Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Μην εισαι φλωρος!!! Ελα αυριο και υποσχομαι να μην σε κανω να ντρεπεσαι την Κυριακη επειδη ειμαι καλυτερος κιθαριστας!:stuck_out_tongue: :lol: …Εεεεελαααα…δεν μπορει να λειπει ο Χοκαμοθεουλης Κωνσταντινος!!! Τελειωνε ελα μην τα παρω και γινει πανικουλης την Κυριακη!!!

Μπορουμε να το κανουμε νταμπλ φαση.Να ξεκινησουμε απο καφε και να συνεχισουμε κρασια και να ρθει ο καθενας οποτε μπορει :stuck_out_tongue: Αφου ειμαστε για τον πεο.Δεν μπορει ο ενας δεν μπορει ο αλλος,σαν τους αθηναιους θα καταντησουμε στο τελος :lol:

Οχι μανες :stuck_out_tongue: :lol:

Ενδεχεται να ρθω αν ειναι για κρασι, δεν ξερω ακομα.

Λοιπον παιδες πειτε.Καφες,κρασια η καφες και κρασια και τι ωρα?

σημερα;;;;
μεσα!!!κανονιστε και στειλτε με εσεμες!!!

Αυριο βραδυ για κανα κρασι? Ενδεχεται να εχουμε γκεστ σταρ απο Αθηνα.

Δεν βλεπω κανεναν να ψηνεσται ομως :stuck_out_tongue:

Λοιπον, αυριο 10:30. Καταθετω προταση. Αποφασιστε και πειτε.

ρρ γκιουμηδες.Σημερα που ειπαμε θα παμε τελικα η οχι?

Εγω λεω για αυριο γιατι δεν μπορω σημερα. Αν θετε καντε δυο μυτηνγκς. Γαματοι ειμαστε ετσι κι αλλιως.

Ακομα να κλειδωθει αυτο; Απο την otenet στελνεις δωρεαν sms, με 4 μηνυματα ειστε κομπλε.:slight_smile:

Ειμαστε παραδοσιακοι τυποι.Μη σπαμαρετε παρακαλω οσοι ανηκετε εις το ψευδοκρατος των Αθηνων συμφωνα με Ζουραρι.

Ποιοι ειστε για αποψε ωρε?

Εγω,ο τεξας μετα τις 10μιση,ο ροκινγ μανστα και δεν ξερω τι γινεται με σορτσμαν και δεξτερ

edit:Βασικα μλκια.Τωρα θυμηθηκα οτι ειπαν οτι δεν θα μπουν σε PC και να τους πουμε μεσω ΣΜΣ

Oκ,αν τελικα καταφερω να ερθω θα στειλω μηνυμα να ρθω να σας βρω οπου ειστε.:slight_smile:

Θα ναι και ο σακης τελικα.κατα τις 10 τελειωνει προβα

Ηταν ενα ακομα τρισαθλιο μυτηνγκ και αποψε,αναγκαστικα ανεχτηκαμε ο ενας την παρουσια του αλλου και νομιζω πως η και καλα τυχαια συναντηση με 2 εκλεκτα μελη του φορουμ του ιδιου φυλου,τα οποια τεχνηεντως προσπαθησαν να ξεμοναχιαστουν,ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι αυτης της απαισιας βραδιας.Δηλαδη ρε παιδια ποσο σπασοκλαμπανιες παιζει να ειστε γαμωτο…νομιζω πως πλεον πρεπει να μιλησουμε ανοιχτα και να ομολογησουμε οτι τα μπουγατσομυτηνγκ ειναι οι πιο ξενερωτες συναντησεις ατομων που μπορεις να τυχεις.Το μονο καλο ειναι οτι η παρουσια και μονο αυτων των ατομων σου ξυπναει βιαια ενστικτα και μετα μπορεις να ξεσπασεις ευκολοτερα ακουγοντας Μανοβαρ πχ.

