Ναι ανετα για 7-9.
Εχει αρκετους ενισχυτες το red house,δε θα χουμε προβλημα.
Τοτε αν συμφωνουν και οι αλλοι για Σαββατο , 7 - 9 .
Αλλιως Κυριακη. Και να συνενοηθουμε γρηγορα για να παρουμε να κλισουμε , για μην γινει καμια στραβη και δεν βρουμε !
λεπον μεχρι αυριο ας πουμε ολοι ποτε μπορουμε! γιατι στα Red σιγα μην βρουμε ευκολα!
σαββατο 7 - 9 ειμαι μεσα
Θα μαι Βεροια(και στο ειπα βλακακο Σακη)και μπορω 8 και μετα
[SIZE=“1”](Και σε μενα το 'χες πει αλλα το ξεχασα…)[/SIZE]
Σκατα … τωρα τι κανουμε ? Λεμε για Κυριακη ? :-k
Τεξας:μετα λεσ εμενα οτι ξεχναω 
Τεσπα τη συζητηση για το jam τη μεταφερουμε στο θρεντ που εγινε γιαυτο το λογο
Γμσε τα ! :lol: 
Παντως δν σου λεω τοσο οτι ξεχνας αλλα οτι δν προσεχεις

τελικα τι θα γινει με το κρασι μες την βδομαδα που λεγαμε? Εγω μπορω σημερα αυριο και παρασκευη.Πεμπτη θα ξηγηθουμε Βοb Brozman στο μυλο και καλο θα ηταν να ερθετε και σεις 
edit:Για σημερα ειναι μεσα κανεισ?
Λοιπον αυριο Πεμπτη ειναι κανεις μεσα;;; Ως τωρα παντως εγω και δεχτερ ναι! Πιστευω ο Σελιδας απο οτι δηλωσε ηδη, λοιπον ποιος αλλος;;;; Λετε κοριτσια 
Aυριο ειναι Τεταρτη ρε αμπαλε!
.Αυριο εγκω ντεν παιζει.
Για Πεμπτη ειμαι μεσα.
Για αυριο(ΤΕΤΑΡΤΗ)και γω μεσα.Πεμπτη Bob Brozman.Hokam ελα και συ Brozman.Θα γουσταρεις απειρα.εγγυηση.Αυριο παντως παμε οπωσδηποτε οποιοι μπορουμε
Παιδιά εγώ σήμερα δεν μπορώ, για λόγους υγείας δυστυχώς. Ο Γιώργος δεν ξέρω, σχολάει σε καμιά ώρα… Πάρτε τον τηλέφωνο να συνεννοηθείτε γιατί λογικά θα κάνει άπειρη ώρα να έρθει σπίτι, με τους Μακεδονομάχους κτλ…
Λοιπον μιας και ουτε σημερα εκατσε να βρεθουμε λεμε με τον Τζιμι Πειτζ και Δεχτερ να βρεθουμε Παρασκευη! Πειτε ποιοι μπορειτε! Μονο που αν κανονιστει τπτ ας στειλει καποιος και στο κινητο μας γιατι μπορει να μην ειμαστε στο νετ! Αυτα…λοιπον λετε!!!

ρε έχετε ξεφύγει,απ’το κινητό κανονίζεται ένας καφεδάκος (4-5 άτομα) δώθε:p
Ε ναι γιατί αν κανονίζατε από το φόρουμ, δε θα σας έφτανε όλο το bandwidth μέχρι να καταλήξετε :lol:
Λοιπον παρασκευη αφου δεν εκατσε σημερα.Οποιος μπορει ας πει
Αντε ρε φλωροι…ας πει κανενας!!!

Για καφε λετε?Αν ναι,χλωμο.Για πιο αργα πιθανοτατα μεσα.
Δεν ειμαστε φλωροι εμεις εδω περα! 10-10.30 για κρασια!!! Αυτο ειναι που λεει! Σωστα;;;
Παιζει και να μπορεσω.:-k
Θα δειξει.