;; Έρχομαι λέμεεεεεε!!!
Για μενα παντως Πεμπτη κατα τις 8 , 8 παρα για καφε θα ηταν ιδανικο γιατ τελειωνω 7 το μαθημα στο πανεπιστημιο και μετα κατεβαινω.
αν ειναι τοτε το κανονιζουμε για τοτε!
Μεσα.