Τελεια!Νομιζω απο το φορουμ αυτοι ειμαστε(εκτος και αν κανει κανενα ποστ κανας Λεντ 5-6 το πρωι-γιαυτο τσεκαρετε το πρωι πριν κλεισετε).Πρεπει να μαστε εκει 40 λεπτα νωριτερα στο Οντεον.
Για αυριο εγω με τιποτα,μεσα στη βδομαδα παντως αν θελετε κανονιζουμε κρασια.Βασικα και χωρις να θελετε.Με το ζορι.
Μιτικγκ για ταινία…αυτό είναι…πολύ θα ήθελα να έιμαι εκει…
ταινια?
δεν παω σε ταινιες βαριεμαι…
:lol:
ασε που εχουμε να τελιωσουμε εμ την ηχογραφηση!
καλα να περασετε! 
Οπότε να κάνουμε κράτηση; Έκλεισαν οι συμμετοχές; Ξέρουμε στάνταρ για ρόνι, Βαγγέλη και Θανάση. Ο Νίκος βγήκε από το μσν ψες και δεν πρόλαβα να πω για odeon κτλ, οπότε περιμένουμε μια επιβεβαίωση από αυτόν!
Θα ξαναμπώ σε κάποια φάση να βεβαιωθώ και κατά το απογευματάκι θα πάρω να κάνω την κράτηση… Λέτε να μη βρούμε; :-s
Τι γινετε ρε σεις θα πατε σημερα σινεμα ? Που ? Κλεισατε ηδη ? Τι ωρα ?
:-k :-k
Ε αυτό λέμε, πείτε ποιοι μπορείτε και ποιοι όχι, να πάρω να κλείσω 
Πχ συ μπορείς;
Γιαυτο ρωταω και γω για να δω αν μπορω. Τι ωρα και σε ποιο σινεμα ? Σε τι ταινια ?
Τσεκ πμ :-s 
Παιδες αν δεν κλεισετε συντομα δεν το κοβω να βρισκουμε.Ηδη δεν πιστευω να βρουμε γιατι δεν ειναι κανονικη προβολη αλλα preview.Η ταινια ακομα δεν εχει αρχισει επισημα
Λοιπόν, πήρα και έκλεισα 8 εισιτήρια, τα τελευταία.
Ως τώρα είμαστε τελείως ό,τι ναναι οπότε παίζει να γίνει μαλακία
Μέτρησα σίγουρα 6 άτομα, δηλαδή εμένα, τον Μπαλτά, το Θανάση, τον Ρόνι, τον Βαγγέλη και ένα φίλο μας εξωφορουμικό. Είναι και ο Νίκος που δε μας είπε ακόμα σίγουρα.
Όσοι το δείτε απαντήστε έγκαιρα γιατί ο τύπος μου είπε όποια θέση δεν την θέλουμε τελικά, να πάρω τηλ να την ακυρώσω.
Λοιπον,τι ωρα θα βρεθουμε και που?9 παρα 10 κατευθειαν στο Οντεον καλα ειναι?
Ναι, είναι καλό σχέδιο! Αλλά παιδιά μέχρι τις 9 απαραίτητα εκεί ε.
Έχεις το κινητό του Βαγγέλη να το επιβεβαιώσεις για ώρα και μέρος;
τσουκ.
Νταξει, το έκανα εγώ, μέσα είναι 
Λοιπον guys θα παμε για μπουγατσοτζαμ ?
Εγω μπορω μονο Παρασκευη μετα τις 22.15 και Σαββατο μετα τις 20 , 20.30.
Βεβαια υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα για Κυριακη να μπορω γιατι την Δευτερα νομιζω ειναι η καθαρα Δευτερα.
Πειτε και σεις ποτε μπορειτε για να κανονισουμε γρηγορα και να κλισουμε γιατι αμα παρουμε τελευταια στιγμη παιζει να μην βρουμε.
Σαββατο δεν παιζει πιο νωρις μαν?
Καθαρα Δευτερα ειναι οντως η επομενη,οποτε αν μπορεσουμε Κυριακη θα ειναι ευχης εργον,κατα τ αλλα τις συγκερκιμμενες ωρες του Τεξας για Παρασκευη δεν μπορω και το Σαββατο οσο νωριτερα καλυτερα,αλλιως και παλι χλωμο το κοβω.
Τι ενοεις πιο νωρις , καμια ωρα πριν ή περισσοτερο ? Αν περισσοτερο δυστυχως δν μπορω.
Αλλα Κυριακη , αφου ειναι Καθαρα Δευτερα η Δευτερα , μπορω κατα 90%.
Κοιτα αν ειναι να κλεισουμε κανα 7-9 αντε βαρια 8-10 Σαββατο οκ.
Συνεχιζω παντως να προτιμω Κυριακη αν γινεται.Απο στουντιο επισης να κλεισουμε κανα Red House μια και η πλειοψηφια ειναι για τον πεο,εκτος του οτι δε θα βρουμε ενισχυτες κιθαρας για τρεις.
Το Σαββατο 7-9 ειναι λιγο νωρις για μενα αλλα μπορω λογικα , εσυ βολευεσαι τοτε ή οχι ?
Αν οχι και συμφωνουν και οι αλλοι για Κυριακη παμε Κυριακη για να 'μαστε και πιο χαλαροι.
Και γω για Red House σκεφτομουν και νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη λυση. Δν θυμαμε ποσους ενισχυτες εχει για κιθαρα μεσα (ασε που εχω παει μονο στην μια αιθουσα απο τις δυο) μπορουμε στην τελικη να τον πουμε, οταν παρουμε να κλισουμε, να βαλει ακομα εναν , δλδ για 3 κιθαρες.