Παιδιά ο σορτσάκιας με διέταξε να σας μεταφέρω ότι κάτι του έτυχε και δυστυχώς δε θα μπορέσει σήμερα…
Αύριο για καφέ βολεύει; Κατά τις 7 περίπου;
Παιδιά ο σορτσάκιας με διέταξε να σας μεταφέρω ότι κάτι του έτυχε και δυστυχώς δε θα μπορέσει σήμερα…
Αύριο για καφέ βολεύει; Κατά τις 7 περίπου;
Eγω οχι,απο βδομαδα παλι!
Εμενα λογικα ναι.
Οκ, οπότε συνεννοούμαστε ξανά αύριο για επιβεβαίωση 
Eγω μεσα ειμαι.Απλα αυριο παιζει να μην κατσω καθολου PC αυριο οποτε στειλτε μυνημα
παιζει να σκασω κ εγω εαν προλαβω!
στειλτε σμσ που θα κατσετε!
χτες ειχαμε κ φοβερη τυχαια συναντηση! :lol: :lol:
Τι θα γινει τελικα ρε παιδια?
Eπειδή τον Μπαλτά δεν τον βρίσκω, θα παίρνω συνεχεια τηλ και θα μάθω ψιλοάμεσα.
Λογικά ισχύει. Θα σου στείλω μνμ, ντοντ γουορι. Κανεις αλλος θα ερθει;
Εγω δν μπορω σημερα.
Λοιπόν, 8 Καμάρα. Βασικα ο Μπαλτάς σχολάει στις 7:35, θα πάει απέναντι Ναυαρίνου να φάει κάνα σουβλάκι και θα ξαναέρθει Καμάρα 
Ωραια και γω μεσα 8)
Ρε. Τι λέτε για αύριο σινεμά; Για το No country for old men? Το βάζω εδώ γιατί δεν έχω το μσν όλων και θα μπερδευτούμε. Ο Θανάσης ήδη δήλωσε συμμετοχή, πείτε και οι άλλοι 
Μεσα
Ωρα μερος κλπ?
Το παίζει μόνο το ster και το οdeon. Ster στις 9 και Odeon στις 9:40.
Λόγω άνεσης καθισμάτων ψηφίζω ster, μπορούμε να πάμε και με λεωφορείο (το 12).
Πείτε απόψεις! 
και γω μεσα
Λοιπόν, έκλεισε για ster 9 η ώρα. Βρισκόμαστε 8 Καμάρα για να πάμε στην ώρα μας.
Λέτε όσοι γουστάρετε για να κλείσουμε θέσεις. Θα κλείσουμε και καμιά παραπάνω καλού κακού, αλλά να έχουμε βασικά τον αριθμό 
Α, με την κράτηση θέσης πρέπει να είμαστε κει μισή ώρα νωρίτερα. Σημείωση 
Ρε ειστε καλα?Παμε Οντεον πρωτον για τα αστερια στη καρτα και δευτερον και κυριοτερον,μπορουμε να παμε πολυ πιο ευκολα και να γυρισουμε ανθρωπινα χωρις να μας μαδησει το ταξι.Χωρια που απο οντεον μετα μπορουμε να παμε και για καμια χαλαρη μπυριτσα.
εχεις δικαιο για τα αστερια αλλα οι θεσεις ειναι γαμησε τα!!! Παντως απο τα στερ γυριζουμε με το 12 χαλαρα και παμε για μπυριτσα κυριλε! Πες παντως αν εχετε προβλημα παμε Οντεον! Πειτε γρηγορα ομως!
Eγω ειμαι για οντεον με τα 1000.Παρολαυτα αυτα αμα θελετε οπωσδηποτε στερ ΟΚ
Οκ τοτε…για την παρτη σου και μονο!!! Λοιπον Odeon η ταινια ειναι 9.40 και μετα κανενα μπυρονι στο διαχρονικο οκ;;; Ε Κ Λ Ε Ι Σ Ε!!! Λεγετε για να κλεισω τις θεσεις αυριο…Εχουμε ως τωρα τους…Mητσο Σελιδα, Ρονι Τζειμς Τριο, Δεχτεροαμαξο, Σορτσακακακια, EVangelis…λοιπον ποιοι αλλοι…