Μου τη σπατε.

Μιληστε καθαρα ρε επιτελους για το ποσο μισουμε ο ενας τον αλλο και ολοι μαζι το Δεχτσα,γιατι μας πηρε τον Μπαλτα.(τον ανθρωπο με τη σεξουαλικοτερη φωνη εβερ.)

Εγω παντως καυλωνω.

Οκ το ότι μισιόμαστε και αντιπαθιόμαστε είναι γνωστό. Το ότι ξεκίνησαν και κρυφά μπουγατσομύτηνγκς, δεν το ήξερα όμως! Το σημείο G εεεε κλειδί στην υπόθεση είναι ότι τα δύο εκλεκτά μέλη του φόρουμ που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ αρχικά μας συνάντησαν τυχαία και προσφέρθηκαν να απαρνηθούν τη μοναξιά τους και να έρθουν μαζί μας, ξαφνικά άλλαξαν γνώμη. Εντάξει λοιπόν παιδιά, το καταλάβαμε! Μας μισείτε βαθιά! Στο εξής, το λέω για να το ξέρετε, εγώ θα κάνω κρυφά μύτηνγκς μόνο με τον Μπαλτά, εμείς οι δυο, γιατί είμαστε και οι πιο γαμάτοι.

Και Χόκαμ, μη νομίζεις ότι μας άρεσε η φωνή σου χθες, του Μπαλτά τη φωνή αποθεώσαμε. Έπαιξες και κιθάρα; Αχ, δεν ακούστηκε, μάλλον μου μίλαγε ο Μπαλτάς εκείνη τη στιγμή :oops:

Θα ανοίξω θρεντ με τίτλο “Κρυφά μύτηνγκς Δέχτσατος και Μπαλτά”. Εκεί δε χωρά κανείς άλλος. Ο Μπαλτάς είναι δικός μου και αν θέλετε να μάθετε χθες μιλήσαμε (εγώ, αυτός ψιθύριζε) για το λάιβ και το μύτηνγκ. Και σήμερα θα μου μιλάει όλη μέρα.

Ζηλέφτε.

:!:

Λοιπον…τα πραγματα ειναι απλα!

Ο Mr H. ειναι ο πιο αντιπαθητικος και φαλτσος τυπος που εχω ακουσει αφηνοντας πισω και τον Γιαννη τον Trooper και τον Wc τυπο! Για τον Σελιδα εχω να πω οτι αν και αρχισα να τον συμπαθω τωρα πλεον δεν αντεχω ουτε να τον βλεπω καθως χθες στο funkey ηταν ο μονος που δεν επαιξε κιθαρα και εκατσε και μεχρι το τελος μονος του! Με απογοητευσες αντιπαθητικε τυπε!

Το Βαπορι απ’την Περσια δεν μετραει καν γιατι δεν ειναι του φορουμ! Οι λοιποι 2 (γκεη) συμφορουμιτες τρωνει ban γενικοτερα καθως εδειξαν την αντιπαθεια τους κανονιζοντας απο μονοι τους κρυφο meeting! Ποιος ειναι ο Αντρας της υποθεσης ομως;;; Ο υποτιθεμενος Μπαζιστας του φορουμ ειναι για τα μπαζα καθως εφυγε νωρις δηλωνοντας ευθαρσως οτι με εχει στην μασα! Αυτο και μονο ειναι αιτια χωρισμου! Δεν ειμαστε πλεον Ρυθμικα! Βρες αλλον να σου τον βαζει! Εγω πλεον θα χωνω μονο τον Beast!

Τελος ο μονος που σωζεται απο την κατρακυλα ειναι ο Καλος Γερμανος και αυτο γιατι ξερει να οδηγαει καλα μεχρι την Μαρτιου! Οι υπολοιποι μπορειτε να καειτε στην κολαση…ο Oddin μου ειπε τι να πω!!!:yesmaster: